2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sanırım bu guy işi bitti.
-
@sinan-taylan ne açıdan? Herkes uğraşıyor işte?
-
@sinan-taylan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sanırım bu guy işi bitti.
2019 sınava girecek 2018 puanı olmayan kişilerden misin yoksa? Burda bunca insan çabalıyor. Bizim daha umudumuz var.
-
#SGKPersoneliUzmanlıkİstiyor
Gündeme girmişler maliye ile başlayan olay bizim için çok kötü oldu.
-
Cümleten hakkımı haram zıkkım ediyorum.
-
Sanırım SGK bitti. Yazar şimdi birisi. Şaka misiniz la siz? 2019 guy sayfasına gelmiş guy bitti yazmış. Herkesin canı burnunda, tövbe estağfurullah...
-
Arkadaşlar alan grubu yerleri açıklanmadımı yoksa benmi göremedim
-
@lamıcimiyok, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar alan grubu yerleri açıklanmadımı yoksa benmi göremedim
https://www.tercihiniyap.net/haber/2019-kpss-lisans-sinavi-giris-yerleri-aciklandi-h7746.html
-
-
@rybzinski Ben artık bu kurum içi olayının son derece planlı bir eylem olduğuna ikna oldum. Aksi halde bu kadar organize bir biçimde arka arkaya bu talepler ve anında karşılık bulması mümkün değil, kaç yılın hesabı görülüyor acaba!
-
@plansız öyle hocam var bir şey, vaktiyle fetö hazır soruları verirdi. Şimdi direkt kadrolar veriliyor. Devletin içinde bir yapı harekete geçti?
-
@strtmn O kadar geniş bir yorumu kastetmedim ama demek istediğim bu bir iki günün işi değil karşılıklı hesap kitap, alışveriş belli ki çoktan yapılmış, herşey tıkır tıkır işliyor. Zamanında bi "bürokratik oligarşi" varmış diye fıkraya başlıcam şimdi
-
Arkadaşlar bakın şimdi de SGK için kurum içi uzmanlık istiyolar bu böyle gidicek
Lütfen şu para yollamayan arkadaşlar yollasın sa şu ilanı verelim bi an önce
Bu durumun bizim sessiz kalmamızla da ilgisi var
Biz sustukça onlar şarladı
Artık susamayız
Allah için aklınızı başınıza alın -
@plansız burnuma kötü kokular geliyor. Diyip kapatayım hocam. Bu iş, kolay iş değil. Yasama faaliyetleriyle kanunlar çıkıyor. Ha-yır-dır!
-
Bu işi tek durduran olabilir oda CB yoksa işimiz yaş . Benim bir farklı düşüncem de şu şekilde bu kurumların böyle giderek kar topu gibi büyümesi ters tepki verip hepsini reddedebilirler diye düşünüyorum.Sonuçta verilen her taviz daha çok istek anlamı gelecektir.Umarım üst düzey devlet yöneticileriden 1-2 aklı selim çıkarda noluyor der yoksa kpss-a grubu ölüme gidiyor.
-
@semihylc 2bin kişi Kızılay da toplan, ne kurumiçi kalır ne başka bir şey de işte, neyse.
-
@strtmn hocam ne kızılayı akm gibi gözden ırak bir noktaya bile 20 kişi toplanamadık. kızılaya bi sen gidersin bi de en yakın ahbabın. 2 kişiyle güvenparkta çekirdek çitlersiniz bardaktan.
-
@albertcamus bak bana cool yapma, artislik yapma. Oraya yazmışım ki. Olsa* işte neyse yazmışım. Olmayacağını bildiğimden öyle yazmışım okey?
-
@strtmn Nesin sen ironi uzmanı falan mı? o.O :))
(hocam takılıyorum ve tepkim sana değil kitlenin tamamına alınmayasın) -
@semihylc, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu işi tek durduran olabilir oda CB yoksa işimiz yaş . Benim bir farklı düşüncem de şu şekilde bu kurumların böyle giderek kar topu gibi büyümesi ters tepki verip hepsini reddedebilirler diye düşünüyorum.Sonuçta verilen her taviz daha çok istek anlamı gelecektir.Umarım üst düzey devlet yöneticileriden 1-2 aklı selim çıkarda noluyor der yoksa kpss-a grubu ölüme gidiyor.
Cumhurbaşkanımıza ulaşabileceğimiz tek yer CİMER...
Tüm İİBF'li arkadaşların vazifesi CİMER e mail atmak olmalı. Lütfen geçmiş sayfalarda var olan metni kopyalayıp yollayın.