2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu sefer olur inşallah devam arkadaşlar
-
Bugün önemliydi ve bugün gündemde olmak bize artı point katicak inşallah
-
- Sıradayız şuan ya çok iyi gidiyoruz
-
Bu kadar etkinlik yaptık ilk defa 2. Sırada olduğumuzu gördüm hemde kendi çabamızla
-
@mervenil öğretmenler de yok çok şükür
-
Ya ben tweet sınırı aştım atmıyor siz devam edin bırakmayın
-
@aknc onun etkiside olabilirinş işe yarar artık bu hafta güzel haberler alırız
-
Hala 2. Sıradayız tweet sınırı aşana kadar devam iyi gidiyoz
-
Şu saatte 2. Sıradayız haziran bitene kadar her akşam bir tag belirleyip kendimiz yazalım atanan atanmayan herkes sesimiz olsun şu ilan gelsin yıldık valla .
-
@aknc Çok doğru şimdi hızla yükseldik ben şok ben iptal başka birşey isteseydim olucakti demek
-
- Sıradayız bu gece uyku yok bize
-
Şu mutlulugumuzu,heyecanımızı görseler ilan gelse yarin bu yazimizi hic edip bu sicaklarda ders calisirken alnimizdan calisma kagitlarina damlayan terimizi görseler gercekten utanirlar arkadaslar.Bizde insallah güzel yerlere geldigimizde bu günlerimizi unutmayalim.Allah yardimcimiz olsun
-
@Sherlock-Holmes temmuz için umut hala sol cepte
-
30.000 . Tweeti gördüm gönül rahatlığıyla uyuyorum arkadaşlar.Bu akşam tek kelimeyle harikaydık.Ordan ayrılıp buraya bile yazamadım . İnanılmazdı.
Bu akşam bu gece istediğimiz herkesin sesimizi duyduğuna inanıyorum
Umarım yankısını da hemen duyarız.
Herkesin ellerine sağlık -
Ben ekstra iki hesap açtım tüm tweet hakkımı kullandım inşallah işe yarar iyi geceler arkadaşlar
-
@strtmn ben inanıyorum dostum 2000 kişilik o ilan temmuzda gelecek inşallah
-
@sherlock-holmes duyumuna sahip çıkan insanları bile ozledigimiz şu günlerde , teşekkür ediyorum koruduğunuz inanci tekrardan belirttiğiniz için.
İnşallah diyelim... -
Cuma gününden önce kabine değişecek diyorlar çok geriliyorum bizi nasıl etkiler bu değişim ️
-
@gmzankr066 umarım olumlu etkiler. Bende geriliyorum. bugun galıba cumhurbaskanı kabine ıle toplantı yapıcaktı.
-
@gmzankr066 İlan bakımından görüp görebileceğimiz en kıt dönemi yaşadık zaten. Daha kötü ne olabilir ? İnşallah sırada daha kötü günler yoktur tabi