2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ekofirat yine Buket hanıma yazabilirsiniz o toplayan kişiye yönlendirir hocam zaten daha önceki gibi gönderen herkesin adı paylaşılır diye düşünüyorum
-
Kimsenin kaynağını sorgulamak haddim değil lakin ben her an her şeyin olabileceğini düşünüyorum. Kabine değişikliği ve yapılanmanın mevcut planlamayı etkilemeyeceği kanaatindeyim. Kurum içi şu an belirsiz KPSS şartı konulabilir. Uzun lafın kısası umutsuzluğa kapılmayın...
-
@cons3693 geçen guy alımı ile ilgili duyumun vardı o hala geçerli mi?
-
Şuan için 679tl toplanmış. 30 40kisi para yolladık sanırım. Guy sınavına bu kadar kişi mi girecek yoksa?
-
@muhalba yarın bende göndereceğim. Dersaneler hala destek olmuyor mu ?
-
250 kişi 20 tl atsa iş bitecek o bile olmuyor . Acaba duyan sayısı mı az yoksa umursayan mı olmuyor gene.
-
Geçen sefer para toplama işi bittikten sonra niye bitti yine toplayalım vb diyenler vardı. Onlar ne durumda acaba
-
Bende gönderdim yarın hesaba ulaşır.
Benden bu kadar inceldiği yerden kopsun twitterda destek olan twit atan uğraşan burdaki bütün arkadaşlarım umarım ilan gelir ve kazanırız güzel bi anımız olur hadi eyvallah -
beyler twitter hashtag'i yok mu popüler olan? lütfen paylaşalım. başka türlü gündeme gelmiyoruz lütfen el verin
-
arkadaşlar bişey soracaktım guy ilanı geldiği günden kaç gün sonra sınav oluyor bi standardı var mı örneğin ilan geldi 45 gün sonra sınav olur diye bilen var mı sevinirim
-
@bacaksiz 45 gunden fazla olabiliyor hocam. En son gelen ilanda arada 60 gunden fazla zaman vardi
-
@minimalist teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar facede eylül ekim gibi 2000+üstü alım olacağına yönelik bir duyum paylaşmış eğer öyle birşey varsa etkinlik vs. Sıkıştırılırsa kpss öncesi koparabiliriz guy ilanını sanırım sizler ne düşünüyorsunuz
-
Bunu paylaşan kişi sgk ilanı olacağını önceden söyleyen kişi . hal böyle olunca biraz umutlandım sanki kpss öncesi için birşeyler yapmalıyız
-
@isfhk hocam alım derken sınav mı ilan mı ?
-
Sordum hocam ilandan bahsediyor
-
@isfhk, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sordum hocam ilandan bahsediyor
Link atabilir misin hocam. Ali yıldız olayına dönmesin
-
@muhalba hocam face de sorun var. Sanırım bulamadım tekrar ama duyumu yazan tunç atasoy diye biri
-
Bir hareketlilik var gibi gruplarda gelecek gibi görünüyor ama vmy gibi duyumların geçmişine bakınca tüm ümidim kaçıyor.
Bayramdan sonraki vmy + mhuy gibi duyumlara dönecek gibi umarım dönmez bu ilan.
Birde yarın geliyormuş ilan düşüncesi bile çok güzel inşallah 14 Temmuzdan önce gelir. -
2019 sonrasında 2000 gelse bile 2018 puanlarımız gene 1 sene yanacak.O yüzden 1000 olsun gerekirse 2019 sınavı öncesi gelsin .