2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kim demiş 2020? Hemen "vay demek 2020" yapman şöyle... Bağlantı kurmak lazım. Birileriyle
-
Arkadaşlar ben foruma dahil olduğumdan bu yana hicbir zaman duyum falan paylasmadim. Ama guy bir arkadasima tanidigi bir yetkiliye guy alimini sormasini istemistim o da sormus su anda oyle bir gundemleri yokmus. Hani iyi niyetimle yazayim dedim bunu size. Ama biz yine her an ilan gelecekmis gibi hazirlikli olalim. Hersey gonlunuzce olsun insallah.
-
Ee bu her şey hazır muhabbeti nereden çıktı o zaman? Diye sormak lazım geliyor. Sordum o zaman, nereden geldi her şey hazır?
-
@strtmn aynen bgn herkes bir duyum alır oldu ne hikmetse aldığını da paylaşır oldu Bnce yöneticiler duyum yazmayı yasaklasınlar önüne gelen bişi yazmaya başladı yok mayıs yok 2020 sonbahar yok böyle bir hazırlık yokmuş saygı duyuyorum fakat herkes her aldıgı duyumu paylaşsaydı forum forum olmaktan cıkardı
-
@poncik kurumiçinin adamları (içerde) mi yoksa
-
@poncik ben de sizin gibi olumsuz bir duyum paylasilinca bazen tepki gosterenlerdenim,fakat guvendigim bir arkadasimdan ogrendigim icin paylasayim dedim. İnsallah yakin bir tarihte ilana cikilir da bu duyum da duyumdan ibaret kalir ne diyeyim ki.
-
@872 olumsuz duyum paylaşanlarla bir alıp veremediğim yok yanlış anlamayın beni olumlusuda olsa burdaki adı yetkin kişiler dışındakilerin duyumlarının hiçbiri cıkmadı şimdiye kadar o yüzden tepki verdim olumlu yada olumsuz her duyumu burda paylaşmak dogru gelmiyor bna tekrar belirtmek isterimkş yanlış anlamanızı istemem
-
@poncik haklısınız hocam. Geneli baz alarak yazmissiniz. Sıkıntı yok yanlış anlamadım.
-
Elimizdeki tek inanmak istediğimiz duyum , serhat karamanın duyumu inşallah doğrudur . Son gelişmeler var mu diye soruyoruz cevap vermiyor . Yeni bi garip insan felaketi mi acaba
-
@kartalyürekli diğer duyumlarına istinaden "daha önce de dediğim gibi" diye başlayan tutan duyumları mevcut. Garip insanı anmamak en güzeli şu saat itibariyle, çünkü neden günaha girsin insanlar.
-
Daire başkanları bile bilmiyor durumu her kaynağı dikkate almayın arkadaşlar hatta bence kimseyi dikkate almayın
-
duyum diye bi olay yok arkadaşlar bildiğimiz işkembeden sallama o. kelimeye bak "duyum".
duyumcular.. -
Kimisi duyum yazıyor kimisi ünvan belirtmeye bahane ararcasına herkesin bildiği şeyleri sıralıyor sonra yapay bir temenni belirtiyor kimisi umut veriyor kimisi umudumuzu sömürüyor...
Hani alışılagelmiş bir karikatür var, dışarıda adam adamı gırtlaklıyor da pencerelerdeki 10 kişiden 1 kişi bile inip müdahale etmiyor, sadece sadece tweet atıyor: Kimisi toplumsal kimisi bireysel sorunlardan dem vuruyor...
Pareto'nun da dediği gibi bir kitap çekilişi olsa retweet sayıları en az 500 olurken ortaya emek konacak olsa herkes suspus!
Aha o karikatür bu toplum...
8 Ekimde kendi kendime planlamış olduğum, birkaç arkadaşın sağolsunlar destek vereceklerini ifade ettikleri girişim aday adayı emeğimiz boşa çıkmıştır. @iibf durumun vehametini yazmamı istedi haklı olarak. Sonra kendi kendine gelin güvey oluyor demeyesiniz diye diyorum.
Neyse, size (elbette herkesi kastetmiyorum), cafelerde, okuduğunuz Kafka'yı anlatırken, aldığınız yeni spor ayakkabınıza fırça ararken, hayatınızdaki insanı yönlendirmek adına garip tavırlar sergilerken, ünvanınızı söylemek için bahane kollarken, belki faydası olur diye X partisi il/ilçe başkanıyla göz göze gelmeye çalışırken başarılar dilerim. Aman birey ve bireyci olun sakın ha toplumsallaşmayın zira bir kuşak önceniz yer sofrasında soğanı eliyle kırmıyor, sütlü çay içiyordu
Saygılar. -
@cemalicoşan hocam ne oldu 8 ekimde plana hayırdır
-
@poncik Hocam gelen yook giden yok. Soran yook ilgilenen hiç yok. Bize gereken belli bir miktar insan vardı o rakama ulaşamadık. Yukarıda açıklamaya çalışmıştım ama durum bu.
-
@cemalicoşan ben arkadaşları alır gelirm sen kafanı yorma
-
Serhat kahramanin duyumları sağlam mı kamuilani diye bir sayfada 2000 guy alımı ağustos eylül gibi yazmış
-
@gulcan karaman soyadı yanlış yazmisim
-
@gulcan o adamın duyumları normalde sağlam hocam dediği hemen hemen herşey çıkıyor ancak maliyede ki durumlardan ötürü ben çok bel bağlamıyorum olursa bu ay içinde ilan gelir ama pareto üstadın dediği gibi kurum içi bunu engelleyebilir onun içinde ses getiren etkinlikler yapmamız gerek.
-
@Marsiyal anladım hocam aynen elimizden geleni yapmalıyız inşallah da gelir dedigi gibi