2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Forumda çalışan tayfa 100 200 verse toplanır da bizim ibfliler istisna hariç kimse kusura bakmasın benci rabbena hep bana neyse sövmeyeceğim
-
@sweeney_todd çok teşekkür ederiz hocam
-
Arkadaşlar bana kızmayın ama bu iş bitti artık. Kpss öncesi ilanı unutalım bence. Kpss odaklı çalışmayı deneyelim. O kadar etkinlik falan hepsi boşa gitti. İnşallah yıl bitmeden gelir beklediğimiz ilanlar.
-
@872 son dk golü için, kaleci bile geldi. Sen diyon ki beyle beyle, 18e gir sende bir umut işte
-
@strtmn rakip tüm hatlarıyla defansta,defans da sağlam. Hadi bakalım bir umut.
-
@872 kpss sonuçları açıklanana kadar umut var hocam..Allah m bu kadar çabayı görüyor elbet sesimiz duyulurŞimdi bize düşen şu an varolan kıpırdamayı sonuçlar açıklanmadan ilan olarak getirmek o yüzden destek olmaya devam etmeliyiz.
-
Burda olup da her hangi bi yerde çalışan , atanmış arkadaşlarımız lütfen desteklerini esirgemesin ... Siz de bizi anlamazsanız kim anlar başka...
Yemin ediyorum kısmet olur da atanırsam her etkinlik için para göndericem...
Kiminin parası kiminin duası demişler bi kişi bile içten dua etse yeter -
-
Arkadaşlar hepimiz öğrenciyiz 100-200 göndermek kolay şeyler değil. Kendimce bi miktar gönderdim bende Rabbim yardımcımız olsun. Depresyondayım vallahi
-
@mervenil haklısınız hocam kesinlikle.
-
İğne ucu kadar bile bir umut olsa,sevinen insanlarız bizden kime ne zarar gelebilir ki.
-
@872 kpss odaklı çalış 100*00 alınca madalya takıyorlar mı kardeş?
-
100 TL ateşledim umarım güzel olur iyi olur.
-
@872 alım yok aldıkta ne oldu puanı alım olmadığı sürece kpss odaklı çalışsak ne olacakki
-
10 temmuzda maliye bakanlığı torba kanunu çıkacakmış bizimle alakalı alımların olduğu dedi vergi mufettisi olan bir arkadaşım öyle bisi olabilir mi üstadlardan bilen varmı acaba?
-
Ek: Müfettişlik yönetmeliği falan da olacakmış orda belli olur dedi
-
50 tl arkadasa dedim o attı şehir dışına çıkıyorum 3 gün uzak olacağım nete de giremeyecegim dönüşte bi 50 tl daha ben atacağım. Yani benden de 100 arkadaşlar. İnşallah kpss açıklanmadan en kısa zamanda gelir herkes emeğinin karşılığını alır
-
-
Kpss he öyle mi? AA o ne? Kurumiçi, vay canına öyle mi yapmışlar? Arkadaşlar, şu kurumiçi mevzusunu yoldan adam çevir sor. Biri olur vermez. Böyle bir şey olamaz. Bu vatanın milletin adli sicili temiz bir vatandaşı olarak söylüyorum, bu uygulama bir infial sebebidir.
-
@gmzankr066 Arkadaşımız forumda da varsa burdan da teşekkürlerimizi iletelim. Verimli görüşmeler gerçekleştirmiş, inşallah hayırlı bir şekilde neticelenir ve bizim lehimize bir baskı oluşur. Tam tahmin ettiğimiz gibi insanların çoğunun durumumuzdan haberi yok bunlar vekil bile olsa bu böyle ne yazık ki o yüzden bu saatten sonra yapılacak en önemli şey herkesi yaşadıklarımızdan haberdar etmektir.