2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@İibf twiter da da bunu paylaşın arkadaşlar katılmak isteyen olur illa ki
-
iyi akşamlar arkadaşlar. bugün twitter etkinliği var mı? sanki 30 ağustos okumuştum
-
@Baelish etkinlik bu akşam mı hocam?
-
@edaus Evet hocam. Etkinliği düzenleyen arkadaşın twitter linkini(tıklayınız) koyuyorum. Oradan takip edebilirsiniz.
-
Kiminiz iyi kiminiz kötü, aynı bizler gibi puanları aldınız arkadaşlar. Şimdi, %1'e dahi tekabül etmeyen alımlara dönelim mi yüzümüzü ne dersiniz? Kimimizin idrak edebildiği, kimimizin altyapısına güvenerek tenezzül etmediği, kimimizin haklı olarak korkusundan bulaşmak istemediği, kimimizinse ciddi manada gündemine dahi almak istemediği ATANAMAMA, İLANSIZLIK, ORTADA KALMA mevzularında, artık eski pratiklerden farklı, daha fazla, daha başka şeyler yapma vakti gelmedi mi?
Atıyorum afilli bir kamu kurumu afilli bir kadro açtı, 50 kişi alacağım dedi, 500 kişi umut bağladı, kesin torpilli 30 kişi çıktı, geriye 20 kişiden biri olmak kaldı, vicdana, akla sığıyor mu? Midenizi bulandırmıyor mu?
Hepimiz paretodan, başka hesaplardan, tıpkı sosyal hayatlarımızda geliştirdiğimiz tepkisiz kalıp seyirci olma, aracıdan medet umma saikiyle, bir haber alacağız diye oturduğumuz yerde taklalar açmıyor muyuz?
Peki nereye kadar 95 alan? Nereye kadar 87 alan? Nereye kadar 80'in altı? 20, 30, 50 kişilik ilanlardaki atanma şansına baktın mı? Daha zoruna gitmiyor mu? Haydi öğretmenlik, toplumsal tabu, yahu gardiyanın, tıbbi laboratuvarcının bile kendine 1, 2 yıllık planlama yapabildiği şu ortamda devleti temsil edecek olan senin, esamenin dahi okunmaması zoruna gitmiyor mu?
Haydi git Vakfa müfettiş ol sen, öteki Rekabet Kuruluna girsin, diğeri Milli Savunmaya girsin tamam da kalan binler ne yapacak?
Planlı bir şekilde hak arayalım arkadaşlar, twitter Adnan Oktarcılardan, EYTcilerden sonra dikkate alınmaz oldu.
Gidelim meclise, gidelim partilerin İl Başkanlıklarına, Genel Merkezlerine, yeri geldi mi anayasal çerçevede fevrileşelim.
Haydi ya, etmeyin eylemeyin 3-5 kişiyle olmuyor haydi!!
Korkularımızı, umutlarımızı, özele girdiğimizde harap edilecek hayallerimizi, eve "ben memur oldum" deme hasretimizi yanımıza alıp SESİMİZİ DUYURALIM!!
İmamoğlu'na gidelim, Mansur'a gidelim, Bakan, bakarsa ona gidelim ama etmeyin eylemeyin tecrübesizler, aldığınız puanların çoğu ya ilansızlıktan ya haksız elenmekten bir işe yaramayacak haydi yapalım bir şeyler... -
@cemalicoşan istanbulda her turlu etkinlige katilirim ama bir seyler yapilmasi lazim ogretmenler gibi biraz aktif olmamiz lazim.
-
#İİBFyeKadro3000GUYilanı
Ee hadi bakalım 2019'lu gençler. Sizi de bekleriz.
-
Dostlar nerde kaldi bu Ilan ya
-
@edaus hadi hocalarım twetterdayiz cok az twet atıldı
-
@Arrow sınav 12 ekimde ancak son başvuru tarihi 29 ağustosdu
-
2000 komiser yardımcılığı ilanı yayınlandı. Bu başlıkta soran arkadaşlar olmuştu o sebeple burada söylüyorum
-
@akncıı anca polis asker alırlar zaten
-
@Hayaller71 Onu da alsınlar bizi de. Hepsine ihtiyaç var.
-
@akncıı var kardeşde polis askerlik sürecinin onda biri a kadroda olmuyor sıkıntı orda zaten
-
3000guyiibfkadroistiyor Twitter da etkinlik var arkadaşlar hadi bu sefer sesimizi duyuralım
-
Herkes bir cümle yazarsa sesimizi duymamaları içten bile değil hadi arkadaşlar Twitter a
-
@themutsuz duymuyorlar kardeş duymuyorlar
-
@monopolcü evet bir heves belki katılım çok olur sesimiz duyulur dedim ama tık yok
-
@monopolcü ben de onu dedim ya. Twitter özellikle Adnancılar ve EYT beleşçileri yüzünden gücünü yitirmiş vaziyette.
Değerli arkadaşlar!! meclisin açıldığı hafta, 15 kişi kızlı-erkekli takım elbiselerle, traşlı, ellerimizde çiçeklerle, çikolatayla ki söz 1 çiçek ve 1 çikolata kutusu benden, meclise gidelim, kapının önünde tercihiniyap.net twitter sayfası üzerinden canlı yayın yaptıralım, orada spontane bir şekilde hangi partiden kim karşımıza gelirse durumumuzu izah edelim, gerekirse sadece Sayın Yüce Pek Muhterem Bakan Beyefendiden ki bu sıfatları hak eder bize sayısal veri vermesini talep edelim.
5928392 kere yazdığımız üzere ben hazırım, kendime güveniyorum. Ne dersiniz?
Oradan da partilerin genel merkezlerine gider, memurlardan, tercihiniyaptan, bizleri resmetmeleri için ricada bulunuruz. Durumun vehametini, oy anlamındaki gücümüzü vs hatırlatalım.
Belediye Başkanına da gidilir. Ne dersiniz 85 alınca kesim atanacağını düşünen güzide arkadaşlar? -
@cemalicoşan kardeş sen bütün ayarlamaları yap yer saat ver yeter bana