2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
5900 lerde bir sıralamanın gelecek olan guy ilanında şansı nedir sizce arkadaşlar? Puanım 75
-
@Cerkes46 benimde 73.81 puana 6915 siralama geldi ilk yilimdi napicaz simdi bu puanlar ne ise yarar
-
@Su28A gelecek guy ilanına bağlı şimdiden bir şey söylemek yanlış olur bir de 2018 puanı olanlar var normal şartlarda sıralaması 8000 bin ilanın bile guy şansı var. Guy ilanı gelsin de konuşulur bunlar
-
Arkadaslar 2018 de 60000 küsur kişi girdi kpss ye puanlar sıfırlanmisti 2017 de ama bu sene giren kişi sayısı 32000. Geçen sene girenlerin birçoğu bu sene de girdi ona rağmen sayı bu. Bence birçoğunuzun şansı var.
-
O.G.M ile ilanlar goz kirpti diyebilir miyiz nerdesin guy gozunu seveyim gel artik sonucta aciklandi Hangi yillarin dahil edersen et de gel artik
-
@akncıı hocam şimdi benim geçen seneki p48 puanım daha iyi sıralama kötü ancak bu seneki puan düşük sıralama iyi olası guy sınav ilanında hangisinden tercih yapmalıyım yüksek puanlamı iyi sıralama ile mi teşekkürler
-
@kymkmadyı yüksek olan puanı kullanın.
-
@akncıı bence tam aksine geçen yıl girenlerin bir çoğu bu yıl girmedi yoksa sınava giren sayısı bu kadar düşmezdi.
-
@botan01 doğrudur
-
@kymkmadyı Benim icin de aynı durum mevcut. Tahmini sıralamada kayma kaç kişi olur.
-
Benim de geçen sene p48 69'du sıralamam 19binlerdeydi. Bu sene puan 78.5 sıralamam 3600lerde. Tabi geçen sene öylesine girmiştim çalışmadan. Bu sene evde son 3 ay çalışarak girdim. Umarım bir işe yarar.
-
2 gunde 2 Ilan acaba geliyor mu ilanlar ogm den sonra ziraat bank muf. Yard cikti
-
@hak-111111 Ziraatin detayları nereden ulaşabiliriz duyuru hangi sayfadan acaba
-
@Pigaçu Hocam ziraat bankasini kendi sayfasinda var
-
Etkinlik olacakmış arkadaşlar. Detaylar aşağıda yazıyor.
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
YER: Twitter
TARİH: 30 Ağustos Cuma
SAAT: 20:00️ TALEP: Sayın Bakanımız
@BeratAlbayrak
tan2019 Yılında
3000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı verilmesiGeleceğin için Sende bir Twit at
#İİBF
#iibftakip
#2019GUY -
Selamın Aleyküm arkadaşlar 2000 kişilik guy alımı gelirse puanımın şansı nedir ? Lütfen yardımcı olurmusunuz ona göre kendime bi yol çizmem gerekiyor.
P48: 75,58574
Sıralamam: 5655 -
@anilazi1, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Selamın Aleyküm arkadaşlar 2000 kişilik guy alımı gelirse puanımın şansı nedir ? Lütfen yardımcı olurmusunuz ona göre kendime bi yol çizmem gerekiyor.
P48: 75,58574
Sıralamam: 5655İlk senen mi
-
P48 : 73.81 siralama 6915 ama p47 -16 falan 75-76 . Ilk senem ne yapmaliym neler olabilir olur my yani guy kac kisilik alimda sansim var
-
Gelen iller olur hocam ama her il gelmez 74 e ama umut var
-
sadece 2019 puanım var. 79 aldım. ama şans yok gibi.