2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ankara'da çalışan guylar 2020 sonunda gelecek diyorlar. İçeriden başka bilgi alacak olan yok mu ? İş kritik.
-
@sinan-taylan yok daha neler .
-
@can-mavi @paretowilfredo üstad bilgilendirme yapacaktın sorular da yayımlandı, durum nedir meraktayız fazlasıyla?
-
@sinan-taylan 19 demek istediniz herhalde hocam. 2020 nedir ya :(((
-
@ekofirat negatif olmak istemiyorum. Ancak yeterlilik sınavlarının daha bitmediğini söyledi. Maliyenin henüz yeni bir alıma hazır olmadığını belirtti. Umarım yanılıyordur.
-
Arkadaşlar yok mu bir hareketlilik?
-
Haluk levent olayından bi ses yok mu hala? Twitterdan yazıyorum ordan da cevap vermiyolar.
-
@guycuu hala haber beklıyormus hoca Haluk Levent’ten
-
Çalışan GUY'un sorsan kendinden haberi yok bir de personel daire başkanı koltuğuna oturmuş tarih veriyor
-
@sinan-taylan Ankara öyle diyebilir ancak bizde ve gördüğüm, duyduğum yerlerde alım için aşırı ihtiyaç var. ben yakın zamanda alım yapılacağını düşünüyorum.
-
Gidenler memnun ki yerinden dönen yok hiç seferinden eyyy Guy nerdesin hangi yaban ellerdesin kimler kimler geldi geçti ben yine sana hasretim
-
2017 ile atananlar daha geçen hafta başı başladı. Kafalar karışık...
-
Arkadaşlar puanlar açıkladıktan sonraki olası ilanda 2018 ve 2019 puanlılar birlikte tercih yapacağı için sizce guy puanları ne olur 74 le kapatmış ankara kaç ile alır en son
-
@Spesifik2019 alım sayısına bağlı ama 79 dan aşağı düşeceğini sanmıyorum bir çok yerde yüksek kapatır o yüzden inşş KPSS sonuçları açıklanmadan gelir ilan
-
@mervenil abartmayın bence hadi 75-76 taban altına düşmez de o kadarda değil
-
@ücüncütekil 2017 kapatma puanlarını hiç incelediniz mi Hocam?
-
@mervenil evet en yüksek 77 geri kalan 75 ve altı ?
Sanırım yanlış anlaşılma oldu acaba siz arkadaşa 79 u Ankara bazlı mı söylediniz eğer öyleyse haklısınız.
-
2017den kasıt 2016-2015 ise evet biliyorum aşırı yüksek puanlar fakat kıyaslamak verimli olmaz suan ki sıralamalar ve puanlar çok farklı. O zamanın 75. 19bin iken şimdinin 75i 10bin
-
ETKİNLİK SAATİMİZ 19.30
Arkadaşlar duyumlar hep 2019 KPSS puanı açıklandıktan sonra diye söyleniyor bunu çevirmek yine bizim elimizde o yüzden ETKİNLİĞE TAM KATİLİM SAGLAYALİM
Uyulması gerekenler ;
1-) 3 dakikada 1 twit atılmalı o arada Herkes LÜTFEN RT yapsın etkileşim için önemli
2-) şahsi profilinden 1-2 twit açıp kenara çekileceğimize 2. Bir etkinlik hesabı açalım ve mutlaka PROFİL RESMİ OLMALİ yoksa spam sayılır
3-) ilk 15 dakika ETİKET YOK
-
@mervenil hakkımızda hayırlısı umarım çok yüksek kapatmazlar