2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@keynes5 kesinlikle katılıyorum. Yapılacak her etkinlikte etiketlenmeli. Gönderilerinin altına yorum yapmalıyız sürekli olarak.
-
Haydaaaa tabi ki sadece vmy yi işaret ediyosa olmaz bu iş
Bilmiyorum ya ben ilk anda genel olarak olumlu bi işaret verdi diye düşünmüştüm.
Sonuçta en çok guyu talep ediyoruz habire guy diyoruz -
https://mobile.twitter.com/NureddinNebati/status/1145693646274072577
Bu tweete yorum yapalım özellikle guy istediğimizi belirtelim arkadaşlar bu iş böyle olmaz vmy nin bile şuan 2. kez verilmesi gerekiyordu. Alın bu size yeter diyemezler hakları yok buna -
@dertmufettisi ben etkinlik hesabımda her tweetimde etiketlemeye gayret gösteriyorum. Herkes etiketlesin lütfen arkadaşlar çok önemli.
-
Ben yazdım twietin altına . Çimer etkinliği yapılırsa da katılırım.
-
Cimer etkinliği çok daha önemli hale geldi.Bir arkadaşımız ya da site adminleri metin hazırlasın belirlenen günde etkinlik gibi Cimere mail atalım.
-
Şimdi bunca uğraşın sonunda hepi topu bir like gördük. O da gitti vmyliye denk geldi. Gelişi güzel atılmadı herhalde, olmazZz olamaz. Guy lazım (!)
-
Gecen hafta bır arkadas yazmıstı uzun süre vmy alımı beklemeyin demıstı. Eğitim daire baskanlıgı kapatıldıktan sonra. Kendısıne gelen cevapta. Vmy mi? Guy olabılır mı ya da mhuy?
-
Bu da Cimer için hazırlamaya çalıştığım metin. Kalemi kuvvetli arkadaşlardan da beklentimiz var. Bir an önce yapmalıyız.
Bizler, devlet kadrolarında istihdam edilebilmek ve devletimize en iyi şekilde hizmet edebilmek adına, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmuş gençleriz. 2018 KPSS'den yüksek puanlar almış olmamıza rağmen, diğer Fakülte mezunlarına müjdelenen kadrolar A grubu adaylara müjdelenmemiş olup, 2018 sınavından bu yana KPSS puanlarımız ile hiç kurum sınavı görmemiş bulunmaktayız. 2019 KPSS'ye çok kısa bir zaman kalmışken, bir senedir, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ilan edilmesini beklediğimiz GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI sınavının açılmasını talep ediyoruz. Düzenli olarak her yıl en az bir kere ilana çıkan Bakanlığımız, bu yıl ilana çıkmadı. Ek olarak Kurum İçi Uzmanlık vesilesi ile mevcutta fazlasıyla kısır olan ilanların daha da azalmasına neden olacak bir adım atıldı. Ve bu 2018 KPSS'den yüksek puan alan bir çok aday için hayal kırıklığına neden oldu. Aynı zamanda iptal edilmiş olan VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI ilanı ve uzun yıllardır ilana çıkılmayan MALİ HİZMET UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının da 2019 KPSS'den önce gelmesini istiyoruz. İlanların 2019 sınavından önce gelmesi, hem bu yıl yüksek puan almış olan adayların, yeni hazırlanan adayların önünü kapatmasına engel olacak hem de bu yıl büyük emekler vermiş adaylar için umut olacaktır. Zira sınavdan sonra gelecek bir ilana iki katı başvuru olacak olup, ciddi mağduriyetler yaratacaktır. Devletimizin azımsanamayacak kadar kalabalık olan bu topluluğu görmesini ve isteğimize cevap vermesini arz ediyoruz.
-
Geçenlerde Bakan Yardımcımız Nureddin Nebati Bey ile iletişime geçen bir arkadaş vardı. Çalışmalarımızı devam ediyor tarzı bişey söylemişti. O arkadaş tekrar iletişime geçebilirse güzel olur.
-
@dertmufettisi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu da Cimer için hazırlamaya çalıştığım metin. Kalemi kuvvetli arkadaşlardan da beklentimiz var. Bir an önce yapmalıyız.
Bizler, devlet kadrolarında istihdam edilebilmek ve devletimize en iyi şekilde hizmet edebilmek adına, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmuş gençleriz. 2018 KPSS'den yüksek puanlar almış olmamıza rağmen, diğer Fakülte mezunlarına müjdelenen kadrolar A grubu adaylara müjdelenmemiş olup, 2018 sınavından bu yana KPSS puanlarımız ile hiç kurum sınavı görmemiş bulunmaktayız. 2019 KPSS'ye çok kısa bir zaman kalmışken, bir senedir, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ilan edilmesini beklediğimiz GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI sınavının açılmasını talep ediyoruz. Düzenli olarak her yıl en az bir kere ilana çıkan Bakanlığımız, bu yıl ilana çıkmadı. Ek olarak Kurum İçi Uzmanlık vesilesi ile mevcutta fazlasıyla kısır olan ilanların daha da azalmasına neden olacak bir adım atıldı. Ve bu 2018 KPSS'den yüksek puan alan bir çok aday için hayal kırıklığına neden oldu. Aynı zamanda iptal edilmiş olan VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI ilanı ve uzun yıllardır ilana çıkılmayan MALİ HİZMET UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının da 2019 KPSS'den önce gelmesini istiyoruz. İlanların 2019 sınavından önce gelmesi, hem bu yıl yüksek puan almış olan adayların, yeni hazırlanan adayların önünü kapatmasına engel olacak hem de bu yıl büyük emekler vermiş adaylar için umut olacaktır. Zira sınavdan sonra gelecek bir ilana iki katı başvuru olacak olup, ciddi mağduriyetler yaratacaktır. Devletimizin azımsanamayacak kadar kalabalık olan bu topluluğu görmesini ve isteğimize cevap vermesini arz ediyoruz.
Metin gayet başarılı uygun bir gün ve saat belirleyip zaman kaybetmeden atalım.
-
Perşembe günü gönderelim bence..
-
@dertmufettisi gayet güzel olmuş hocam Bir an önce yapmalıyız zamanımız azalıyor..
-
@aknc neden Perşembe hemen yarın atalım bence
-
-
@tozkok CB Türkiye ye dönünce yollamak daha iyi olmaz mı hocam?
-
@dertmufettisi
Emeğine sağlık Hocam. Maili atacağım ben de. Lakin hepimizin söylemek istediği ama söyleyemediği şeylerden bazıları da şunlar gibi:Kamusal reform adı altında sistemin tamamen bir güruha, kamusal gelirin de bir gruba aktarıldığı şu günlerde,
dış politikada küçük şakalaşma seviyesinde kalan, ama sanki büyük bir halt işlenmişcesine, tarihte kimsenin cürret edemediği şekilde, iki büyük kutbu parmağında oynattığı sanısıyla rezilliklere imza atılan, bu rezilliklerin de doğal olarak pariteye, üreticiye ve tüketiciye yansıdığı (fakirleşen halk) şu günlerde,
torpilin alenileştiği, torpil yapmayanın tuhaf karşılandığı, aynı soyadıyla bırakın farklı kurumu, bırakın aynı kurumu aynı birimde insanların/akrabaların çalışabildiği, en teknik donanımı gerektiren pozisyonlar için Kur'an'dan Sure sorulan şu günlerde,
kamusal israfın haklı gerekçelerle anlatılmaya çalışıldığı, özellikle de seyahat, yiyecek, peyzaj başlıkları altında ejder meyvesinden tutun ki Peygamber Ocağına sütyensiz götürülen Sibel Can'a yapılan harcamalara kadar, utanç duyulacak devasa meblağlarda israfın yapıldığı şu günlerde,
sorulduğunda milliyetçilikten taviz vermeyen mali müşavirlerin, ne yaparım da kurum vergisini minimum gösteririm diye terlediği, sorana da "hak ederek kazanıyorum" diyebilecek yüzsüzlüğe haiz olduğu, AŞTİ'den yolcu alan, önünde "Vatan Sana Canım Feda" yazan ama sırf vergi ödememek adına yolcularını AŞTİ'nin dışından alan otobüslerin, vatansever sahiplerinin epeyce arttığı, "çocuğa tecavüz ettim, karımı kestim" deseniz dahi, fiş istemenizden daha normal karşılayan esnafların arttığı şu günlerde,
kamusal talepler, cezalandırmalara "ee ne diyorsun yani, pkk'lı mıyız" ya da "fetöcü müyüz" tarzı cevaplar verilerek, asli vatandaşlık görevlerinden dahi en afaki örnekleri kaynak göstererek feragat edilebilinen şu günlerde,
sırf Anadolu esnafının "oooh, garı-gız geldi" ya da "ulan bi ünüverste gessin, bizim cep dolar" desin diye dağ köylerine üniversitelerin açıldığı şu günlerde,
okumuşunun, ilk kazandığı paralarla hemen kastını belirginleştirmek adına skechers, iphone almak üzere borca girdiği, kamusal müdahelenin, kısıtlamanın da asla olmadığı (cari açığı benden iyi bilirsiniz) şu günlerde,
topluma, en azından verginin ne olduğunu, TRT dizilerinde sıfır mimikle "aağ vuruldum" diyen ergen mankenlerin kazançlarının aslında kimin cebinden karşılandığının anlatılması gerektiği şu günlerde,
iş istiyoruz, aş istiyoruz, torpilsiz, gerekçesiz, yüz yüze mülakatsız, fazlaca ilan ve iş istiyoruz. Kamu malı hepimizin, biz payımıza düşeni istiyoruz....
-
@aknc olabilir tabi hocam ben düşünemedim orayı
-
@aknc hocam bence persembe demeyelm iki gun atalım cuma da Twitter da bastırırz insallah daha iyi olur her gecen gun aleyhimize sanki bence gazete ilanını da düşünmeliyiz daha etkili yarın baslansa haftaya pazara kadar gene bir sürü birikir para. Sınavdan önce o ilanı almalıyız yoksa sıkıntı büyük.
-
@i̇ibf eğer herkes kabul ederse bu hafta hergün bu metni cimere yollayalım benim için sıkıntı yok hocam. Ama aynı özeni gösterir mi hergün herkes o sıkıntı.