2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kuruduk gittik.
-
Biri de çıkıp birşey demiyor ya almayacaz bu sene deseler en azından herkes rahat edicek önüne bakıcak bu belirsizlik çok zor
-
Gün geçtikçe benimde umudum kayboluyor 29 Ağustos da kpss sonuçları açıklanacak bir aylık gibi bir süre var önümüzde ilan gelirse il tercihleri falan kaç gün sürüyordu tam hatırlamıyorum ama 20 güne yakın diye aklımda kalmış yani 10 gün içersinde ilan geldi geldi yoksa bende 2020 yılına kalır düşüncesindeyim çaresiz bir şekilde bekliyoruz her geçen yıl süreç aleyhimize işliyor okumaz olsaydim şu İİBF yi diye yakinmiyor değilim
-
@paretowilfredo hocam bugün mesai bitiminde güzel haberler verirsiniz inşallah bir gelişme var mı? Netleştirebildiniz mi?
-
Ben sadece 2018 gelecek ilanı imkansıza yakın görüyorum artık. Geçen sene bile guya son başvuru günü olan 26 temmuz kpssnin açıklanmasına 40 gün kala falan bitmişti. Şimdi bir ilan gelse bile başvurular ortalama 25 gün sürüyor sınav açıklanma tarihine denk geliyor zaten. Ondan bende sizlerde boşuna umutlanmayalım. En uç ihtimal ağustos 2 yada 3 e kadar ilan gelmezse daha beklemeye gerek yok İstatistikler yalan söylemez ne yazıkki.
-
Cumhurbaşkanımız 10 gün tatile çıkacak diye yazmıştı bir Arkadaş. İki hafta tatil olsa bu cuma dönüş yapsa Pazartesi’den itibaren imzalar olsa da keşke haftaya ya da en kötü ihtimalle bir sonraki haftaya ilan gelse de bize bir bayram hediyesi olsa. Ramazan bayramını geçirdik bari kurban bayramında yüzümüz gülse.
-
Benim umudum bitti artık bu saatten sonra 2019 Da sınava girenlerlerle uğraşmamak için ilan falan gelmez
Yazık oldu -
Arkadaşlar bu karamsarlıkla bir yere varamayiz biz hakkımızı aramak icin elimizden geleni yapalım
Bugün saat 19.30 da yine gündemde olacağız lütfen ama lütfen tam katılım gösterelim 1 twit atıp kenara çekilmeyelim
-
Gecen sene osym agustosun sonu olarak ilan etmisti sonuc aciklamayi ama yanlis animsamiyorsam 3-4 gun once acikladi. Simdi maliye misal 5 agustosta ilan verse basvuru suresi 25 agustosta bitse ve osym gecen seneki gibi sinavi 29 degilde 24 agustosta aciklasa ne olur? Teknik olarak 2017 liler basvuramaz 2019 lular yine basvurur. Sahsen bu saatten sonra maliyenin boyle bir riski alacagini zannetmiyorum. Osym nin sonuclari aciklamasini bekleyecektir diye dusunuyorum. Lakin gercek su ki 2018 lilere cidden haksizlik yapildi koskoca 1 sene nerdeyse sinavsiz gecti.
-
Başvuru öyle puanım var başvurayım demekle olmaz ki. Gelir İdaresi Başkanlığı ilana çıkarken hangi yıl puanlarıyla başvurulacağını belirtir. 2019 puanları açıklamadan da 2018 ve 2019 puanlılar diye bi ilan açılacağını hiç zannetmem.
-
Eğer 2000 kişilik alım olacaksa bunun 1000 kişilik kısmını 2018 lilet için diğerini de gelecek yıl kullansalar çok zor bir şey değil bu,hem böylece kimsede mağdur olmaz.Bence etkinliklerde bunu sıklıkla dile getirelim.
-
Sınav açıklanmasına 1 Aydan az kalmışken maliye zor ilana çıkması
-
@mbguy cb ile ilanın bağlantısını kuramadım
-
@rassal imza için cumhurbaşkanlığında bekliyor ilan diyorlar Hocam o yüzden.
-
@merasim34 şunu yapmayın, dayanak yok ise böyle beyanlarda bulunmayın gözünüzü seveyim... Millet zor güç enerji buluyor zaten...
-
@mbguy hocam nereden duydun?
-
@paretowilfredo Üstat müspet-menfi ne varsa dök ortaya daraldım valla sende bekletme gözünü seviyim.
-
İlan gelse de atanabilsek diye değil de herkes 2019lular puanını kullanacak diye üzülüyor yani asıl sorun alım olup olması değil mi birleşmek gerekiyorken neden herkes olmayacak yerlere takılıyor önemli olan ilan gelmesi işte bi bunu öğrenemedik bencilce hareket ediliyor bir de öğretmenler gibi birleşmeyi öğrenemedik.. ayrıca bende 2018 den beri sınava giriyorum yanlış anlaşılmasın.
-
@themutsuz ne alakası var güzel kardeşim onunla. Eğer ilana 2019 ve 2018 beraber girerse ben şahsen p48 84 puanla yüzde yüz girerim demem. Kimsede 80 puanla kolay kolay gireceğini sanmam. Peki yazık değil mi 78 77 79 80 alanlara. Aç işte 1000 tane alım herkes başvursun. Kpss sonrası şampiyonlar ligi gibi olacak ortalık
-
@juventusmilan hocam burada bir arkadaş yazmıştı bu başlıkta mı yoksa ilan duyum başlığında mıydı hatırlamıyorum.