2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bana özelden mesajlar geliyor, kimisi gün ve saat belirlenmesi gerekliliğini, kimisi gelecek olanların net bir cevap vermeleri gerektiğini kimisi ise gidilmesi halinde nasıl bir metinle sesimizi duyurmamız gerektiğini ifade ediyor.
Durarak bir şey olmuyor, varsın yapınca da olmasın. Ama yapalım. Dolmabahçe'de bir öğrenci, polis tarafından yerde tekmelendi diye 10 kişilik öğrenci grubu TBMM'ye çıkmış, basın mensupları önünde seslerini duyurmuşlardı. Üstüne de 5N1K programı, konuşmacı gençlerden birini programına davet etmişti. Varın siz düşünün... -
@cemalicoşan Arkadaşlar Murat Güzelli Hoca’ya ulaşsak kendisi en son Twitter da Haluk Levent’le konuşmuştu. Tekrar bi sorsa kendisine randevu için arasalar
-
@cemalicoşan, @Müşrif , @smyy-drms, @Hayaller71, @dalisalvador kardeşlerimiz gitmek için her türlü fedakarlığı yapıyorlar ankarada olup gitmek isteyen arkadaşlar da eklenirse güzel olur haydi gün belirleyelim isterseniz durumumuzu güzel bir dinle anlatalım
-
@gandalf Olmuyor ki. Bir yerde tıkanıyor. Bizim öz irademizle alışılmışın dışında bir şeyler yapmamız lazım sanki. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@cemalicoşan kardeşim aynen öyle. En iyisi Ankarada’ki kardeşlerimizin bizzat gidip konuşması. Umarım en kısa zamanda ayarlayabilirler. Allah hepsinden razı olsun inşallah binlerce insan için yapacakları bu iyiliğin karşılığını fazlasıyla alırlar.
-
@cemalicoşan çok güzel coştur ortalığı kardeşşş Ankara’da olanlar kesinlikle bunu yapmalı zararı olmaz faydası olur inanın çünkü artık gazete twıtter etkınlıgı bızım ıcın işlemiyor boşuna yapılıyor dıye dusunuyorum
-
@gandalf 100 kere sorduk biz bu soruyu Haluk Levent bakanlıktan randevu verılmesını beklıyormus Murat hoca da Haluk beyden haber beklıyor ben ordan da bırsey çıkacağını düşünmüyorum
-
Bence önce VMY ve DGUY sınavlarının yapılması ve sonuçların açıklanması bizim daha hayrımıza olacaktır. Öteki türlü olursa GUY’da birçok yer yüksek kapatabilir.
-
@adolf-stalin vmy ve dguy yaparlarsa guy u unutun ztn guy bir sene sonra anca gelir kaldıki dguy kadrosu son sınavda bile doldurulmadı en ufak bir alım duyumu bile yok dguya dair o yüzden guy gelmesi daha iyi olucaktır ayrıca yüksek kapatması için puanlarım yükselmiş olması gerekirdi puanlar düştüğüne göre böyle bir durum olmaz
-
@monopolcü ortalığı coşturmalık bir durum yok. "Kardeşşş" teki bol ş bir ima ise sıkıntı, insanı yorar. Acımızdan ölüyoruz, işsizlikten kırılıyoruz, millet ev, araba almanın derdine düşüyor biz daha gömlek/pantul almak için ebeveynlerin ağzına bakıyoruz bu nedenle, şurada dilimiz döndüğünce, gücümüz yettiğince çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sizin için söylemiyorum da iibf mezunlarının ders programlarına bir ders konulmalı bence "sakin ol, sen iibf'lisin, bak durumun şu" da dersin adı olmalı. Yoksa işimiz zor.
-
@adolf-stalin imkân olsa keşke.. Zaten sadece GUY'u değil, hepsini iletiriz gerekirse.
-
@cemalicoşan yormayın gardaşımı
-
8 Ekim saat 10:30'da, öğle yemeğini de beleşe getirmek için (somutlaştıramayanlar somutlaştırabilsinler diye) meclisin önünde buluşalım. Gitmeden evvel de gelecek olan herkes, birkaç sayısal veri ve durumumuzun, daha çok sosyolojik vehametini içeren bir yazı hazırlasın (ben de hazırlayacağım, emir vermiyorum ne haddime).
Yetişebilirsek partilerin grup toplantılarına da girer, durumumuzu açıklarız.
Oradan da önce iktidar partisine gider hakaretimizi yer sonra muhalefet partilerinin genel merkezlerine gidip ağlarız -
@cemalicoşan tamda doğum günüm
-
@cemalicoşan hocam herşeyi kapsayan 1 metin olursa konu dağılmadan bütünlük içerisinde ilerler bana kalırsa bi kaç sayfada iibfnin durumunu anlatmak iyi olmaz mı takvime bağlanma mevzusu, ilan gelmemesi,guy da tek il muhabbeti,sınav ücretleri,her ilde alan sınavı yapılmaması külfeti , KPSS * KURUM SINAVI *MÜLAKAT ŞEKLİNDEKİ ÜÇ AŞAMALI SİSTEM ,hersey yolunda giderse en az 1 senede işe başlayabilmemiz vs bence imkan bulursak bunları dile getrmek için çok iyi olur . belki de sonrasında herşeyi dile getirme imkanımız olmayabilir o manada diyorum.gene de takdir siz gidebilecek arkadaşlarımındır.
-
@cemalicoşan hocam yayabildiğimiz kadar yayalım inşallah bu mevzuyu.gidebilecek arkadaşlarda @cemalicoşan arkadaşımızın gönderisine mesaj atsn ki kimler gidecek kaç kişi olucak bilinsin arkadaşımız tek başına kalmasın sonrasında
-
@cemalicoşan üslubum için özür dilerim yanlış anlamalı olmuş ben destekliyorum sizin düşüncenizi
-
@İibf olur o da olur. Ben güya birleştiririz diye düşünmüştüm. Hepsi olur. Amacım (hayallerde yaşıyor bazı adaylar diyenler canınız sağolsun) orada görece sempatik bir hava oluşturmak. Elinde kağıtla gergin gergin yazı okunmasından ziyade daha duygusal daha yerel... Hele gittik de o kaldı haydi yiğidolar kamuya girecek arslanlar haydi
-
@cemalicoşan Allah yardımcınız olsun hocalarım umarım bi nebze de olsa güzel sonuclar alabiliriz.
-
Falcao geldi guy gelmedi :)) hadi iki gözümün çiçeği gel artık :))