2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@akncıı ajsjabfaj İnsanlar çok söyleyince haklı olduğunu sanıyo hocam
-
@Godot olabiliyor böyle şeyler tabi.
-
@Fernando-Reges kim Hocam? Niye? İhbar eder gibi davranmışsın yazman lazım.
-
@sinan-taylan benimde guy arkadaşım var fakat daha işe başlamayanlar bile varmış ne eğitimi eğitim en az 6 ay sonra anca olcak gibi dedi
-
Şuraya uyumadan bir bakayım dedim. Uyku dölek kalmadı.
Olur mu ya 2030’da alsınlar personeli.
Hey Allahım!
En son yakacam kitapları gidecem köyüme, şirazeden çıktım çıkacağım.
Karamsar yazmayın dedikçe yazıyorsunuz.
Ne geçiyor elinize ya??? Azıcık düşünerek yazın artık yeter kulağınıza her geleni dökmeyin şuraya ya. İki gıdım umut kırıntısı diye şuraya bakıyorum ama yok. -
@yozgat66 doğru bilgi bencede işe başlangıç sonbaharı bulacak gibi. Ekimde ilan gelse en erken Aralık gibi sınav olsa şubat gibi açıklanır zaten. Mülakat, gvs derken anca o zaman sarkacak gibi duruyor
-
Bazı arkadaşlar olumlu duyumdanda olumsuz duyumdanda şikayetçi ne istediklerini kendileride bilmiyor bence o zaman duyum duyum diye sürekli yazmayın başlığa yada sizce ne zaman olur sizce ne zaman gelir gibi sorular sormayın insanlar işittiği herşeyi bildiği herşeyi paylaşıyor işte ama olumluda olumsuzda olsa yaranamıyor milleti forumdan soğuttunuz. Vakıfbank alımında yazmıştım ben bu yıl az alım olacak diye milletin moralini bozma kendine sakla çok biliyosun mülakata kalan çoğu kişi alınır vs yorumlar yapıldı sonuç 35 40 kişi alındı bana kızan bazı arkadaşlar bana hak verdi sonradan. Birazda gerçeklerle yüzleşmek gerek bence arkadaşlar oturup forumda ağlamak yerine twitterda bakanlıkta vs etkinliklerde görelim sizleri lütfen burdan herkese sitem ederek istediğiniz hiçbişeyi elde edemezsiniz maalesef.
-
Kurum içi kapışması ortada, pareto üstadın dediği gibi. Napcaz bilmiyorum ...
-
Arkadaşım duyum duyum diyorsunuz ne duyduysak yazıyoruz. Mutlu olacaksan yarın gelecek ilan yazıyım. Ama gelecek mi? hayır. Biz de gelsin istiyoruz. Ama gel deyince gelmiyor işte.
-
Arkadaşlar ben son Guy alımında Ankara’yı kazandım eğitim şöyle ki herkes her il aynı anda alamaz Ankara Pazartesi günü eğitime başlıyor ama eğitimle alımın alakası Yok
-
Buraya içeriden ne duyduysak gerçekçi olarak yazmak zorundayız. Elbette gelsin de guy olalım istiyoruz. Ama bunu yaparken aşırı iyimser olup duymak istediklerimizi yazarsak kendimizi kandırırız. Ben de yıllardır bu kuruma girmeye çalışıyorum.
-
Değerli arkadaşlar son atananlar daha yeni başlıyorlar işe ekimde de bizlerin yeterlik sınavı var mülakatlar vs. yani kanaatimce sonbahar da ilan zor en erken mart ilan mayıs sınav olur.
-
Arkadaşlar Serhat Karaman dan yeni bir duyum alan var mı yanlış hatırlamıyorsam bu tarihleri işaret etmişti.
-
Dostlar Pareto'nun dedigi açık ; Ilan icin çoğu sey hazir ama kurumici olayinin cikmasi ve o kisilerin baski yapmasi bizim ilanin zamanini belirleyecek. O yuzden 'Ekimde ilan gelecek' duyumu ne kadar dayanaksiz ise '2020 sonbahar da ilan gelecek' duyumu da o kadar dayanaksiz. Allah razi olsun duyumcu arkadaslar yaziyor duyduklarini, ettiklerini. Ama burada duyum bekleyerek ilan gelmeyecegi aşikar. Gecen yil da boyle oldu.
Ankara'da bir seyler yapmaya calisan arkadas oluyor, oturduklari yerden onlari eleştiriyorlar. Twitter'da bir arkadas etkinlik yapmak icin gayret ediyor, vizyonsuz deniyor. Hep ayni seyleri soyleyerek tekrara dusmek istemiyorum ama biraz objektif ve bulundugumuz durumu daha iyi degerlendirmek lazim. Biz bu aylarda cabalamasak isek o ilan hic gelmez. Aslinda en onemli ve degerlendirmeye musait zamanlarimizi kostek olmak yerine destek olarak gecirmeliyiz. Yoksa bu yolda bir seyler yapan arkadaslar da kabuklarina geri cekilecek.
Bir de 2019 kpssye ilk kez giren arkadaslara demek istiyorum. Arkadaslar guy calisma kitabi aramayin. Ilan gelmeden yeni basim gelmez. Calismalariniz ise kpss ye calisir gibi olsun. Ama sadece ders calisarak ilan gelmez, gecen yil gelmemis olmasi bu yil kesin gelecegi anlamina gelmez. Kurumici atamayi kucumsemeyin. Yapilacak etkinlikler de veya bulusmalar da vs katki saglayin. Ilk yil diye biraz rahatlik hissedebilirsiniz ama zaman gectikce omuzlarinizda o baskiyi hissedeceksiniz ne yazik ki.
-
@Baelish Şu noktaya çok katılıyorum. Geçen sene ilan gelmedi 2019 kpss'den sonra kesin guy gelir diye rehavete düşmesin 2019lular. Ders çalışmak + etkinliklere katılmak herkesin görevi. Ne kadar çok katılım olursa o kadar hızlandırıriz süreci.
-
Arkadaşlar para toplayıp tag etkinliği yapalım diyorum ama twitter tag alma muhabbetni bilen ilgilenecek bi arkadaş lazım para toplanırsa 10 gün felan gene sınav öncesi gb sıkı bir etkinlik yaparsak tt olursak bi nebze sesimiz çıkabilir.ben cok anlamıyorum o tarz mevzulardan varsa hemen başlayalım 1 haftada ne kadar toplanırsa ne dersiniz ?
-
2020 sonbahar demek ha 2018'liler olarak büyük hakkımıza girdiler. Beter olsunlar inşallah
-
@İibf oldu o zaman bizi bu sessizlik böyle yaptı ama gene de siz bilirsiniz
-
@İibf kardeşim herkes halinden memnun görünüyor herkes bu kadar mı umudunu yitirdi anlamıyorumki önceden hiç değilse forumda bir hareket olurdu artık duyumcular bile kayboldu olan da mantıklı bir şey söylemiyor malesef
-
@Lamıcimiyok ah be kardeşim bu kadar zor mu yani ben yaparm diyebilmek ya da destek çıkmak fikir sunmak birlik olmak... Bu ay yoğunlaşsak bu kadar alımın içinde bence görmezden gelmezler ama yapacak bişi yok