2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@meç çok zor
-
@mhd, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@can-mavi Hocam hoş geldiniz. Size kim ne derse desin bizle burda kalın umut olun bize.
İyiki varsınız.Eyvallah kardeşim sağolasın, kimin ne dediğini pek umursamıyorum çünkü paylaştığım şeyler 1 kişinin yararına bile olsa bana kafi
-
2019 kpss öncesi çok zorsa biz yandık kısacası
-
@modigliani-0 2019 öncesi gelmezse artık buralar tam anlamıyla Survivor'a döner. Zaten bizde şans olsaydı..
-
2018 KPSS'de soruları neden kolay sorduklarını şimdi anlıyorum, ilan vermeyecez bari buna sevinsinler demişler demek ki
-
@can-mavi hocam hoşgeldiniz açıkcası bende sizi buralarda görünce sevinenlerdenim,her türlü duyum ve fikirleriniz çok önemli bizim için teşekkürler
-
@can-mavi Hocam ne güzel bir giriş yaptınız öyle derken bu ileti biraz üzdü. Bilgi için teşekkür ederiz. Anlaşılan herşey şu yapılanmaların bitmesine bağlı. 2019 kpss öncesi kendimizi defalarca hatırlatmamız da şart tabi. Herkese bol sabır
-
@modigliani-0 diğer yıllara göre eşdeğerdi bence sorular sadece hukuk bir tık kolaydı.... Ki sıralamalar yüksek her seyden önce. ÖSYM’nin bunu hesaplayarak soru sorduğunu düşünmuyorm zor ya da kolay sonucta sıralama olayı bu .
-
İnşallah kpss öncesi gelir eğer gelmezse 2018 puanı alıp bekleyenlere ciddi bir adaletsizlik ve mağduriyet doğacak.
-
Seçimden sonra yapılanma biterse eğer Haziran Temmuz ilanı için Umut vardır diyorum..
-
@ücüncütekil Kpss 2018'de puanlar da netlere göre daha düşük gibi.
Arkadaşlar 2018 kpss puanını biz 2019 kpss sonrası kullanamıyor muyuz ? Herkes puanlar yanıyor falan diyor ama anlayamadım tam. Guy puanları yükseleceği için mi öyle söylüyorsunuz ?
-
hocam hem puanlar yükselecek hem de çöpe giden 1 yılımız olmuş olacak sonrasında insan zaten hantallaşıyor 3-4 yıl hazırlanmak zor bu sınava böylece 2018 içinb bariz bir hak yeme oluyor
-
@modigliani-0 Anladım hocam sağolasın. Puanı falan geçtim. Geçen 1 yıla yanarım ben. Ek oalrak kpss 2019'un getireceği strese üzülüyorum. Daha rahat girme imkanımız vardı.
-
kesinlikle hocam şuanda 2018'e giren ben değilmişim gibi hissediyorum sanki hayatımızdan bir yılı silip attık, yazık...
hayırlısı deyip bekleyeceğiz ve bol bol etkinlik yapacağız inşallah -
Şu yasa çıkınca gidip yedek subay olcam 12 ayın 10 ayı maaşlı sonra subay olma şansı var bırakıcam bu işleri valla 3-5 yıldır bıktım alım yok puan yok her şey iyice kötüye gidiyor.
-
@can-mavi hiç mi umut yok bence 1 yılı çöpe atmazlar ya guy gelse keşke
-
Tam olarak 5 saniye içinde sevinip üzülme duygusunu aynı anda sağolsun @can-mavi sayesinde yaşadım.
-
@aslan-reyiz Astek-teğmen-üsteğmen gidersiniz artık. Bizim üsteğmen bütün gün odasında bizden çay,kahve,pide ister yarısını da bize verirdi ondaki keyif kimsede yoktu Astsubasylık için aynısını diyemem ama subaylık bence harika ya. Biraz da askeri ortama alıştıysan yeme de yanında yat misali.
-
Arkadaşlar hazine ve maliye bakanlığındaki yapılanma öyle 30 - 40 günde bitecek bir yapılanma değil, büyük mükellef vmy küçük mükellef vmy ayrımının kalkması, defterdarlık uzmanlarının ungan değişikliği vs birçok konu havada , bu sebeple 2019 kpss ye kadar olması zor dedim
-
KPSS'den önce gelmesi şart aksini düşünemiyorum. Ne bitmek bilmeyen yapılanmıymış,guy bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum.İsteseler yerel seçim müjdesi bile verilir.