2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Ferhatb evet ilk senem
-
@İibf hadi arkadaşlar bende İslahiye de oturuyorum Ankara da ki arkadaşlar yardımcı olsunlar
-
İlan gelecek arkadaşlar bu süreci bırakan yanılır p48 87.47 sıra 474
-
@anilazi1 2000 kişilik alımda neredeyse herkesin bi şansı olur doğru ili seçmek mesele
-
@kemankeşş hakli. o ilan gelecek. Mesele o ilan geldiğinde hazır olmak..
-
Guy olup memnun olan var mı acaba çopu başka kuruma geçme peşinde
-
@akncıı 2018 sıfırlandı mı?
-
@Yakup-cemil hocam bir duyumunuz mu var?
-
@hayırlısı035 Hayır 2018 de geçerli
-
@sinan-taylan boyle dusunup moral bozarak rakiplerinizin sansini arttirmaya devam edebilirsiniz
-
@kemankeşş kardesm iki üç arkadas dısında gitmek isteyen yok o yuzden gitme işi iptal
-
@İibf bende gelirim gidilecekse
-
Arkadaşlar şimdi hangi yıl avantajlı bu sene 87.47 ile 474 sıra geçen sene bu puanın sorası 794 civarı aşağı yukarı önümde 1266 kişi mi oluyor bunun içinde atananlar da dahil
-
@paretowilfredo üstad beyler, derlesek acaba şöyle bir topluca?
-
@kemankeşş dostum benim gecen seneki puanim 87,94 siralamam 650. senin siralaman benden iyi ama benim puanim daha yüksek oldugu icin ben daha avantajliyim. 86 uzerinde cok farketmiyor aslinda ama 80 civarlarinda 2018 daha avantajli.
-
@köymen10 Arkadaşlar konuyla alakasız ama bi sorum olucak. Ben smmmden staj başlatmak istiyorum hangi tarihler arasında sinav var dosya actirma zamanı ne zaman? biraz araştırdım ama tam net bilgiye ulaşamadım
-
@Hayaller71 , @Müşrif , @cemalicoşan @dalisalvador, @smyy-drms bu arkadaşlar ankarada olan meclise gidebiliriz diyen çaba harcayan arkadaşlar birbirinizle iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum başka da gelmek isteyen olursa adını yazsn. Araştıralım napılabilir diye.
-
@İibf ben buradayım, iletişime geçelim. Özelden yazışalım. Yumuşak bir biçimde sesimizi duyuralım.
-
@cemalicoşan kesinlikle hocam
-
@köymen10 iyi kardeş 86 üzeri çok farketmesin de 80 civarı krıtik diyebiliriz