2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hocam biraz daha yuklenelim lutfen ese dosta yakin arkadaslara da haber verelim
-
- Sıraya yükselmişiz bence hala iyi gidiyoruz
-
@aknc ironi yapmış hocam ,meşgul derken son günlerdeki bomba olayı kast etmiş olabilir
-
Heyla gündemiz. Biri çıkıp tamam arkadaşlar ilgileneceğiz sizinle felan dese olacak yani
Ama kimseden çıt yok nereye varacak bu iş? -
@strtmn istediğimizi alacağız güzel yere varacak inşallah
-
İnşallah olur bu sefer
-
Sayın bakanım @BeratAlbayrak 2018 Kpss-A sınavına girdik ve başarılı puanlar aldık şükür. Her yıl gelen ort 1.500 Gelir Uzm.Yrd, 500 vergi müfettişi v.d Maliye Bakanlığımızın açtığı sınav ilanlarının henüz hiç biri açılmadı. 2019 kpss sınavına ise 23 gün kaldı. Emeklerimizin heba olmaması için, bir umutla bizlerden güzel haberler bekleyen AİLEMİZE hayırlı haberler verebilmemiz için, aldığımız puanların karşılığını alabilmek için yaklaşık 1 yıldır beklediğimiz GELİR UZM. YRD, VERGİ MÜFETTİŞ YRD, DEVLET GELİR UZMAN YRD, VE DİĞER BAKANLIK UZMANLIK, DENETÇİLİK KADROLARI için sınav ilanların gelmesini talep ediyoruz. Devletine, Milletine sadık olan bu gençlerinize hak ettiği bu kadrolara girebilmeleri için bin bir zorluklarla herşeyden kendini soyutlayıp, 4-5 sene lisans eğitiminin ardından yaklaşık 1-2 sene boyunca azimle çalışmalarının başarılı olmalarının karşılığı olarak YOLLARININ AÇILMASINI sizlerden ve devletimizin diğer kurumlarından bekliyor ve talep ediyoruz.
DURUMUMUZUN ÖZETİ BU. HERYERE KOPYALA YAPIŞTIRIN. EŞE, DOSTA BİLENE BİLMEYENE İZAH EDELİM, HABER SİTELERİNE ÜŞENMEYİN İSTERSENİZ DEĞİŞTİRİP KOPYALA YAPIŞTIRIN. OLABİLDİĞİNCE HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI. ŞUAN MALUM KRİZ AŞAMASINDA PERSONEL HARCAMALARINI KISMIŞ DURUMDALAR. SESİMİZ TOPLU BİR ŞEKİLDE ÇIKMALI AKSİ HALDE HİÇ GELMEYEN İLANDAN ETKİNLİKLERE KATILANDA KATILMAYAN DA HERKES ÇOK KÖTÜ ETKİLENECEK. BEKLEMEKTEN GINA GELDİYSE HAYDİ SENDE HAREKETE GEÇ HOCAM YOKSA BÖYLE BAKAR BAKAR DURURSUN.
-
@hayırlısıı Sayın bakanımız sosyal medyayı özelikle twitterı kendisi aktif kullanıyor. En son aile fotoğrafı atmış. Paylaşımlarının altına da çok sayıda etkileşim yapabilirsek belki faydası dokunur.
-
Sesimizi duymak istemediler galiba
-
Seçimde geldi ama sesimizi duyan yok maalesef secimden sonra 1 hafta daha şansımız var onda mektup ya da cimer ya da daha başka önerisini olan varsa onu yapalım. 1 hafta sonra olmazsa ben umudu keseceğim:( vay yine mi keder ama artık yeter kara geceler...
-
Bundan sonra daha birşey olmaz . Biz, her zaman ki gibi boşa o kadar çaba harcadık.
-
Secimden sonra kim takar iibf'liyi.
Ilanin gelecegi varsa gelir. -
Biz elimizden geleni yapalımda gelir gelmez orası bilinmez lakin 2019 da sınava girecek olan ve ilanın sınavdan sonra gelmesini isteyen arkadasların moral bozmalarına ve bizi sekteye ugratmalarına izin vermiyelim yeter !
-
Arkadaşlar seçim Türkiye geneli olsa evet seçim öncesi ilan için çalışmaları hızlandırabilirlerdi. Ancak sadece İstanbul’u kapsıyor ne diyecekler maliye alımı yapalım İstanbul’daki kpss a ya hazırlananlar ve aileleri versin mi. 450 bin iibf mezunu olsa da bunların sadece 55 bini a grubuna giriyor ve 15bine kadar sıralaması olan insanlar bir umut bekliyor. Emin olun bunun üzerinden oy kazanmak akıllarına gelecek son şeydir. Üstüne üstlük bende bu seçim sürecinin bizim dezavantajımıza olduğunu düşünüyorum. Çünkü şu anda herkes İstabul seçimlerine odaklanmış durumda.
Bizim için bu seçim süreci İstanbul’da yaşayan arkadaşlarımız siyasilerle bağlantı kurabilselerdi avantaj olabilirdi. -
Karamsar olmaya gerek yok bu kadar. Son dakikaya kadar elimizden geleni yapalım da biz..
-
@gandalf aynen hocam seçim var diye çok umut bağladık ama seçimin aradan çıkması belki de bizim için daha iyi olacak
-
Bugun etkinlik var mi
-
@hayırlısıı merhabalar arkadaşlar yalnız 2017 puanları 2 yıl geçerli ve süresi dolacak bu da es gecilmemeli.
-
Ben de artık seçimlerin bizi kötü etkilediğine İnanıyorum. Herşey o kadar seçime odaklandı ki ciddi anlamda unutulduk. Bence diğer guy sürecinin de bu kadar uzamasının sebebi de bu. Öncelik seçimlerde oldu.
İnşallah seçim sonrası bu rahatsızlık giderilir,tabanda ciddi bi huzursuzluk var çünkü. Bunu daha ne kadar görmezden gelebilirler bilemiyorum.
Dün diğer başlıkta Fahrettin Beyden bahseden Arkadaşın duyumunu ben çok önemsiyorum.
Umarım hak yerini bulur -
@gmzankr066 diğer başlık hangisi hocam