2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Postanın özeti de sınav yapılacağı zaman resmi gazetede e devlette ve hmb sayfasında yayımlanarak duyurulacaktır.
-
Bunun için nedrn posta gönderdiler anlamadım gerçekten
-
@guycuu Ne yazmışlar hocam ?
-
Uzun bi yazı. Görsel ekleniyo mu burdan fotoğrafını çekip atayım
-
Arkadaşlar destek olalım iyi gidiyoruz. 4157 tl oldu .
-
4347 tl oldu arkadaşlar hallolacak inşallah 🤲
-
Arkadaşlar ben de para gönderdim az önce en kısa zamanda toplanır umarım
-
Bugün bitsin bu iş. 5000 olsun.
-
Pareto hocamızın yazısı çok etkili oldu bugün iyi ki yazdı sağ olsun
Az kaldı inşallah bu hafta ilan veririz gibime geliyo
İllerin bile belli olması çok heyecan yarattı hızla para toplandı bugün çok güzel oldu -
Arkadaslar suan GÜNCEL RAKAM 4.350 tl çok iyi gidiyoruz ben aksama cok küçük mebla olsa bile yollayacağım lütfen 5-10 tl bile olsa gönderin
İNTERNET BANKACİLİGİ KULLANALİM
TR 230006400000193030439253
GÖKÇEN DÜZGÜN -
Çok büyük bir aşama tamamlanmış durumda burda yazılanlara göre . Gazeteye ilanı da versek tamam olur sanki. Kpss öncesi geldiğinde ne güzel olacak...
-
@Sherlock-Holmes başkanım iyi günler. Dediğiniz yöne gidiyor vaziyet. Allah mahcup etmesin. Şurada iki mutlu olak...
-
@strtmn evet dostum çok şükür her şey yolunda gidiyor @paretowilfredo üstat gibi bende somut şeyler duydum hatta planlanan şehirlerin hangileri olduğu hakkında da bir kaç şey duydum ama şimdiden hem şehir tartışmalarına girmemek hemde manipülasyon olmaması adına bunları paylaşmayacağım sonuç olarak gelinen noktada her an her şey olabilir ilanda gelebilir ki benim düşüncem halen bu yönde ama kpss sonrasına da kalabilir bu nedenle bu günler cok önemli çünkü biz sürece ne kadar etki edebilirsek o kadar ibreyi kpss öncesine çevirebiliriz
-
Hadi arkadaş 4300 küsürlerde paramız 5 tl de olsa destek olalım gazete ilanımızı verelim herkes huzurlu bir şekilde guy sınavına hazırlansın enerjimiz yükselsin şu ilansız dönemde ilaç olacaktır
-
kaldı 700 tl ha gayret
-
Arkadaşlar 4700 civarındayızzzzz
-
şu dershaneler ve hocalarda gönderse 10 bin olur sçyleyelim ya hocalara falan
-
Hadi bakayım ilk kez para atıyorum bir kaç arkadaşıma da söyledim onlarda atacaklarını söylediler
-
Çok az kaldı miktar her yükselişinde çocuk gibi heyecanlanıyorum Allah mahçup etmesin dostlar
-
Bende gönderdim şimdi