2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Böyle bir duyum var ama
https://twitter.com/srhtkrmn06/status/1154017970965716993 -
İİBF Mezunu atama bekleyen arkadaşlarımın dikkatine! Aldığım duyuma göre , İl başkanlıklarından talep toplandı ve eğer bir aksilik çıkmazsa Ağustos Eylül döneminde ortalama 2000 Gelir Uzman Yardımcısı (GUY) alımı için ilana çıkılacak. Herkes için hayırlı olması temennisi ile...
Arkadaşlar twitterda Serhat Karaman paylaşmış. Etkinliklere yoğunlaşmamız gerek. Akşam katılımı yüksek tutalım..
-
@Okahraman07, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İİBF Mezunu atama bekleyen arkadaşlarımın dikkatine! Aldığım duyuma göre , İl başkanlıklarından talep toplandı ve eğer bir aksilik çıkmazsa Ağustos Eylül döneminde ortalama 2000 Gelir Uzman Yardımcısı (GUY) alımı için ilana çıkılacak. Herkes için hayırlı olması temennisi ile...
Arkadaşlar twitterda Serhat Karaman paylaşmış. Etkinliklere yoğunlaşmamız gerek. Akşam katılımı yüksek tutalım..
-
@Okahraman07 güvenilir biri mi acaba
-
Arkadaşlar elimizden geleni yapalım ilan 2019 KPSS’yi dahil edecek şekilde gelirse 2018 puanları olanlar olarak çok mağdur oluruz
-
@Fth-00 o yüzden bugün etkinliğe tam katılım göstermemiz lazım
-
Hadi arkadaşlar son viraja girdik bu ilanı getirelim.. ya olacak ya da olacak!! inanıyorum ki etkinlikte çoğunluğu sağlasak kesin getiririz. Örnek olarak geçen seneye bakın hiç bir çalışma yokken Etkinlikle ilan aniden geldi.
-
@ryan kesinlikle öyle hocam artık yüzümüz gülsün harap olduk
-
Benim2019 puanım daha iyi gelecek 2018 puanım az ama olsun bende destek veriyorum hadi inşallah önce gelir
-
Serhat karaman'ın duyumları doğru mu oluyor acaba?
-
@ücüncütekil Antalya Bursa 82 ile kapatmıştı alım sayısı 2000 olmasına rağmen eğer ilan KPSS açıklanmdan gelirse yine yüksek kapatacağını düşünüyorum bu bnm şahsi fikrim Hocam ama olurda KPSS sonrası gelirse umarım sizin dediğiniz gibi olur Ama inş bu ilan en kısa zamanda gelecektir yaptığımz onca etkinlik verilen emekler boşa değil inanıyorum.
-
@Okahraman07 bu ilan Ağustos ta gelmeli yoksa bizlere çok büyük haksızlık olmuş olacak
-
28 ağustostan sonraya sarkacak bir ilan puanları yangın yeri yapar. 80 altı alana çok yazık olur.Hatta bu 80 daha da artar bazı iller için
-
Arkadaşlar şuna bakın bi
https:/ /www.kamuilanlari.com/m/kamu-haberleri/iibf-mezunlarinin-dikkatine-2000-guy-alimi-icin-geri-sayim-basladi-h14165.html -
@frank, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar şuna bakın bi
https:/ /www.kamuilanlari.com/m/kamu-haberleri/iibf-mezunlarinin-dikkatine-2000-guy-alimi-icin-geri-sayim-basladi-h14165.htmlKamu gündeminin önemli isimlerinden ve sitemiz kurucularından Serhat Karaman kendisine ait sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Diyor.
-
Merhaba arkadaşlar güzel haberleri berbat etmek istemem ama bugün Ankara da pegem dersanesine giden arkadaşımin hocaları ilan gelmeyecek oturun kaymakamlık çalışın demişler
-
@mervenil bende öyle düşünüyorum. 2018 puanlı birisi çok büyük haksızlık olacak..
-
@adaletcikiz hocam biraz rant kokuyor geldi bana
-
@Fth-00 ben de kursa gidin diye diyolardir dedim inşallah öyledir
-
Ağustos Eylül demiş ilan için zaten o tarihlerde gelse 2019 sınavına girenler iyi puan alanlar hiç beklemeden hemen kurum sınavına girmiş olacaklar buda 2019 sınavına girenler için sus payı olur ve bir daha ki ilan belki 1.5 2 sene sonra gelir bu büyük bir haksızlık olur 2019 kpss girenlere haksızlık yapmak istemiyorum beni de yanlış anlamasinlar ama bu ilanın en geç 2 hafta içinde gelmesi gerekiyor yoksa 2018 kpss girenler koskoca bir yılı sınavsız geçirmiş olacaklar üstüne gelecek ilanı da 2019 kpss ye girenlerle de paylaşmış olacaklar. İki hafta içinde ilan gelmez ise zaten artık kimse beklemesin 2019 puanı olanlar ile birlikte beraber girecek olduktan sonra ilan ha iki aya gelmiş ha üç aya.. bende 2017 puanı ile bekliyorum guy ilanını geçen yıl da bu yılda askerlik yüzünden kpss ye hazırlanamadim umarım önümüzdeki iki hafta içinde ilan gelir Allah'a emanet dostlar çok zor bir süreci beraber yaşıyoruz Allah tüm işsizlerin bu a kadrosuna emek verenlerin yardımcısı olsun.