2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Noturns 80 üstü alanlar kendini garanti görmesin . Bende 80 üstü puana sahibim ama garanti olarak görmüyorum. Kpss sonrasına kalırsa 80-85 aralığı şehir seçiminde güme gitme olasılığı yüksek.
-
@Baelish doğru ama, kimse o ihtimali görmek istemiyor yukarıda yorumları okuyunca çıkardığım aonuç bu ne yazık ki.
-
Tekrar 50 tl gönderdim ben.
-
Arkadaslar suan toplanan miktar 3.487 tl .
Ya Allah aşkına şuraya yazipta göndermeyen arkadaslar bir gün kütüphanede değil evde çalışın o gün harcayacağınız 15 tl yi gönderin
TR 230006400000193030439253
GÖKÇEN DÜZGÜN
İŞ BANKASI -
@gmzankr066 çünkü peşin satan kazanıyor onlara göre hava hoş kitaplar satıldı yeni baskıların da satılması lazım 2018 kadrosundan alacaklarını aldılar yani şimdi onlar için yeni cicili bicili kesim 2019-2020. Unutmayalım onlar nihayetinde tüccar.
-
Neden yeni hesap lazım öncekinde takibe düşme sıkıntısı mı var ?
-
Arkadaslar 3.780 tl oldu suan lütfen son kez gönderen gordermeyen bütün arkadaslar hep beraber göndermeye çalışalım
GÖKÇEN DÜZGÜN
İŞ BANKASI -
bu albayrak ne kadar erken görevden alınırsa bizim için o kadar iyi olacak gibime geliyor. Kurum da yapılanamadı bir türlü ne yapılanmaymış .
-
@bsrkcozdmr normalde bu yaptığımız yasal değilmiş ztn uzun süre bir hesabı kullanmak riskli diyorlar
-
@poncik Eşim bankacı şimdi sordum bloke koyarlar ve açıklama isterler dedi.Açıklamadan sonra ya paranı al git burdan bu işi yapma der ya da izin verir dedi ama bunlara gerek kalmadan bu para işini halletmemiz gerekiyor anlaşılan.
-
@bsrkcozdmr o zaman ne yapılması gerekiyor . Başka hesaba geçişmi yapmak gerekiyor ne yapılmalı .
-
@grundig Evet öyle hocam.
-
Şu an toplanan para 3870 tl .
-
Arkadaslar şimdi 3.880 tl oldu sürekli yazacağım bizim çabalarımızı gördükçe göndermeyen arkadaşların belki biraz vicdanı rahatsız olurda bir sigara parası olan 15 tl gönderebilir( bu dediğim durumu olmayan arkadaslar icin tabiki geçerli değil )
GÖKÇEN DÜZGÜN
İŞ BANKASI -
Bu arada ATM DEN YATİRMAYALİM çünkü kesinti cok yapılıyor. İnternet bankacılığından yapalım bazıları hiç kesinti yapmıyor bazıları 3-4 tl kesiyor
GÖKÇEN DÜZGÜN
İŞ BANKASI -
@ryan bende birazdan yatıracağım
-
100 TL daha gönderdim
-
4007 tl olmuş ha gayret arkadaşlar .
-
Arkadaşlar bi ara kendim bireysel olarak guy için cimere istek başvurusu yapmıştım. Postayla cevap göndermişler bana.
-
Geçen aylarda aldığım KPSS ÖNCESİ 2000 kişilik alım duyumu için artık son günler dostlar haydi son bir gayretle elimizden geldiği kadarıyla katkıda bulunup gazete ilanımızı verelim ve tutup kopartalım şu ilanı #GUYicinElele