2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ryan Haluk Levent kim Demet Akalın kim? Aradaki farkındalığı bul hadi
-
Haluk Levent bakanlıktan görüşme talep edecekti bi gelişme yok mu o konuyla ilgili ?
-
Yani böyle birinden medet uman bir güruhla aynı yoldayız. İnşallah çekeceğimiz son günahlardır bunlar.
-
Buldum Hande Yener! Ya, delirdiniz mi?
Oldu, bitti gitti işte. Sn Cumhurbaşkanımıza, sayısız tweet attım.
Sabahına uyandım bir şey olmamıştı.
Sabahına uyandık, yine aynı.
Bugün yarın,yine bir ünlü yer alır. Yine birileri beğenir,birileri beğenmez. -
@monopolcü emin olun sizin gibi şimdi böyle soyleyen Kişiler Haluk Levent’i etiketledigimizde yemeyip içmeyip eleştiri yapanlardı o yüzden çokta birsey söylemeye gerek yok
-
Twitter'da da yazdım linç yedim. Gazete ilanı için para toplanıp, alınan paraların Haluk Levent, Demet Akalın gibi marjinal taglar ile tüketilmesi oldukça yanlış bir davranış. En azından bir fikir alışverişi yapılsa, düşüncelerimize önem verilse..
-
@ekofirat en başta para toplama işi olsun tag olayları vs olsun üstlenmek isteyen var mi diye defalarca soruldu ilani vermek icin İzmir’de koskoca iibf de 1 kişi bulduk oda birinin tanıdığı İstanbul’da hürriyetle konuşmak icin gidecek 4 saat sonra birini bulduk sınav yüzünden kimse bu ise girmek zamanını vermek istemedi bizler ders çalışırken bu işlere zamanını harcayanlara Emek verenlere biraz saygı göstermemiz gerek diye düşünüyorum ben yaptıkları herseye destek veririm herkesin bu düşüncede olması gerekir diye düşünüyorum
-
İlan gelme ihtimali yok gibi artık hakkımızda hayırlısı olsun.
Ayrıca yarın sınava girecek kitleyede başarılar dilerim. -
@ryan kesinlikle, bende bu açıdan bakarak destek veriyorum. Bende yazdım burada,ilan için bu işten anlayan bir arkadaş var mı? Tarzında. Ve hiç ses yoktu. Bu yüzden, saygı duyacağız. Fikir alışverişi için, tweet atan herkes, kimin ilgilendiğini biliyor. dm'den iletişim kurabilir. Ortaya ne olsun diye atılırsa, çok karışır.
Yani, zaten akıl var mantık var kim ister ki, bu tarz ünlüleri tag'a koyalım. Ama hiç ses seda yok arkadaşlar. Ortalığı biraz ayağa kaldırmamız lazım. -
@ekofirat
Yumurta kapıya dayanmış fikir vermenin peşindesin. Daha önce neredeydin? En marjinal çözümler üretilene kadar da ağzını açmadın.
O yoğun analiz kabiliyetin, sana iibf yazdıran muazzam vizyonunla çözüm önerilerini dile getirir misin lütfen?Zira sen olmasan kimse Demet Akalın'lı paylaşımdan rahatsız olunması gerektiğini anlamayacak, susmaya devam edecekti...
Bazen diyorum çoğunuz şeye benziyorsunuz: bedelli için az evvel amcasından borç isteyip, 1 saat sonra şehit haberinin altına "ya apaçık tehlike var orada, ne gezersin, yolu değiştirsen bunlar başına gelmezdi" diyen muazzam yurttaşlara.
-
@ekofirat katılıyorum dostum sana. Beyler kişisel düşüncelere saygı duyun biraz ya ohoo. Adama demediğiniz kalmamış yani bence de gayet haklı söylemlerde bulunmuş. Dileyen dilediği yere çekebilir. Buradan pareto üstada da sesleniyorum. Daha fazla el atmalısınız hocam bu işlere. Forum fazlaca etkisiz ve işlevini kaybetmiş durumda. Yol gösteren kalmadı kimseye. Hayırlı cumalar
-
@ekofirat böyle düşünüyorsanız her şeyden önce sosyal medya yönetiminden bir şey anlamıyorum diyorsunuz. Kadının 6 buçuk milyon takipçisi var ses getirmek istiyorsak tam olarak böyle şeyler yapmalıyız. Bakanları etiketlediğinde ne cevap veren oluyor ne de anlayan... Marjinalleşmek lazım fark edilebilmek için önce bunu bi kavrayalım.
-
@ryan senın sorunun mu var yazdığım yazıda Haluk Levent’i akıl eden ıyı yapmış dedım ayrıca en az 10 tweet attım adamın yardım edeceğını bılıyordum demet akalın dedıgınkısı ne yaptı Allahım tartıştığımız konuya bak demet akalınla ne ılgısı var behlul sız devam edın kardesım
-
@monopolcü 10 twitmi :))))))))))) hocam etkinlik ayirmadan her etkinlikte Twitter sınırlama getirene kadar rt yapıyorum ve twit atıyorum 4. Hesabımı açtım artık güldürdün hocam Allah’ta sizi güldürsün :)))))))))))
-
@Delimisali ay ne ses geldi ama havai fişek kulaklarım patladı sadece rt yaptı bır ıse el atmadıktan sonra ne ıse yrayacak sorunlarını kufurle ya da eze eze halletmeye calısan bırı bakanla mı gorusecek Haluk levent kendını yardıma adamış bırı bu kadın kendı sorunlarını bırakacak yardım edecek oldu
-
@ryan banane. Ben 10 atıyorum bazen 1 atıyorum sen 100 at onu mu tartısacağız sen yenisin galiba?
-
@monopolcü yok öyle bir eleştiri yapıyorsunuz ki var gucunuzle destek veriyomussunuzda sikayetciymissiniz gibi ben sizin yerinizede 10 twit atarım zahmet etmeyin :)))))))))))))
-
@ryan olur ️
-
@ryan dostum kurbanın olayım ":))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))" şeklinde gülücükler saçma etrafa
-
@walras12 olur hocam