2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc Hocam nasıl başarıyosunuz bilmiyorum ama bi şekilde beni hayatta tutuyosunuz gerçekten
Öyleyse ortak bi Metin belirleyelim burda ve Twitter de de paylaşalım cimere gönderelim Hocam -
Kimseyi fişlemiyorlar arkadaşlar böyle bi şey yok. Ben daha önce de yazmıştım Cimer e ve bir kaç bakanlık adına cevap geldi. Bunu “istek” başlığı altında yazmalıyız, bu hafta o ilan gelmeli!
-
@gmzankr066 keşke işe yarasa hocam keşke.
Şimdi bu işte tecrübeli olan arkadaşlardan birinin bize bir metin hazırlaması çok iyi olacak. Kaybedecek zamanımız yok çünkü. Metin hazırlandıktan sonra da her yerden duyururuz. -
@aknc metini @paretowilfredo üstad yazmalı diyenler?
-
@strtmn çok iyi olur bence
-
@strtmn Çok iyi fikir @pareto_wilfredo üstad olaya el atsan sesimizi duyurmamiza yardımcı olsan
-
@aknc hocam sadece cimer e değil mektup yazalım sadece buradaki arkadaşlarımızla ve twitterde destek olan dostlarla yazsak yine yeter ses getirir diye düşünüyorum ama nolur şu bencil insanlar yüzünden pes etmeyelim dostlar gelecek bizim geleceğimiz
-
@aknc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
CB başdanışmanlarndan Fecri Alptekin'nin danışmanına ulaştım. Sorunlarımızı aktardım. Kendisi Fecri Alptekin'e bildirecegini söyledi. Ayrıca cimerden de yazarsanız çok iyi olur dedi
Cimer mevzusunu burda birkaç defa dile getirdim dinleyen olmadı. Cumhurbaşkanımızın sorunlardan haberi olması için ortak metin hazırlayalım dedim çok bilmiş arkadaşlar yanaşmadı.Sonuç ortada..Bari bu durumu sağlam organize edelim de sesimizi duyuralım
-
@dalisalvador kesinlikle hocam hiç vakit kaybetmeden yapmalıyız
-
@mervenil pes etmiyoruz hocam ama bıktık ya. Çok yalnız kaldık ve bizimle aynı yoksa yürüyen insanlar yaptı bunu. Bizim seçtiğimiz yöneticiler bizi dinlemiyor daha da sıkıntılı olanı bu. Kim neye güvenerek bizi görmezden geliyor anlamadım ki.
-
@aknc aynen hocam hem yorulduk hem bıktık haklısınız..ama az bir zaman kaldı bu kadar emek verdik ilan gelsin diye onun hatrına sabredelim..inanın geçen senede ilanın gelme ihtimali yoktu herkes olumsuz konuşurdu..ama yapılan etkinlikler geçte olsa bi ses getirdi ve ilan geldi..belki şimdide öyle olur..en azından keşke demeyiz.
-
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ;
Ben de geçen sene ki günü sınavında ,4.mülakatımda atandım.Sizin geçtiğiniz süreçleri o kadar iyi biliyorum,sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Allah heee birinizin yardımcısı olsun inanın atandığım günden beri sürekli emeklilik yaşı gelip emekli olmayanlarla,kurum içi uzman olanlarla uğraşıyorum.
Çünkü gençlere karşı hep önyargılılar bizim bilgimizi başlar başlamaz yüksek maaş almamızı hazmedemiyorlar utanmadan kendilerini bizden üstün görüyorlar aşırı huzursuz bir ortam var yaşlı yoğun vergi dairelerinde.
Ve şimdi tekrar kurum içi uzmanlık hakkı doğacakmış vay keşke lise mezunları da hak kazansa diye veryansın ediyorlar yani gerçekten her kesimden bencil insanlarla çevrili etrafımız ve ben sürekli didişmekten nefret kusmaktan bıktım.
Lütfen hakkınızı arayın sakın mesleğe geçip de arkasını dönenlerin umutsuz cümlelerine kapılmayın.Onlar da aynı benciller çünkü.
Ben Grubu takip ediyorum twetterda da destek vermeye çalışıyorum etkinlikleri gördükçe ama daha ciddi işler yapılmalı.
Cimer cidden korkulan bir merci zira bize bile Cimer den şikayet gelinceye geriliyoruz ve günlerce uygun cevap vermek için yazılar hazırlıyoruz.
Yeterli çoğunluğu oluşturup gün ve saat belirleyip aynı anda aynı metni atarsanız Cimerin sistemi bile kitlenir.
Yazılacak metinde kurum içi sınav haksızlığına,atama sürecinin uzunluğuna,ilanlar arasındaki süreçlerin çok fazla uzadığına değinmeniz önemli ama çok kişi bulmanız ve bütün sıkıntılarınızı anlatacak net ve çok uzun olmayan bir yazı yazılması lazım.
İibflilerin birlik olamadığını çok iyi bilirim ama artık ilan neredeyse hiç gelmiyor canı yanan sayısı oldukça arttı.bu sefer biraz daha destek fazla olur diye düşünüyorum. -
@aknc Allah razı olsun hocam bi tek siz bu kadar uğraşıyorsunuz gelirse eğer sizin sayenize gelecek inşallah en kısa zamanda atanirsiniz canı gönülden isterim hocam. Başka sorunlarla uğraştığım için burayla ilgilenemiyorum pek insanlarının morallerini bozmak istemem. Metini belirleyin cimer atarım
-
http:/ /m.antalyasonhaber.com/iibfliler-artik-calismak-istiyor-228013h.htm
-
Metni bugün oluşturup yarın hemen gönderebilsek keşke
-
Gençler geçmişte cimer etkinliği için yazılan metini buldum. Aşağıda yazıyor. Ancak kurum içi atamalarının haksızlığını ve geçen yıl iptal edilen vmy sınavının mağduriyetini de yazdım. Bu belki kuru kalabilir, forumun üstatları daha iyi bir dil ile bu yazıyı düzenlerse güzel bir şeyler çıkabilir.
Sayın Cumhurbaşkanım. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz kalmadı. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2018 KPSS alan puanları yüksek olan İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının kamu kurumlarına atanma umutları neredeyse tükendi. Gelir Uzmanlığına ve Defterdarlık Uzmanlığına getirilen kurum içi atamalar işsiz olan ve yıllarca KPSS'ye emek veren gençlerin önünü tıkamakta ve liyakat gözardı edilmektedir. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilanı gelen Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavı da bir çoğumuzu mağdur etmiştir. 2018 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Atama usulü açık ve sarih olan Gelir Uzman Yardımcılığı, Vergi Müfettiş Yardımcılığı ve Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı için kadro beklemekteyiz. On binlerce İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezununun ümidi bu sınavların en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunu sizden, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdamların İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunları için arttırması, gireceğimiz sınav ücretlerinin çok yüksek olduğu için düşürülmesi ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması için yardım bekliyoruz.Size şahsım ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunları adına arz ederim.
-
@baelish hocam twitterdada suan hareketlilik var bu cimer konusunda mesaj konusunu halledip herkese dağıtılacak yollanilmasi istenilecek
-
Cimer konusunda 7 arkadaşıma rica edip yazdıracağım ailemi de eklersem en az 10 kişi benden. Herkes çevresindekilere attırabilirse iyi bir sayı olacaktır.
-
Evet arkadaşlar bende hazırım cevremdeki birkaç kişiye yine rica ederim onlarda yazarlar cimere kesin ve ne zama ve tam olarak ne yazılacağı konusunda son bir fikir görüşü sağlansın burada paylaşılsın beklemedeyim
-
@maliyeciniz, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ;
Ben de geçen sene ki günü sınavında ,4.mülakatımda atandım.Sizin geçtiğiniz süreçleri o kadar iyi biliyorum,sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Allah heee birinizin yardımcısı olsun inanın atandığım günden beri sürekli emeklilik yaşı gelip emekli olmayanlarla,kurum içi uzman olanlarla uğraşıyorum.
Çünkü gençlere karşı hep önyargılılar bizim bilgimizi başlar başlamaz yüksek maaş almamızı hazmedemiyorlar utanmadan kendilerini bizden üstün görüyorlar aşırı huzursuz bir ortam var yaşlı yoğun vergi dairelerinde.
Ve şimdi tekrar kurum içi uzmanlık hakkı doğacakmış vay keşke lise mezunları da hak kazansa diye veryansın ediyorlar yani gerçekten her kesimden bencil insanlarla çevrili etrafımız ve ben sürekli didişmekten nefret kusmaktan bıktım.
Lütfen hakkınızı arayın sakın mesleğe geçip de arkasını dönenlerin umutsuz cümlelerine kapılmayın.Onlar da aynı benciller çünkü.
Ben Grubu takip ediyorum twetterda da destek vermeye çalışıyorum etkinlikleri gördükçe ama daha ciddi işler yapılmalı.
Cimer cidden korkulan bir merci zira bize bile Cimer den şikayet gelinceye geriliyoruz ve günlerce uygun cevap vermek için yazılar hazırlıyoruz.
Yeterli çoğunluğu oluşturup gün ve saat belirleyip aynı anda aynı metni atarsanız Cimerin sistemi bile kitlenir.
Yazılacak metinde kurum içi sınav haksızlığına,atama sürecinin uzunluğuna,ilanlar arasındaki süreçlerin çok fazla uzadığına değinmeniz önemli ama çok kişi bulmanız ve bütün sıkıntılarınızı anlatacak net ve çok uzun olmayan bir yazı yazılması lazım.
İibflilerin birlik olamadığını çok iyi bilirim ama artık ilan neredeyse hiç gelmiyor canı yanan sayısı oldukça arttı.bu sefer biraz daha destek fazla olur diye düşünüyorum.@pareto_wilfredo
Hocam bütün sorunlarımızı anlatan uygun bir metin kaleminizden çıksa biz de onu cimere yollasak nasıl olur.