2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Aknc @strtmn Hocam sponsorlu degilse cok kapsamli olmus. Ozele indirgeyip direkt guy diye belirtilmeliydi. Şunun surasinda 14 gun kalmis. Sonuç odakli gitmemiz gerekirdi. Neyse artik tagi karar veren arkadaslarin vardir bir bildigi umarim.
-
İkiye bölündü insanlar bu da saçma oldu ya Fuat oktaya tweet atılacaktı bu etkinlikle aynı anda başlattılar
-
@aknc Hocam yarın gönderelim Perşembe geç olur
-
@dertmufettisi Kesinlikle katılıyorum sadece Guya yönelik olsun yoksa arada kaynıyor
-
@müşrif şimdi herkes fikrini beyan etsin o zaman ona göre karar verelim
-Bu hafta her gün mü gönderim?
-yarın ve perşembe mi gönderelim?
-sadece perşembe?
Bunu bilen arkadaşlardan biri de twitterda yaparsa iyi olur. -
@aknc Yarın gönderilmeye başlansın.Bir gün bile kaybetmeyelim derim ve duyurusunda bütün sosyal medyada yapalım.
-
GUY A yüklenmeliyiz arkadaşlar vmy zor iş
-
@aknc Yarın gönderelim ne kadar erken o kadar iyi
-
Yarın ve perşembe günü iyidir o zaman hergün dersek yine bir gevşeme olur belki ama bu şekilde öyle bir ihtimal olmaz inşallah..
-
@aknc hocam cimer de bi metin aynı kişi tarafından birden fazla yollanirsa 2. Hemen önceki ile aynı deyip işleme alınmamıştır diyor ondan herkes anne babası arkadaşları adına rica etsin ayrı isimler olarak yollanilsin
-
@supernatural aynen hocam aynı kişinin 10 kere yollaması saçma olur zaten. Bugün yaymaya başlayalım metini..
-
Metini hazırlayan arkadaşımız sadeleştirecek. Yarın etkinlik olduğunu duyuracağız ve çarşamba ve perşembe günü de cimere yollayacağız arkadaşlar.
-
Metne ekleme çıkartma yapılacaksa acilen yapılmalı. Ben çarşamba günü CİMER i kilitleyelim derim. 85+ puanlarla GUY bekliyoruz. Bu bizim hakkımız. Devletimiz sessiz kalmayacaktır arkadaşlar...
-
Allah aşkına arkadaşlar bu tag i bgn kim cıkardı piyasaya Fuat Oktayın son twitine sadece 417 yorum yazılmış ortalama 400 kişinin hatrına mı bize guy verecekler bn anlamıyorum bu twitterdakileri tek bir noktadan yürücekken birde bu akşamki tag cıktı ortaya iyi hoş ona da yazılsın ama etkinlik amacından saptı haksızmıyım Allah aşkına
-
Arkadaşlar metin karakter olarak sığmıyor dendi diye biz sadeleştirelim diye düşündük ama sığıyormuş. Ben sadelestirmemekten yanayım açıkçası. Çünkü zaten ilan isimlerini büyük harflerle yazdım ve gelmesi muhtemel 3 ilanı yazdım. GUYu ilk sırada belirttim. Şimdi değiştirip sadece GUY yazarsak diğer ikisinin gelme olasılığı olsa bile geç bir vakte kalabilir diye düşünüyorum. Ama illa sadelestir derseniz sadece GUY icin revize edeyim tekrar?
-
Yok mu bir hareketlilik kpss öncesi olmasa bile kpssden hemen sonra? Alımın yanısıra sayı da çok önemli bizim için. @paretowilfredo üstad var mı bir duyum?
-
@dertmufettisi sadeleştirmeyin hocam bence.
-
Guy için yazalım bence diğerlerinden 500 kişilik sus payı verilirse hiçbirimizin işine yaramayacak
-
@dertmufettisi hocam şu anda sadece gelebilecek Guy ilanı bi çok kişiye umut olcaktır hocam bncede sadece Guy mu desek
-
Bu 2018 de ilk defa sınava girenlerin talihsizliği nedir yahu? Daha önce GUY sınavının yapılmadığı bir dönem oldu mu hiç? 2018 de ilk defa girip 85 puan alanlar hiçbir kurum sınavına giremedi bu ne saçma bir sisteme dönüştü artık. 2018 KPSS neden yapıldı?