2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Müşrif @mbguy vallahi @adamslani06 gazeteye röportaj verdi, şurada dalgaya almaya yeltenen zihniyetle nezaket sınırlarında tartıştı ki benim arkadaşım aynı evde yaşamaktayız, editörlerden birisi, otosansürü iliklerine kadar benimsemiş olacak ki egosu uğruna, gerekçe sunmadan hesabı kapattı, onunla kalmadı bir de İP'yi engelledi gören de terör suçu var sanır, karsi karsiya 2 çift laf edemez belki ama güç elinde ya ne de olsa... Hiçbiriniz de olaya müdahil olmadınız...
Haksızlık karsisinda susan dilsiz şeytandandır.
Ha burası tek mecra diye hak etmeyeni engellemek, olup olmadık liderlik etmek kolay... bu devri görenlerin çok da yabanciladigi bir şey degil... İleride kimlerin kimlerin bayragini tasiyacagi simdiden ortada...Olaylar olurken geride durup, her şey bitince lafa girmek ayıp oluyor. Şurada bile birlik sağlanamıyor...
Üzüldüğümü ifade etmek isterim. Sözüm asla paretoya ve antimülakata da değildir. İkisinin seviyesi, ahlakı olduğu birebir iletişimlerine her daim yansimaktadir... -
arkadaşlar bu başlığı her gördüğümde işan geldi sanıp kalp krizi geçiriyorum. keşke başlığı 2019 gelir uzman yardımcılığı sınav ilanı beklentisi diye açsaydınız
-
@ppp veya 2019 gelir uzman yardimciligi beklerken edecegimiz kavgalar da olabilirdi konu basligi
-
Niye ses seda yok Allah rızası için biri de çıkıp bişi dese herkes eminim saat başı buraya bakıyor ama hiçbir gelişme yok kafayı yiyeceğiz hatta yedik bile belkide
-
Tag bu arkadaşlar lütfen destek olun
IIBFmagdur UCbinGUY
-
-
@Emine-Sağlam hesap gizli. İçerikte ne var acaba? Paylaşabilir misiniz?
-
@mbguy içeriği açmak mümkün mü acaba ya da nerden açılıyor ? Adem Kılıç hocanın paylaşımını paylaşmıştım
-
"Ağustos ayı sonunda her şey netleşir alımlarla ilgili olarak " tarzında bi paylaşım yapmış
-
Kaç ağustos geçti şu minnoş gönlümde
-
@Emine-Sağlam ağustos sonu nedir yaa :((
-
Şubattı hazirandı ağustostu bitmez bu işler.
Herkes kafasına göre tarih veriyor -
Pareto üstad, ilkbahar ihtimalinden bahsetti. Orada dedim ki, kafama sıkar giderim. Artık, sülünün yüzü bir atmosfer olayıdır. Noluyosa olsun!
-
Dershanelere giden arkadaşlar; hocalar ilan konusunda nasıl bir öngörüde bulunuyor onlara göre ilan ne zaman gelirmiş..
-
@gozde41 daha yeni dershaneden çıktım. Sonbahar diyorlar.
-
@mbguy bu insanlar daha düne kadar temmuz ağustos diyordu ne değişti acaba
-
en azından bir açıklama yapılsa hayır arkadaşlar şu kadar süre guy ilanı vermeyeceğiz haberiniz olsun veya 2020 de vericez haberiniz olsun ona bile razıyım...ama belirsizlik mahvediyor insanı hayatına bakamıyosun çok zor çok
-
Arkadaşlar bu serhat karamanın guy ile ilgili duyumu hakkında ne diyorsunuz? Doğru olma ihtimali var mı?
-
@juventusmilan hocam insallah dogrudur ya Twitter da adalet bakanligi ve saglik bakanligi ilanlarin gelecegini soyledi dogru cikti umarim bu duyumu da dogru cikar
-
@juventusmilan ne demiş ki ben kaçırdım sanırım