2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@gulcan bu kadar etkinliğe bu kadar çabaya bu kadar kulak tıkanıp duymazdan gelinen bir dönem daha görmedim ben..resmen emeklermiz heba oluyor ama kimsenin umrunda değil daha ne yapmamız gerekiyor sesimizi duymaları için..keşke Naci ağbal hiç gitmeseydi keşke..
-
@mervenil Ağbal'ın pozisyonu yine az değil aslında, bu durumu biliyordur. Başka mevzular var kanımca temmuz artık gerçekten son. Bakalım ne yapacaklar...
-
@strtmn hocam en azından sayın Ağbal taleplerimize olumlu yada olumsuz mutlaka cevap veriyordu bizi görüyordu,duyuyordu..şimdi ise!..açıkcası bnm pek umudum kalmadı hocam..
-
@mervenil benimde tükenmek üzere, umarım temmuzda gelir. Toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkını kullanan iibfli arkadaşlara destek olurum.
-
A grubuna hazırlanan dostlar olarak sadece yazılı sınavdan değil sabır sınavından da geçiyoruz. Çok kötü bir sene oldu. Herşeye rağmen ders çalışmaya devam eden dostlara selam olsun. En kötü KPSS'den 90 üstü almaya çalışacağız dostlar. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Çalışmaya devam
-
@Tükendikagrubu @mervenil aynen gerçekten herkes aynı durumda ve buna devletin bir çözüm bulması gerekiyor bizim çabamızla bu kadar ama sesimizi duymak isteyen yok
-
Yok mu güzel bir duyum getirecek babayiğit çok yıprandık. Askerden geldim ders calısmaya calısıyorum ama olmuyor. Kpss yaklaştı. Kyk borcu geldi çattı. Allah yardımcımız olsun dostlar.
-
Arkadaşlar bu kadar kendinizi germeyin yazık ediyorsunuz kendinize etkinlikler yapılıyor felan iyi gelişmeler bunlar ama ilan gelir mi gelecek mi soruları sizleri dersten uzaklaştırır kendimizi ne kadar hazır tutarsak sınav için o kadar iyi hem ilan gelsede sıkıntılar bitmiyor bunun mülakatı var mülakattan elenmesi var bunlar daha ağır şeyler tecrübe ile sabit bir şeyleri akışına bırakmak gerekiyor bu arada şu duyumu aldım bu duyumu aldım şu kadar alım olacak tarzı söylemlere prim vermeyin ben şimdiye kadar forumda tecrübeli arkadaşlarin dedikleri dışında kimsenin dediği şeyin çıktığını görmedim keza böyle bir şey olmasi da mümkün değil hayırlısı olsun hepimizin hakkında halen çalışıyoruz A kadrosuna inşallah emeklerimizin karşılığıni alırız Umarım süreç geçen yıl ki gibi olur temmuz ilan Ağustos sınav kendinize iyi bakın dostlar.
-
@cerkes46 hocam güzel konusmussun teşekkür ediyorum kendi adıma.
Dipnot : geçen yıl ilanlar 7 haziran vmy ve dguy , 18 haziran guy geldi -
Yeni hazine ve maliye bakanı olarak Ersin Özince’nin adı duyuluyor. Banka kökenli olması bize nasıl yansır acaba?
-
@adam-keeynes Doğrudur dostum geçen yıl ben sadece Ağustos 20 gibi sınava girdiğimi hatırlıyorum her yıl guy a girip eleniyorum mülakattan zaten askerden yeni geldim bu yıl derslerden uzak kaldım 2017 kpss puanım var benim de temennim 2019 kpss sonuçları açıklanmadan puanım yanmadan ilanın gelmesi sizleri çok iyi anlıyorum çok zor bir sürecin içindeyiz maddi ve manevi olarak kendi adıma konuşmam gerekirse her geçen gün daha da yıpraniyorum ama Allah'ın bizim için düşündüğü çok güzel şeyler olduğuna inanıyorum bakalım neler olacak devletin bizim için bir tasarrufu vardır umarım..
-
Guyfan gu'ya geçiş mülakati aciklaninca, iki ilan birden. Kurumici ve ilk atama
ARkadaşlar Facebook’ta Osman Uçar (yanlış hatırlayabilirim) yeni Guy dan haber var mı sorusuna böyle cevap vermiş.
Yardımcılıktan uzmanlığa geçiş mülakatları ne alemde bitti mi ya da be zaman bitiyo bunları bilen var mı ? -
@gmzankr066 19 haziranda bitmiş mülakatları
-
@mervenil açıklanmış mı peki Hocam ?
-
@gmzankr066 Hangi face grubu link atar mısınız ? Osman uçar kim bu arada .
-
@gmzankr066 yok hocam açıklanmamış
-
@mervenil inşallah bir an önce açıklanır da hızlı hızlı ilan verilir ya
-
@kartalyürekli Hocam link atamam çünkü bulamadım gönderiyi
KPSS a grubu ya da KPSS a kurum sınavları grubundan birinde
Kim olduğunu bilmiyorum ama tecrübeli biri sanırım -
Osman ucar denilen kisi İİBF adalet vr kadro istiyor etkinliklerinde yuzlerce arkadasimizi fetocu olmakla itham ederek gruplarindan atan sahistir. Etkinlige karsi durmus etkinlige dahil olan herkesi de kripto olmakla suclamistir.
Dusunun sozune ne kadsr guvenilir bir adam(!)'dir. -
Arkadaşlar etkinlik var dimi bugünde