2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar hastag i paylaşıyorum
Uzmanlık kadrolarına girmenin şartı bellidir.
Uzmanlık kadroları kpss a grubuna giren iibf'linin hakkıdır.
Hakkımızı yemeyin ...#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar hastag i paylaşıyorum
Uzmanlık kadrolarına girmenin şartı bellidir.
Uzmanlık kadroları kpss a grubuna giren iibf'linin hakkıdır.
Hakkımızı yemeyin ...#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır
-
Çorbada tuzunuz olsun
O kadrolar bizim hakkımız
#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır -
-
@antimülakat Bürokrasinin yüzde doksanı iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu olduğu halde hala başka bölüm mezunlarini ilçe ve il idaresine getirme niyetindeler.
Evet yöneticiler birşeyler yapmaya çalışıyor. Ama neden hedef hep iibf oluyor?
Bizler sırf kaymakam olabilmek için bu bölümleri okumuşken diyeceğim tek kelime şu:
Yazık vallahi emeklerimize yazık.. -
@yakup-cemil hocam sizin mhuy ve guy ıle alakalı duyumlarınız nedir son durumda? Olumlu gelısmeler var mı?
-
@tükendikagrubu yarın ola hayrola. Soracağım aklımda
-
Ben de 4.mülakatımda atandım. Bu guy başlıklarında tam 4 yılım geçti.
Kurum içini duyunca çok üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Hakkınız olanı en kısa zamanda almanız dileğiyle. -
Arkadaşlar Twitter çok eğlenceli gelsenize #kurumiçiuzmanlıkhaksızlıktır
Aynı anda milli emlakçıların da etkinliği var. Milli emlak bekleyen Birinin kuyruğuna basmışım ki değmeyin eğlenceye -
Bu kadar saçma sapan bir sene görmedim şaka gibi ama beni yıldıramazlar
-
@fuzuli Helal banada versene biraz o iradeden çok miktarda yoruldum ve bunu bize yaşayanları Allah'a havale ediyorum
-
Eğer ileride iyi bir mevkiye gelirsem, böyle hak yiyenlerin vs binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı. İyice tilt oldum şu kurum içi meselelerine
-
@müşrif benim ara ara modum düşsede çabuk toparlıyorum çünkü bu yola girdim emek verdim emeğini çöpe atıp sonucu kabullenemiyorum hersene bu sene son diyorum bakıyorum elimde yine kitap çok şükür iyi bir işim var ama istediğim şey alandan atanıp memur olmak ve 35 e kadar yolu var yolun sonu 35
-
@davetsiz senin de bu sefer olacağını biliyordum:) hayırlı uğurlu oldun arkadaşım Allah utandırmasın.
-
@maliyeciniz Allah razı olsun. Darısı hak eden herkesin başına. Insanın emeklerinin karşılığını alması kadar güzel bir şey yok.
-
İnşallah o ay
Bu ay olur. -
Temmuz 1 oldu hala ses seda yok
-
DUYURU
Gazete ekleri ile akşam 20:00 da Sayın Fuat Okyay'in son gönderisinin altında toplanıp kadro talep edeceğiz.
Lütfen duyuralım. Ve lütfen katilim sağlayalım İİBF ailesi
-
Murat hocanın hesabından paylaşılmış bu.
-
Yerel bir gazeteye daha ilan verilmiş