2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo 2019 kpss açıklanmadan gelsin de hocam bayram edeceğiz 2019 lular bize ortakçı olmadan..
-
Arkadaslar daha önce de para toplanamadı 4000 tlyi Twitter a tag a yatrdk ama o da Malesef bi noktada tıkanıyo hele önümüz kpss ken malesef yoğun katılım olacagnı sanmyrm bunun yerine 3_4 gun daha bekleyip önümüzdeki hafta salı ilanı vermemiz faydamıza olur 15 temmuz pazartesi cunku malum o gun olmaz salı idealdir hem bir önceki gunun haberlerne bakılır diye düşünüyrm gene de ne dersenz saygım tabiki var uyarm. Tag almadan gündem için hergun bir saat belirkeyip bir saat yoğun katılım gösterilebilir en azından hiç yapılmamasndansa
-
@paretowilfredo olası bir ilanda dguy gelme ihtimali de var mıdır acaba
-
@keynes123456 Albayrak varken cok mümkün değil dostum. Ağbal'ın son hediyesi oldu bu sayıda bir dguy alımı.
-
Arkadaşlar şu dershanelerle hocalarla arası iyi olanlar lütfen konuşsun da destek koparsın yaa
Gazete ilanını verebilsek o kadar iyi olucak ki 2000 tl sen az kaldı ihtiyacımız olan para -
@paretowilfredo Üstat KPSS yapıldıktan sonra kapsar mı yoksa umut var mı sonuça dek. En azından guy için onlar da mağdur olsun.
-
Bende gazete ilanı için uğraşılması gerektiğini düşünüyorum. Twitter'da gündemde kalsak bile kimseden bi tepki alamadık. Yokmuşuz gibi davranıyolar. Bi de gazete ilanını denemek gerektiğini düşünüyorum. 100 kişiysek kendi aramızda bölüşüp 20şer lira daha gönderelim diyorum. Ama çoğunluk ne derse o olur tabi. Saygı duyarım.
-
@guycuu ben tekrar gönderirim para ama o kadar insana nasıl ulaşılır bilmiyorum .
-
@pepe35 bu nasıl bir üsluptur ya ? En azından onlarda mağdur olsun...? İnan’ın ben tarafsızım benim için farketmıyor ilan şimdide gelse sonra da gelse tercih yapacağım.
ama biz bu yüzden kaybediyoruz. Alımların düzene bindiği belirli bir takvime göre ilerlemesi ve böylelikle kimsenin mağdur olmamasını dilemeniz gerekirken bu şekilde düşünmeniz üzücü. -
@İibf hocam iyi güzel diyorsunda geçen sefer 1 ayda 4000 tl toplanıldı şimdi 3300 oldu o gün verenler bugün yine verdi insanlarımız maalesef nasılsa veren Kişiler var diyip yada aman bunla mi uğraşacam vs diyip vermiyor şimdi bu durumda ne kadar daha para toplayabiliriz bilmiyorum
-
@sahnr Sadece GUY ilanı için dedim. Ne yapalım sistem bir sene boyunca bize bunu aşıladı, acıma acınacak hale düşersin. Ballı 2019 tayfa her şeye konacak, herkes bu düşüncede ben dışa vurulmuş haliyim
-
gazete ilanı şart memur net de haber yaptığına göre ve bugün haber hala var bir an önce para toplama işi halolmalı.
bu sefer sınava 7 gün var bide -
Valla herkes haklı. Lafa gelince herkes para toplayalım ilan verelim diyo ama iş icraate gelince 100 kişi göndermiyo. Ama şahsen artık ben bunu düşünerek hareket etmek istemiyorum. Yeter ki ilan gelsin artık hiç gözümde değil verdiğim paralar. Durumu olup da vermeyenlerin vicdanı rahatsa benim söyleyecek bi sözüm yok. Ne derseniz tamam brnim için. Çoğunluk neyde karar kılarsa onu yapalım.
-
Dostlar hepinize merhaba. Şimdi bir gurup arkadaş 2018 puanlarını kullanmak istiyor diğer bir gurup ise kayıtsız kalıyor. Benim anladığım kadarıyla katılımın bu kadar düşük olması 2018 puanlarını kullanmak isteyen kesimin az olması. Bir diğer gurup ise 80 üstü puan alıp bana farletmez ne zaman gelirse gelsin zaten içerideyim diyenler. Yani işin özü klasik iibf mantığı kollektif bilinçle değil bireysel bilinçle hareket ediyor. Sözümüzün özü şu ki az kaldı sınava arkadaşlar etkinlik önemli ama sınavda tazelenecek puanlar daha önemli. Zaten kimse zahmet edip twitterda etkinliğe katılmıyor hele az zaman kala hiç kimse girmez. Hele hele yukarıda saydıklarım tenezzül dahi etmez. Argümanı kpss öncesi ilana çıkılması değilde ilana çıkılması olarak değiştirirseniz köşede çekirdek çitleyen gurup da destek olur. Kimse kusura bakmasın dost acı söyler. Ben her akşam iki saat zamanımı verip puanım öncesi ve sonrasına kafi olduğu halde destek verip para yolladım ama herkesten aynı şeyi beklemeyecek kadar da gerçekçiyim. İnsanoğlu çiğ süt emmiştir unutmayalım.
-
2018 puanı olanların mağduriyeti konumuz, bir sene boyunca ilan yüzü görmemiş insanlar için bu ilanın ivedikle gelmesi ekseriyetle önemlidir...
-
@cons3693 herkes sizin gibi düşünmüyor demek ki. Bakın hala para toplamada 100 kişiyi geçemedik. Etkinliklerde satın alınan taglar çoğunlukla gündemde tutunamadı. Teori ile pratik çelişiyor ne yazık ki.
-
@İibf ayrıca yeni bir hesap lazım ztn para toplamaya devam etmek için ona da kimse yanaşmıyor işte
-
@merasim34 yeni bi hesaba ihtiyaç var malesef bgn bir karar verilecek halihazırdaki hesap riskli yardımcı olabilecek yok mu burada
-
2018 puanı olan arkadaşlar için söylüyorum. Eğer şuan ilan gelirse 1 kere şansınızı denersiniz. 2019 sinavindan sonra tekrar guy ilanı gelir örneğin 2020 Haziran'da. 2.kez şansınızı denersiniz boylelikle atanma şansınız baya artar.
80+puanim var sonra gelse de başvururum nasıl olsa gelcek derseniz şansınızı yarıya indirmiş olursunuz.
Demek istediğim 5000tl ye az bir miktar kalmış. Bunu toplayalım. -
Yaklaşık 3500 toplanmış.
15 tane hoca 100 tl verse tamam bu iş
Omlar neden bu kadar duyarsız anlayamıyorum
Onlar için maddi bi yük de olmaz
Gerçekten soğuttular ha
Arkadaşlar zamanında gazete ilanı için para yollayan hocalar kimler onlardan istesek yine verirler belki ya