2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Gelir uzman yardımcılığı ilanı için bu akşam 20:00 de son sponsorlu etkinlik yapılacaktır Allah rızası için katılalım
-
DİKKAT DİKKAT
BUGÜN SAAT 20:00 DE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLANİ İCİN TWİTTER DA SON SPONSORLU ETKİNLİĞİ YAPACAĞIZ.
HERKES RT YAPSIN.
HERKES GÖRSÜN.
ARTİK SPONSORLU ETKİNLİK YAPAMAYACAĞIZ, BU SON!!
KATİLİM COK OLMALI, O İLAN BURAYA GELMELİ -
️️️️️️️️️️️️️
DİKKAT DİKKAT
BUGÜN SAAT 20:00 DE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLANİ İCİN TWİTTER DA SON SPONSORLU ETKİNLİĞİ YAPACAĞIZ.
HERKES RT YAPSIN.
HERKES GÖRSÜN.
ARTİK SPONSORLU ETKİNLİK YAPAMAYACAĞIZ, BU SON!!
KATİLİM COK OLMALI, O İLAN BURAYA GELMELİ -
Lütfen arkadaşlar akşam herkes Twitter’da olsun şu ellerimiz uyuşana kadar twit atıp rt yapalım..son şanslarımız artık
-
Sayfayı ateşe verdiniz gibi oldu, olmadı; anlamak fiilinden meşaleler yaksak? Gelir miydiniz etkinliğe :))
-
Arkadaşlar son zamanlarda sponsorsuz ve hatta spontane bi şekilde bile nasıl çatır çatır 2. Sıralara kadar çıktıysak bugün de aynı şekilde bastırıp yeri göğü inletip o ilanı koparmamız lazım..
Saatlerce gündemde kalalım -
@semihylc bu soruyu tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa çok iyi olur bende tam bunu merak etmekteyim polis olduktan sonra guy olma şansımız var mı acaba
-
@frank tabi ki hocam öyle bir şansın var. Sadece polisliği belli bir süre dolmadan bırakırsan 8.000 lira gibi bir para ödersin ve askere gitmek gerekir daha sonrada 10 yılı doldurmadığın için
-
Tag i görenler kimden ne istediğimizi anlasın haziranda3000guy olmasın. Talebimizi belirtelim ama birilerine de seslenelim mevcut bakan dışında..
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Ben dün İstanbul da guy icin evrak teslimimi gerçekleştirdim Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. Orada birkaç üstatla görüşme imkanım oldu. Meseleye ne kadar vakıflar bilemiyorum tabi ki ama yeni alım olur mu soruma yakın zamanda bir plan yok hatta epey bir zaman gündemde böyle bir şey olacağını sanmıyorum dedi. Eleman ihtiyacının fazla olduğunu ama Ankara nın böyle bir tasarrufunun olmadığını belirtti. Yani demem o ki bu ilanı sadece geçen seneki gibi yine bizim gayretimiz ile getirebiliriz. O yüzden etkinliklere katılımı mümkün mertebe sağlayalım bu meseleyi onemseyelim ertelemeyelim.
-
@kaimoğlan hayırlı olsun Hocam darısı başımıza ️
Ben ciddi ciddi anlamıyorum bu durumu.
Çok ihtiyaç var çok eksik var ama almıyoruz ?
Yani amaç ne gerçekten anlamıyorum
Bütün bakanlıklar onbinlerce kişi alabiliyor demek ki konu bütçe de değil ..2-3 bin kişinin yükünden nolur
Konu o değil bu değil ne?
Bunu anlayabilen birileri bana anlatırsa çok sevinirim.. -
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
ının fazla olduğun
"İhtiyaç çok ama alım olmayacak. Çünkü devlet tasarruf ediyor. Çünkü çok açık verdi. Çünkü cart curt cart curt..."
Bana bir Allah'ın kulu alım yapılmamasının nedeninin tasarruf yapmakla, kemer sıkma politikası yüzünden olduğunu anlatamaz. Milleti aptal sanıyorlar herhalde. Şimdi bizler sabır ediyoruz ama keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.
Fransa'da bile önemli sınavlar hava sıcaklıklarından dolayı ertelenmiş. Bizim akıllılar Kpss'yi Temmuz'a koyuyorlar. Vallahi kafayı yicem artık. Ülkede mantıklı olan çok az şey var.
-
GelirUzYrd İlanıBekliyoruz
-
Tag yine çok yaratıcı ve yine bizden habersiz başladı etkinlik
-
- Sıradayız sponsorlu olduğu halde peki bizim zorumuz ne birileri oturup beklerken biz sesimizi duyurmaya çalışıyoruz dersi bırakıp. Pes gerçekten pes!!
-
Ben vergi dairesi müdürüyle görüşmüştüm Ekim ayında, Nisan'da yeni ilana çıkılacak hazırlanmaya başla demişti sonuç ortada. Kimsenin bi şeyden haberi yok baskı çok olursa biri çıkıp verin ilanı diyecek durum bundan ibaret.
-
@delimisali alım olacak lafına en son bile inanılacak kişi değil vd çalışanları. Müdür bile olsa. İnsan kaynaklarındaki çalışanlar bile bilmiyor ne zaman ne olacağını vergi dairesi çalışanları şöyle dursun.
-
@mbguy öyleymiş gerçekten o yüzden itibar etmemek lazım, biz elimizden geleni yapıp var gücümüzle bastırmalıyız
-
Daha ne kadar bastıralım kardeşim . Bastır bastır 10 günü geçkin hep gündemdeyiz önceside var. Net devlet halkına kulak tıkamış.
-
Memurlar.Nete mesaj yazdım bakalım bir ses çıkacakmı. Mesaj aşağıdaki gibidir;
İyi akşamlar.
Öncelikle tarafsız, sağduyulu ve ilgili habercilik anlayışınızdan dolayı sizlerin bizlere yardımcı olma noktasında duyarsız kalmayacağınızı bildiğimizden sizlere derdimizi arz etmek ihtiyacı hasıl olmuştur.
Bizler Üniversitelerin İ.İ.B.F mezunları olarak son yıllarda özellikle de son iki yılda binlerce insan emek veriyor olmamıza rağmen hak ettiğimiz alımları maalesef göremedik. Son yılların en şanssız gençleri olarak sizlerden istirhamımız, bizlerin talepleri olan Gelir Uzman Yardımcılığı , Vergi Müfettiş Yardımcılığı, Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı ve Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ilanlarının gelmesi noktasında bizlere destek olmanız, sesimize ses olmanızdır.
2018 yılında yapılan KPSS-A sınavına yönelik sadece 400 kişilik SGK denetmen yardımcılığı ilanı gelmiştir. Bunun dışında herhangi bir ilan söz konusu değildir. Bu yüzden emek veren bizlerin bu durum çok ağırına gitmektedir. Her yıl binlerce polis, binlerce öğretmen ve binlerce din görevlisi vs. Alımı yapılırken bizler için sadece 400 kişilik bir alım ilanının yeni sınava 2 ay kala gelmesi bizleri ziyadesiyle üzmüştür.
Biliyoruz ki, bu talebimizi gündeme getirme noktasında Memurlar. Netten başka bir yayın organı bizlere destek olmayacaktır.
Bu vesile ile bu konuyu gündeme getirmenizi istirham eder. Saygılarımızı sunarız.
İ.İ.B.F MEZUNLARI