2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@haksıNişaş hayır ben kendimi doğru ifade edeyim de sen ne düşünürsen düşün .
Twitter kullanmıyorum yeminliyim.onun harici her türlü desteği verebilirim.
Not : hem şimdi hem sonra.
Buraya da bir daha birşey yazmam insanlarin bazı şeylerin sorgulanmasina veya farklı fikirlere bile tahammülü kalmamis.resmen kismi linç yedimNeyse, inşallah hak eden hakettiğini alir
-
@kadr Kardeşim düşüncelerinin aynısını 1 ay önce yazdım bende benzer tepkilerle karşılaştım. Malesef toplumsal bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. 2 sene hazırlanan birinin tek sene hazırlanan biriyle rekabet edemeyeceğini düşünmesi çok üzücü bir durum kaldı ki geçen seneye göre daha zor bir sınavdı. Arkadaşlarımız bütün sene duyum peşinde koşmak yerine ders çalışmış olsalardı eminim daha iyi olurdu onlar adına. GUY olmak istiyorum ama 75'e düşsün. BDDK istiyorum ama ingilizce olmasın. VMY olmak istiyorum ama mevzuat çok ağır. Sayıştay olsun ama test olsun. Ne yazık ki insanımız böyle. Şapkayı öne almak zor ama linç etmek daha kolay, canları sağolsun.
-
@tripaxxxx ( @kadr )bak arkadaşım, konu seninle kapatmıştı lakin bir destek bulunca tekrar haklıymışcasına, yalnızca mantık dahilinde yorumluyormuşcasına koşturup, gelip bir şeyler yazmışsın.
Forum editörlerinden de ricam: bu mesele kişisel değil aksine bir gruba ithafen, ithamlar içeren bir mesele, değerlendirme yapacaklarsa da ona göre yapsınlar:
Hayatımda ilk defa bu denli anlamamakta ısrar eden, konuyu tıpkı kafatasçıların "o zaman sevmiyorsan terket" değerlendirmesine yakın bir biçimde değerlendiren ve direten bir insan görüyorum, madde madde yazacağım ve lütfen ciddi analiz kastığın saikinle beraber burada daha fazla magazin yapma...1 İlan isteyenlerin aslında söylemek istedikleri: devlet, neredeyse her kpss alan sınavından sonra GUY ilanı açardı, bu yıl neden açmadı. Meali: senden, üstün başarılarından azade, haksızlığa uğranmış olması...
2 İlan gelecekse 2018'lilere gelmeli zira 2019'da minimum X kişi daha girmiş, bunlardan minimum Y kişi daha GUY iddiasını sürdürecek puan almış ve BİZLERİ elerler diye değil, toplam düşünüldüğü takdirde atanan sayısı azalır diye, her yıl yapılan bu yıl uygulanmaz diye seslerini duyurmaya çalışmaktadırlar. Meali: kimsenin korkusu 2019'lular sınava girerse onlar atanır değil, biz 2018'deki puanımızı HERKES gibi yalnız kullanalım, seneye gerekirse onlar için de uğraşırız mahiyetinde...
3 Israrla, burada haksızlığa uğradım diyenlerin sadece düşük puanlar almış olanlar olduğundan, emek/getiri meselesini, kpss A özelinde değerlendiremeyecek acizlikte olduklarından, istense sınavsız geçişe bile tenezzül edebileceklerinden dem vurmaktasın oysa profiline bakıyorum ne 2019 için net yazmışsın, ne yorum yazmışsın sadece pusuda, yalnızca GUY sayfası için bekleyip, buradaki insanları küçümseme/germe amacıyla kendince yorum kasmışsın.
Sana o zaman da dedim, -şundan da adım gibi eminim bu arada, kessinlikle 2019'da ya sınava girmedin ya kötü geçti zira insan 1 yorum yazmaz mı- üniversite giriş sıralaması gayet iyi, puanı, normal GUY skalasının üzerinde olan birçok kişi var bu haykırışa ortakçı olan, yalnızca kamu memuru olmak, onun da en basitinden GUY aracılığıyla olunacağını bilen birçok kişi var. Meali: seninle kapışsalar dünya görüşü, üni giriş sıralaması, kpss puanında seni madara edecek adamlar da hak arayışındalar...Velhasıl ikiniz de analiz kasmayı, duygusala bağlamayı bırakın, empati yapın: her askere her öğünde yemek var, bir öğünde 1 askere yemek yok, sonra birden yemek sayısı sabit tutulmasına rağmen asker sayısı arttırılıyor. Diğer askerler de yemek talep etmekte haklılar elbette ama nizam için düzen için vicdan için de hareket etmek gerekmekte...
Lütfen bu konuda buraya yazmayın, görünen o ki istediğiniz oluyor hem maşallah bu kadar eleştiriye rağmen GUY bekliyor olmanız da skandal... Zira sizin KPSS A ile NASA'ya atanmaniz lazım.
-
@adamslani06 Hadi bende sana soru sorayım 2019 kpss girdim 94-96 net arası bekliyorum bu sene için yeterli olacakmı göreceğim sınav sonuçları açıklanınca tekrar çalışmaya başlayacağım. 2 sene sınava girmeyi planlamıştım ilk sene 100 net hedefliyordum tutturamadım sorun değil.
1-)Hak falan diyorsun ya bak güzel kardeşim size bu sene GUY ilanı gelecek diye kim garanti verdi söyleyebilir misin? Anayasının hangi maddesinde her sene GUY alınacak yazıyor? 2 sene geçerli bir sınavda ilan gelmeyince hakkın mı yenilmiş oluyor? İddia ettiğin hakkın kaynağı dayanağı ne?
2-) Adaletsizlik diyorsanız eğer bu sene 75 değilde 80 puanla kapatsa adaletsiz mi olacak?
Romantik olan sizlersiniz benim için problem değil bu senede gelmeyebilir 2020 Kpss sonrası gelsede problem değil geldiği zaman ben yeterli puanı almış olmadıktan sonra bütün suç bendedir bu kadar. İnsanların görüşlerine, fikirlerine saygı duymayı öğrenmek zorundasınız ki o yaşa gelmiş insanlarsınız. Ben buralardayım sınav sonucumu TC kimlik numaramla beraber atarım sana problem değil. Arkadaş fikrini beyan etmiş düşüncesini söylemiş altında "tehdit" edilmiş. Sizler insanların fikirlerinden dolayı onları linç etmemeyi öğreneceksiniz. -
@tripaxxxx
Kaygım ne biliyor musun, lafın ortasında editörün biri gelip, konu benlikmiş gibi "tartışmanızı özele taşıyın" diyecek odan yılıyorum:Sana son kez cevap veriyorum:
"Anayasanın hangi maddesinde yazıyor" çok sığ ve acımasızca...
Bize izahat vermeye çalışıyorsun ısrarla, sen fakesin, amacın kışkırtmak, insan soru-cevap paylaşılan sayfada 1 yorum bile mi yapmaz bir soruyu merak bile mi etmez vallahi sana üzülüyorum. 94 net yapan adam, burada yazma hakkını kendinde gören adam, 1 soruya muhalif de mi olmaz arkadaşAllah seni, senin gibi GSS ile yaşayanları, dedikodu yaparken öğrendiği hak-hukuk terimlerini burada pazarlamaya çalışanları, uğraşsızlıktan milletin emeğine göz dikenleri ıslah etsin.
Bence telefonu bir kenara bırak, az sayıdaki arkadaşlarından birini çağır, en yakın cafeye git, dedikodu yap, gözünü seveyim buraya yazma.
-
Önemli bieşy var sanıp sayfaya giriyoruz özelde konuşun arkadaşlar
-
@maliyeci123 okudun mu Hocam? Meselenin ne olduğuna baktın mı? Allah için, kişisel bir çıkarım var mı? Lütfen...
-
Gecip gidiyor ömür,
Günlere doyamadım.
Yau bu yoldaydi hani? Yolculuk nasıl gidiyor, kimse bilmiyor mu? Söyle bana küçük adam... -
@adamslani06 Hala komplo teorilerine devam ediyorsun. Sonuçlar açıklandığında eğer merak ediyorsan sana söz veriyorum whatsappdan kendi numaramdan sonucumu atacağım. Zaten iki güne açıklanacak sorular için neden sağa sola bu neydi şu neydi diyeyim gözünü seveyim. Hak, adalet kişiye, gruba endeksli değil. Herkes kendini düşünüyor doğal olarak. Ben sizi suçlamıyorum, suçlamadım. Sizde sizden farklı düşünenleri suçlamayın. Dozu kaçırmadan düşüncelerimizi paylaşırız hepsi bu. Birileri dizilerde gördüğü hayata özenip insanları tehdit etmeye yelteniyor ama dikkati çeken farklı düşünen arkadaşın düşünceleri oluyor. Burada yanlışlık var. Bende arkadaş gibi bir daha yazmayacağım. Sizler kendinize atfettiğiniz hakkı adaleti kovalamaya devam edin lakin hakikat farklı. İyi akşamlar.
-
Arkadaşlar, insanlar sizi ikaz ediyor ve rahatsızlıklarını dile getiriyor. Bu, bu tartışmanın, bu başlığı meşgul etmemesi gerektiğini size anlatıyor olmalı değil mi? İki-üç kişinin çatışmasını bütün bir forum okumak zorunda değil. Genel çıkarım ya da kişiselleştirilmiş mesele her ne ise, kısır hiçbir tartışmayı sürdürmenizin gereği ve anlamı yok.
Ha illa ben tartışacağım diyene özel mesaj seçeneği açık, oradan devam etsin. Bu ileti sonrasında, tartışmayı devam ettiren arkadaşlar, kim olursa olsun kısa süre istirahat alacak.
Herkese iyi forumlar. -
@haksıNişaş ( @adamslani06 ) çift hesap kullanımı sebebiyle yasaklandınız. Tek hesap derdinizi anlatmaya yetmeli. Forumu bu şekilde meşgul etmek hakkına sahip değilsiniz.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. -
Daha sinav sonucu aciklanana kadar çok yasaklanan olur insanlar geriliyorlar haklı olarak bu kadar beklemekten..
-
@strtmn kavgayı umursamayıp şiir yazman Titanik batarken keman çalmaya devam eden abileri hatırlattı
-
@adamslani06 hayır hiç okumadım
-
@monopolcü fark; kemancilar geminin battığını biliyordu :)))
-
@tripaxxxx Ah nasıl da bilmeden ahkam kesiyorsunuz emin olun2018 den kalma çoğu insanın 2019 puanı daha iyi bu 2019 lularin 1 ay beklemeyle ilana konması için geçerli bir sebep değil bir yerde adam 1 yıl beklesin diğerleri 1 ay yok öyle. Herkes sırasını beklicek kardeşim.Ha ilanın gelmemesi durumunda yine yeniler fazla sevinmesin kaç yıllık adamlarla sınava giricekler dua edin de ilan gelsin yoksa rekabet büyük olucak.
-
arkadaşlar güncel guy kitabı var mı bildiğiniz yada sizce hangi guy kitabını almayı tavsiye edersiniz?
-
Hep o demet akalin yuzunden. Millet atarli giderli oldu. Girmeyecektik camia olarak o topa :). Ya arkadaslar 2018 li kardeslerimizin hepsi isyaninda hakli cok net. Ilk defa 1 sene guy alimi olmadan kapanmak uzere. Tamam kimse bunun garantisini vermedi elbette ama birde surec icinde olusmus teammuller var. Nasil ki sayistay kaymakamlik her yil sinav aciyorsa. Nasil ki ogretmenlik polislik her sene oluyorsa guy da iibf icin boyle birseydi. Su saatten sonra gelir gelmez ama 2018 magdurlarina herkes saygi duymak zorunda. Ozellikle surece ve foruma yeni dahil olan arkadaslar biraz daha heycanlarini kontrol ederlerse kalpler kirilmaz uzun tartismalar yasanmaz diye dusunuyorum.
-
arkadaşlar Pazartesi’den Pazar’a kadar gündeme girmeye devam edeceğiz son düzlük hala etkinlik hesabı açmayan yada diğer türlü destek olmayan varsa 1 haftasini lütfen versin
-
Paretonun diğer başlıkta yazdığını gördünüz mü arkadaşlar guy için ilkbahar da olabilir diye tahmin de bulunmuş