2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@tikq hocam daha kötü olacağını düşünseler niye değiştirsinler devam ederlerdi şimdikiyle
-
Berat beyler, dguy için iptal girişiminde bulunmuş diye bir entry okumuştum. Vmy zaten iptal oldu. Yani bilmiyorum daha kötüsü, he guy için 8 ay mülakat beklendi. Ne bileyim. Daha kötüsü daha kötüsü
-
CB, Fuat Oktay vs. Tag de yer alırsa daha iyi olur bundan sonra dikkat edelim buna. Dün söyledik dikkate alınmadı ama artık buna da dikkat edilir inşallah
-
@aknc iibfyi düşünerek mi bakanı değiştirdiler ? Ben kadro açısından bizi kötü etkiler diyorum 1 yıldır alım yok bakan değişirse süreç daha da uzayacak daha kötü bir hal alacak
-
@tikq ya hocam sizce bizi düşünerek değiştirirler mi?
O kısmı bizi ilgilendirmez de bize yansımasının kötü olacağını düşünmüyorum ayrıca bakan değişir mi bunun da garantisi yok ama artık tesirinin olduğunu düşünmüyorum diyor ve konuyu kapatıyorum yani kendi adıma bu konuda başka yorum yapmayacağım -
@strtmn inşallah bunları yaşamamıza sebep olan etken ne ise ondan kurtuluruz bu kadar kötümser olmayalım
-
eğer yeni bakan ersin özince olursa işbankası için verdiği röportajda 2016 yılında şöyle demiş İstihdam çalışmamıza gelince de biz sürekli personel almaya çalışıyoruz, bizim çalışmamız bu. Kriz oldu diye kesmiyoruz. Her sene en az 500-600 kişi; normalde 1.000 kişi eleman alımımız var. Ne kadar planlandığını kariyer merkezleriniz sezon başında size duyurur. Bizim 22.000 civarında çalışan kadromuz var. Bu sürekli yenilenme gerektiriyor.
-
@hedefsgk ersin özincenin bakan olması imkansız
-
@merasim34 neden Hocam?
-
https://twitter.com/fuckeralink/status/1144299745202057217?s=21
Bi twit attım tagla beraber işiniz yoksa sizde destek olun belki tutar gündeme gireriz burda konuşmak bize bişey kazandırmaz -
Arkadaslar nacizane fikrim bakan yardımcısı veya gib başkanı adı altında bir etiket oluşturulmalı.
-
Duyum kırıntısı bile yok bu aralar hiç bu ladar yokluk çekmemiştik
-
https://twitter.com/ankarakulisi06/status/1144296174796648449?s=21
Arkadaşlar !!!
Ankara Kulisi nihayet bizden bahsetti!! Lütfen beğeni ve rt yağmuruna tutalım kendisini siyasiler de takip ediyo
Lütfen ihmal etmeyin -
Her gecen gun ümitler tukeniyor
-
@gmzankr066 RT
-
@gmzankr066 Arkadaşlar buraya yazarken KURUM İÇİ atamalarının haksızlığını da dile getirelim. Es geçmeyelim. Bu saatten sonra kurum içi alımları iptal edilmez ama en azından mağduriyetimize bir farkındalık oluşturabilir. Bilhassa Cb yardımcılarına, bakanlara vs önemli kişilerin tweetlerine yazarken buna da değinelim.
-
Yeri mi değil mi ona siz karar verin de bana dert olan bir şeyi yazmak isterim: geçenlerde güldür güldür show'da, atanamayan öğretmenler konusu birkaç skece yerleştirilmiş, epey de alkış almıştı ya da sanat camiasından olup, twitter'da popüler olan birkaç kişi, sık sık atanamayan öğretmenleri gündemlerine taşımakta...
Sanırım bu, onlar için, "okumuşa saygı mastürbasyonu" ve nedense bürokrasinin, devletin devlet gibi algılanmasına zemin hazırlayanların ya da en azından VERGİ nedir'i bilenlerin kadrolarına, atamalarına epeyce yabancılar, sessiz kalmaktalar bu zottirikler...Belki evet, ögretmenlerin bizlere nazaran daha politik olabilme ihtimallerini hesaba katarak, bir anlamda boşa kurşun sıkmak da istemiyor olabilirler ancak (Maliyede çalışan birinin bir öğretmen kadar muhalif olması zaten beklenemez) bu aralar şuna kesin inanıyorum; muhalif bir adam olsan ve bu zorlu atama süreçlerinde kişisel ego tatmini için öğretmenler adına ağlayıp, bu cepheye sessiz kalanları görsen vallahi de billahi de inada düzen yanlısı olursun, inada toplumsal tepki mekanizmalarını hantallaştırmak adına çalışırsın...
Bu ne yapmacıklık, bu ne aymazlık hiç anlamış değilim. Bir İdari Hakim gördüklerinde, bir A grubu memurla tanıştıklarında hareketleri değişen zottirik adamlar, "leağn 4 işlem bilmiyor, torpille atanmış gesssiğn" diyenler, bu çaresizlerin(kendim de dahilim) süreçlerine dair en ufak bir katkıda bulunmuyorlar...
Sanırım İsmail Saymaz'a yazacağım birkaç saat içerisinde, mail atacağım. O, istatistiki bilgilerle, neden sonuç ilişkisi kurarak, hikayeleştirerek hem Hürriyette hem Sputnikte hem kendi twitter hesabında bu konuyu sağlam işleyecek nadir yazarlardan, yapar mı bilmem ama yaparsa baya ilgiyle karşılanır bu mesele.
Siz de deneyebilirsiniz bence:
Mail adresi: saymazzz@gmail.com
-
- NİHAT ZEYBEKÇİ ihtimali için , yorumlar?
-
@strtmn https:/ /www.saglikpersonelihaber.net/m/guncel/iste-yeni-bakanlar-kurulu-listesi-h2412.html
Haberler hocam haberler -
@strtmn https://forum.tercihiniyap.et/topic/3753/ni̇hat-zeybekçi̇-i̇i̇bf-mezunlari-boşuna-kadro-beklemesi̇n şu sözü sınava hazırlanırken duymuştum hiç unutamıyorum .