2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bugün dikkat çekecektir yeter ki gündemden düşmeyelim.
-
Hocalarim biraz daha saldiralim yilmadan gerekirse bugun uyumayalim
-
Yorulan rt-den devam etsin.
-
Bu gece Twitter dan ayrılmayalım lütfen sınırları zorlayalım!!
İlan gelir ya da gelmez biz elimizden geleni yapalım
İİBFliMaliyeden KadroBekliyor -
Evet birileri rahatsız olmaya başlamış olmalı ki cevap yazan oldu. Bakanımız yoğun biraz daha sabır şeklinde bir cevap geldi. Devam arkadaşlar
-
@aknc vaaaaay
-
@gmzankr066 şimdiden 10 olmuşuz hocam ya bu hiç olmadı şimdi.
-
Bu kadar kısa sürede pes edilmemeli ya twitter’dan ayrılmayalım arkadaşlar.
-
@aknc hocam etkinliklerden dolayı mı , yoksa siz mi sordunuz
-
@aknc ben de biraz bozuldum ama yine de katılım az değil gibi gerçi yine hep ayni insanlar ️
Ama gündem de çok yoğun tabi onun da etkisi var sesimiz duyuluyo ya eminiz ya artık mutluyum yine de ️ -
@fridakahlo ben sormadım hocam benim yazdıklarıma cevap olarak yazmış biri
-
@aknc kim hocam , sevinelim mi
-
Bir arkadaş öğretmenlerin randevu alıp bakanla görüştüğünü bunun da etkili olduğunu söylemiş. Biz neden denemiyoruz bunu?
-
@aknc size yazan yetkili biri mi hocam kim neden size yazdı anlayamadım
-
@fridakahlo baktım tanınan biri değil hocam görmüş cevap yazmış tanımıyorum ben de şahsı
-
@aknc nasıl randevu alıcaz yapabilsek süper olur geçen sene çok gidilmişti meclise filan
-
@meç yok hocam görünürde birşey yok tanınan biri değil . Ben de anlamadım neden yazdı
-
@aknc kim o yazan biz bisi anlamadik
-
@atanamayanfani_ hocam kim ben de tanımıyorum baktım önemli biri değil. Bana neden yazdı onu da anlamadım. Birileri bizi farkediyor ve istemiyor orada olmamızı bunu anlatmak istedim. Bakanın bana yazacak hali yok tahmin edersiniz ki
-
Hesap fake bile olabilir. Şahsın bizimle ya da bakanla alakalı paylaşımını da görmedim. Sadece böyle birşey yazması tuhaf geldi bana da. O yüzden devam edelim. Susmamızı istiyorlar susmayalım demek istedim.