2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aknc nasıl olur sizce
Şaka gibi ya valla anlatsak roman olur ..
Kimin aklına gelirdi bakan değişikliği
Sayın Zeybekçi’nin istihdama bakış açısı nasıldır ?
Ben kendisiyle ilgili pek bişey bilmiyorum -
@gmzankr066 @tikq paylaşmış haberi ama 2 yıllıklar için söylemiş tamam 2 yıllık 4 yıllık diye ayıramaz hepimiz emek veriyoruz ama bizden 5 milyon diren yok sınava 60000-70000 giriyor şimdi bu kıyas doğru olmaz. Ayrıca ne yapacaklar sonsuza kadar bizi görmezden mi gelecekler bu kadar büyük bir başarısızlıktan sonra hele de?
Ben güzel haberler alacağımızı düşünüyorum şu taşlar yerine en kısa sürede otursaydı. -
@tikq link acmasa da, habere ulaştım. 2 yıllık muhasebe mezunları için söylenmiş. Devletin öyle bir kadrosu yok ki demiş. Yani, popülist kamu harcamalarına karşı bir devlet yöneticisi beyanları.
Tavada ki eti ocakta tavada kizartirim, evi neden yakayım diyor. A grubu öğrencisi kimseden hazır bir şey istemiyor. Umarım bunun farkındadır. -
@aknc evet ya artık bi netleşseydi her şey valla olmazlar oldu artık.
Ben de inanıyorum hala umutluyum -
@tikq eğer bu değişiklik gerçekleşirse, üzülerek söylüyorum, yandık ki ne yanma hemde, kedimizi yaksak da üzerimize toprak atar geçerler valla, deme di demeyin.. işimiz Allah'a kaldı o zaman ...
-
@strtmn yok hocam aslında sadece ona yönelik dememiş, mühendisleri bile katmış, hani sayın CB'da seçim sürecinde kendisine iletilen kadro talebine 'çok başarılıysalar özele gitsinler, o zaman' diye açıklama yapmıştı, bende bunu hiç unutamıyorum
-
@fridakahlo hocam neden böyle düşünüyorsunuz?
Bizi hedef almıyor ki orada. Ayrıca birşeyleri değiştirmeleri gerekiyor bunun farkındalar. Artık biraz daha haklı dinlemeleri halka özellikle de gençlere kulak vermeleri gerekiyor. 23 haziran sonrası buna çok değindiler. -
@aknc bakanlar kurulu mu :((
-
@aknc haklısın hocam katılıyorum , ben artık söylenen hiçbir şeye inanmıyorum, gözümle görmeyene kadar, inşh yanılırım
-
Yanlış birşey mi söyledim arkadaşlarım. Ben ihtimal bile olsa sevindim. Bu kadar kötü bir sene görülmemiş daha önce. Şimdi böyle devam etmek mi yoksa yeniliğe açık olmak mı?
Bizi dinleyecekler aksi söz konusu olamaz. Sıkıntıyı halkta değil tepedekilerde arıyorlar halkın isteklerine cevap vermeyenlerde. Başka türlü düşünen de değiştirecek kendini mecbur. Yoksa yenilgiyi kabul etmiş olurlar onlar için sakıncalı olur yani. -
@fridakahlo görene kadar
-
Tabiki de bu ihtimal zaten kesin birşey yok ama artık hazırız bakanın değişmesine bu her yerde konuşulan bir mesele artık
-
@fridakahlo şöyle ki, telafisi olan mağlubiyetler vardır. Birde telafisi olmayan mağlubiyetler vardır.
İkinci durumun oluşmaması için bir şeyler yapılacaktır. İİBF görmezden gelinemez. -
@aknc bence artık bakanın değişmesi felan değil bu yaklaşımın değişmesi lazım, yoksa kim gelirse gelsin aynı şeyleri yaşayacağız
-
@fridakahlo işte ben de ondan bahsediyorum hocam değişecek değişmek zorunda. Bizim isteklerimizi dikkate alacaklar yani bunu ben söylemiyorum duyduklarım bunlar.
-
@strtmn inşh hocam biz yine mücadelemize devam edelim, yapacak başkada birşey yok zaten, gerisi kısmet artık
-
@aknc katılıyorum hocam, bekleyelim ve görelim
-
@fridakahlo öyle tabi hocam elden ne gelir. Etkinlik, yetkiliye ulaşma vb.
Mecburuz. Guy ilanını çekip almalıyız. -
Naci ağbal kadro vermiyor sesimizi duymuyor dedik. Daha kötü ne olur dedik Berat Albayrak geldi o çığlıklarımızı duymadı. Artık daha kötüsü ne olur bilmiyorum herhalde intahar etsek onu da görmezden gelirler.
-
Beyler bakan zeybekçi o zaman iktisat işletme mezunları boşyere kadro beklemesin demişti 2 yıl 4 yıl hepsi içinde gidin özelde çalışın felan. Zaten burda 500000 kişi arasında 2000 3000 kişi iş bekliyor. Biz tasarruf kalemi olduk birkere valla çalışalım edelim twit atalım ben her türlü destek oluyorum ama şaka gibi olay vallaha ben umutsuzum albayrak hiç umursamadı umursayacak gibide değil yeni biri gelse süreç en az 6 ay uzar. 2019 sınavınada adam gibi çalışamadık 2018 e boş yere girdik . bizim için bir kişi bir adım atsa belimizde taşıyacaz ama yok malesef hep olumsuzluk