2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@poncik yanlış etiket yaptım
-
@poncik üstad o hesabı kullanmıyor hocam sonradan farketmişsiniz zaten
-
Suskunluğu yanlış etiket değil , olgunlaşma süreci
-
Beyler bir şey sorucam bilginiz var ise eğer. Askerde iken guy vmy yada benzer sınavları başarı ile tamamlayıp nihai listede olursak ve hale asker olursak sıkıntı olur mu var mı bilgisi olan bu konuda?
-
@Adam-Keeynes olmaz hocam
-
Biz bir yıldır bekliyoruz bu ilanı Guy ilanı sonuçlar açıklanmadan gelmeli bu kadar haksızlık olmaz! Mhuy vmy zaten sonbaharda gelicek Guy 2018 puanlilarin hakkı ve biz susuyoruz pes diyorum !
-
Merhaba dostlar öncelikle şunu belirteyim 2000 kişilik ilanın olacağını hatta illerin bile belli olduğunu cok önceleri zaten söylemiştim bu yeni bir gelişme değil o günlerden bu günlere amacımız ilanın sınavdan önce gelmesini sağlamaktı bu olmadı ama inşallah sonuçlar açıklanmadan sadece 2018 puanı ile ilana çıkılacak diye ümit ediyorum
-
Her şeyin hazır olduğu noktada inatla bekletiyorlar, kaynaklar da artık anlam veremiyor. Tek geçerli sebebi 2018-2019 mix yapıp uğraşmamak istemeleri. 2018 mağduriyetinin en azından GUY ile giderilmesi 'ADALET' için şart...
-
@cons3693 Hocam adalet ancak mücadeleyle alınıyor malesef ama bakıyorum gruptada heryerdede bir ölüm sessizliği hakim. Yahu nerdesiniz 2018 liler. Bu ilanın sonuçlar açıklandıktan sonra gelecek olması demek 1 yılının hazırlanırken yaptığın tüm fedakarliklarin boşa gitmesi demek.
-
Benim 2019 puanım 2018 den muhtemelen daha yüksek gelecek fakat ilanın kesinlikle 2018 puanlilar için gelmesi gerekiyor bizim suçumuz neydi 1 yıldır bekliyoruz oh ne ala bilseydik bizde 2018 sınavına hazırlanmaz 2019 da hazırlamıştık böyle saçmalık olamaz
-
Gerekli mücadelenin verildiği kanısındayım, karar mercii aksaklıklar var...
-
Katılıyorum, öğretmenler ve sağlıkçılar kadar olmasak da sadece hakkımız olan bit kadar kadro için bile baya uğraşıyoruz ama bürokrasiye takılıyoruz galiba akıl sır ermiyor, yok sayılıyoruz resmen
-
Demet akalın tag edildi, bunlar keyiften değil çaresizlikten. Çok ciddi uğraş verildi bence, bende çok inanmiyordum ama Tweetter dünyasına girdim, etkileşimi gördüm. Sahiden çok ciddi bir emek oldu ilan için, herkesten Allah razı olsun. Umarım şu uğraşlar karşılıksız kalmaz, ilan temmuz sonu gibi gelir.
-
Haklısınız şimdi bir guy açılsa deli gibi başvuranların çoğu etkinliklere katılmıyor aksi olsa çok çok büyük ses getiririz ama bu işi kendimiz başaracağız
Dün çok uzun sure gündemde kalarak 13.200 twit atıldı bugünde ayni şekilde etkinliğimiz var daha gür bir şekilde sesimizi çıkarıp bu ilanı alacağız
-
@ryan Şuan kimse ders çalışmıyor. Başka işimiz de yok. Çok az günlerimiz kaldı, şu etkinliğe herkes katılmalı artık
-
@Sherlock-Holmes 2017 de olması gerekli
-
Arkadaşlar , sayın cumhurbaşkanımız daha önce bir arkadaşın dediği gibi tatildeydi. Anladığım kadarıyla istihareti sona ermiş. Bundan sonra daha çok bastırmamız gerekiyor .
-
@cons3693 hocam serhat karamanın duyumunu duymuşsunuzdur doğru olma ihtimali yüksek mi?
-
arkadaşlar etkinlik BAŞLADI lütfen katılalım
-
Kimseden ses yok