2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ekofirat
Ne kadar olgun bir arkadaş gülücük de koyuyor, o kadar olgun ki geç cevap yazıyor tesadüfen, soru tavsiyesi veriyor bir de çok şirin. -
VUKta ihtiyari haciz süresi 15, tecil faizi %22.
Anayasada meclis seçimleri 3/5 ile yeniler.
CBnin geri gönderdiği kanun ancak saltcoğunluk ile kabul edilir.
Ohaldd cb kararnamesi 3 ay içinde onaylanır.
Borcun 3 kaynağı.
Damping, offser, hedging, cobweb, okun yasası, nedred kanunu soru beklediğim alanlar bol şans herkese -
@adamslani06, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tripaxxxx
Bu yakarış sadece düşük puanlıların yakarışıymış gibi bir algıyı kendiniz kurdunuz kendiniz oynamaktasınız. Buradaki mücadelenin temelinde "herhangi bir puan aralığında ilansız kalma" ve bunun paralelinde de en çok alım yapılması muhtemel olan GUY ilanı talebi var.
Yani 92 alan bir aday da bu yakarışa ortakçı olmuş olabilir şuanda.
Sizin işinize gelen ve ısrarla üzerinde durduğunuz mesele "düşük puanlılar kendileri için uğraşıyorlar, hak eden kimse o girsin" hayır, meselemiz bu değil.
Hem kim bilebilir ki 2019 kpss'nin zor olmayacağını. Zor olsa puanlar düşer, puanlar düşerse olası 2018+2019 yarışında 2018'liler avantajlı olur.
Rica ediyorum tam idrakına varalım vakaların.hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@mbguy hocam ben en son elendıkten sonra guy dan vazgectım kapadım dukkanı
-
#demetakalindankpsskalkacakmujdesi tag bu arkadaslar vaziyet alin:)
-
@iktisadihatun Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Hocam
-
@mbguy Aminn hocam
-
Arkadaşlar sınav hakkında bilgi var mı? Duyum değil bilgi ?
-
Sağolsun ösym geçen yıl kolay sormasının intikamını bu yıl aldı. Sınavlarımız kötü geçti maaalesef formun saygı değer hocaları bizi mutlu edecek bi haber bi duyum bi umut ışığı yok mu acaba 1 yılımiz boşuna geçti artık bi şeyler olsun yaa:( @paretowilfredo
-
Bu sene sınava girmedim.çok da pişman değilim çalışmadım ve de zormuş
Göreceğiz bakalım ne olacak -
@merasim34 hocam ben de girmedim gecen puanimla alim olur die bekledim. Bakalim
-
@merasim34 zor muymuş ? Bi tek brnim çevremdekiler çok kolaydı diye düşünüyolar herhalde psikolojim bozuldu onlar yüzünden
-
Twitterda bir arkadaş yarın gib in ilana çıkacağına dair bir söylentinin olduğundan bahsetmiş, ne dersiniz keşke gerçek olsa şöyle iyi bir sayıyla
-
@plansız :)))))
-
@plansız duyumu söyleyenin ismi nedir?
-
@juventusmilan, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@plansız duyumu söyleyenin ismi nedir?
-
@Sessiz-Gemi Neden güldünüz ?
-
@plansız gibde söylenti varsa kesin çıkar zateabahsbnssjsjs
-
@merasim34 Benim bir bilgim yok paylaşan arkadaşın profiline baktım etkinliklere falan katılan biri gördüğüm kadarıyla belki ihtimal dahilindedir diye, bir temenni olarak buraya da yazayım dedim, keşke olsa:)
-
@plansız yok hocam size bişey demiyorum gibe diyorum