2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Marsiyal hocam kimse takmıyor bizi belli.
-
Halkız biz halk.
-
arkadaşlar istanbulda bir şeyler yapalım allah aşkına gelicekse gelsin bu ilan puanları aldık beklemek çok zor oluyor.lütfen istanbullu arkadaşlar ses verin neler yapabiliriz vallahi bilmiyorum istanbul için bi etkinlik bir şey yapalım cuma çıkışı bakan yakalayalım ama durmak zor oluyor.
-
Biz niye Twitter etkinliği yapmayı bıraktk bunu da anlamş değilim hayır noldu yani hala sessiz kalmaya öylece beklemeye doymadınız mı ben bıktm yazmaktan siz bıkmadınız be kardeşim burası ne isyan meclisi mi burda biz birlik olmayı beceremiyorsak ne zaman olucaz niye burada fikirler ucuşmuyo çabalar konusulmuyo da vay efendm onun duyumu bunun tahmini konusuluyo bu hafta en az üç Twitter etkinliği yapmalıyız bunu her hafta artırmalıyız ses getirecek etkinlikler yapmalıyız böylece bekleyince geliyo mu şimdi iyisiniz üç bes ay sonra gene puanlar yanacak tutusmasnı yasarsınız artk ya da kurumiçi gelir bizden alım olmaz adamlara ciddi rakamlar verilir siz de nasıl olur ya biz varken diye ağzınızı açarsınız artk kendinize gelin bu kadar mı pasif insanlarız biz hıı?? Hadi ne zaman ne yapıyoruz hangi gun etkinlik yapıyoruz cimer mektup tag hadi artık üç bes kişiden beklemekten vazgecin siz sustukça insanlar da vazgeciyo kimse kimsenin enayisi değil destek olmadan kimse elini tasın altına koymaz meclis işi de siz değerli izleyicilerimiz sayesinde iptal oldu bakalım daha ne zamana kadar susacaksınz böylece. Hadi napıyoruz hangi gunler etkinlik yapalm belirleyelim???
-
@İibf 5 kişi yazarsa ne mutlu
-
@Hayaller71 öyle valla kardeşim. Umarım okuyup geçmekle kalınmaz herkes bi fikir verir de bari dertlenen bi tek biz değiliz deriz
-
️DUYURU️
Çarşamba günü saat 19:30 da 2018 ve 2019 Kpss ye girenler için GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının gelmesi umudu ile etkinlik yapacağız.
️Lütfen yüksek katılım sağlayalım.. -
@poncik işte ya budur bunlarla gelelim buraya diyelim napıyrz sunu yapalım bunu yapalım diyelim birbirimizi destekleyelim susup beklemeyelim. Mütiş bi atılım hocam tesekkürler. O halde yayalım bunu her yere inşallah
-
@İibf bu benim ilk ve son atılımımdır eğer katılım yüksek olmazsa iibflilerle ugrasmak gerçekten zor herkes birşey istiyor fakat kşmse birşey yapmıyor ne acı
-
@İibf Twitterda ki iibf derneği senin hesabın mı kardeşim
-
@Hayaller71 diil valla
-
-
ibffliler birleselim .....
-
-
@cemalicoşan hayırdır arkadaşım ne demek istedim bu emojiyle
-
@poncik helal olsun işte bu diyor hocam
-
@strtmn umarım öyledir de insan bir alkış enojisi falan yollar Bu ne ya bir an bir emoji tarafından şiddete maruz kaldım sandım
-
-
@poncik est Hocam ne şiddeti est haddime mi hem. Destek anlamında. Alkış izleyenlerin, yumruk yumruğa yoldaşlık edenlerin. Burada da felsefe yaptırmayın
-
İhtiyaç var noktasında, alıma cikilmama durumu devam ederse böyle, bazı şeyleri başka türlü anlamak lazım geliyor. Kimin ne niyeti var, sorgulamak, adını koymak lazim. Birileri bu ilanların gelmemesine yönelik mi mesai yapıyor mesela? İlanların gelmeme durumunda, ikame durum nasıl sağlanacak? Vb.
Mhuy , defterdarlık içinde geçerli. Bir bakıma vmy içinde. Olay tamamiyle siyasi bir boyut aldıysa ne yapacağız? Lord Acton hakli mi? Haklı haklı da, bu yozlaşma durumundan biz nasibimizi gelmeyen ilanlarla mi alacağız?
Bu sendikal hareket bizi yok mu edecek? @paretowilfredo #kurumiçinehayir