2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar, vallahi kendimi öne çıkarmak, yalandan burada gürültü yapmak gibi bir derdim yok. Yapsam ne olacak ki bir forumda bin yabancı... Bu konuda herhalde daha fazla yazmam da anlamsız. Zaten beri öte derken pot kıracağız, hesabımızı kapattıracağız o da ayrı bir mesuliyet de biliyorum herkes iyi niyetle gönderileri beğeniyor, hepimizin kendi içinde fırtınalar kopuyor ama bize net 5 erkek, 3-4 bayan (kadın) arkadaş lazım etmeyin eylemeyin birçoğunuz sonucu yorumluyorsunuz iyi niyetle, "şöyle desek daha iyi değil mi, böyle yapsak daha doğru olmaz mı" tamam sizin dediğiniz olsun da haydi katılım sağlayalım.
Hani o toplu taşımalarda kavga ayıran var ya o benim, hani karısını bıçaklamaya çalışan adama şşt deyip, oradakilerce boş boğazlık sıfatı alan da
Birçoğumuz oluşturulan korku ikliminden, adımızın çıkmasından felan çekiniyoruz biliyorum da biraz da şu var kabul edin: hayatta kendimi o duruma sokmamspor
(yetersiz gaz, stage 3) TBMM'ye Yasama Uzmanı olarak giremesek de hakkını arayaran cesurlar olarak gireceğiz.
Ben,
@Müşrif
@Hayaller71
ettik 3 erkek. 2 erkek + 3-4 de bayan arkadaş oldu mu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar yolumuz var. -
@cemalicoşan mesela bakın SGK sayfasına hepsi nasıl kızgın haklı olarak. Diyorlar ki bu aslında sadece bizim sorunumuz değil, bu tüm iibflilerin sorunu, sessiz kalan herkes sorumludur diyorlar. Ama biri de demiyor ki ben sgk bekliyorum, aha listeye beni de alın. Niye, birçoğunda yalnızca GUY istediğimiz için bu çabaya girdiğimiz düşüncesi var. Oysa bilseler ki oraya gittiğimizde onları mağdur ve mahçup eden yönetmelikten de bahsedeceğiz, vallahi hak verirler de neyse.
-
@cemalicoşan valla hocam ben daha bu sene girdim sınava ama bu kişisel olmamalı ortada bir sorun var ve bu bir kişinin değil hepimizin sorunu
-
@cemalicoşan Ahahahahaha sesli güldüm hocam ben bayanım Sizde haklısınız ama müşrif diye kız nikimi olur dimi. Müşrif Osmanlıca da Denetmen demek. Asıl hedefim çsgb. Bu yola SGK Denetmenlik hayaliyle başlayınca benimle bütünleşti müşriflik.
-
@Müşrif yaşını başını almış Bi abi bekliyordum
-
@Müşrif çok pardon ya ben nickten ziyade yazılarınızda "gardaş hayırdır"a ramak kala ifadeler var ondan öyle dedim vallahi sevindim 85 erkek 2953 bayan arkadaş gönüllü, kimi seçeceğimizi şaşırıyoruz şakası bir yana siz gelebilmek adına müsait olursunuz değil mi?
-
Şimdi bir kaç arkadaşı saf dışı bırakarak kalbimi acıtan şu sözleri dile getirmek istiyorum. Sınava bir ay kala biz 3 5 kişi yine burada bir yandan para toplama bir yandan etkinlik duyurusu yapmaktaydik. Malesef kimselerden ses çıkmıyordu . Etkinliklerde hep aynı insanlar var diye sitem ediyordum yine katılan kimse olmuyordu ve cevap gelmiyordu. @cemalicoşan hocam şuan sizde kendimi görüyorum ama dürüst bir şekilde ifade etmem gerekirse çok şey yapmak isterken hiçbir şey yapmak istemiyorum artık.
-
@Müşrif %100 haklısınızdır lâkin çok bir şey yaptığımızdan felan değil de bazen birileri adım atar, birileri konuşur sonra çoğunluk faydalanır. Akbil fiyatları arttığında, protesto etmek amacıyla bir grup öğrenci, karşıt görüşlülere rağmen yürüdüler, akbil fiyatları düştü herkes faydalandı.
Bence şu aşamada bunları düşünmemelisiniz. Hep birlikte gidip meramımızı anlatabilmeliyiz. Gerekirse 1 adım geride kalırsınız lakin sizler gibi bayan arkadaşların katılım sağlamaları son derece mühim. -
@cemalicoşan Ahahahhaa ty de kendimi kaybediyorsam demek. Ciddi anlamda hakkımız yendi o yüzden gergin olduğum çok zaman oldu. Yalnız şuan görüyorum ki hocam biz hakkımız yenmesin diye çaba gösterirken kulaklarını kapatanlar ( tekrar derslerinde ilan gelmesin diye dua edenlerde dahil) şimdi birlik olalım hadi arkadaşlar etkinlik yapalım diyorlar. Bu insanları gördükçe bu bencillik içinde ben neredeyim sen neredesin diyorum ve o insanları gib le başbaşa bırakıyorum. Hadi bakalım 2019 lular saha sizin ! Özellikle dua edip ilan gelmesin diyenler etkinlik bir işe yaramaz diyip twettarda 1 ay bile beklemeden etkinliklere katılanlar 15 aydır ilan bekliyoruz. 1 ay henüz yolun çoooook başı !
-
@Hayaller71 Ahahahahaha hadi ya o kadar mı? Demek itiraf etmeseydim ve görüşmeye katilsaydim ben müşrif desem kimse inanmıcak
-
@Müşrif valla öyle hocam mükemmel gizlemişsiniz kimliğinizi
-
@Müşrif hayırlısı olsun. Artık İbrahim Tatlıses'in iyileşmesini beklememiz lazım. Onun hokûmetle arası iyi nasılsa
giden bizden gidiyor,
bunu herkes biliyor,
parası olan rahat,
torpili olan şükür ediyor.
deyip susayım en iyisi. Herkese hayırlı akşamlar. -
@cemalicoşan geldin Bi fırtına gidiyorsun bi fırtına
-
@Hayaller71 @Müşrif yemin ediyorum bende de “sen hayırdır hacı” diyen bir abi betimlemesi oluşturmuştu kimliğinizi şahane gizlemişsiniz
-
@cemalicoşan ben de geliyorum hocam
-
8 ekim yazmıştınız kesin tarih değilmi
-
-
Bunun adı, Sancı.
-
duyumcular......
-
Yok mudur yeni bir gelişme yahu brz motivasyona ihtiyacımız var sadece