2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
foto atamadım telden nasıl atılıyorsa artık ama öğretmenler gündemde #maliyeden60binöğrtataması diye 130 bin twet atılmış ne diyeyim artık vallaha söz yok.
-
Biz o sayının çeyreğini bile göremedik yazık. Her yerde her şeyde kendilerini göze sokuyorlar. Her ne kadar hoslanmasam da sanışer bile öğretmenlere yer verdi o muhteşem manifestosunda Bizi duyan olmaz tabi çünkü biz bizi duymadık hiç.
-
Rüyamda 5000 guy ilanı görünce uykudan sıçrayarak uyanmam rüyada bile olsa insan ümitleniyor
-
Bizde bu sessizlik varken hocam onlar alır biz bakarız ben sahsen birlik olmalarını ayakta alkışlıyorum istediklerini alıyorlar en azından. Umarm şu çarsamba gunkü etkinliğe de uzaktan bakmayız güçlü bir etkinlik yaparız herkesin katılımıyla yoksa işimiz zor gb geliyo bana geçmişte olduğu gb
-
Arkadaşlar gazetede 1000 GUY istiyoruz şeklinde değil de kamu ve özel sektör işe alım şartlarından bahsetmeliyiz. Kamu alımları azalttı diye gidelim özel sektöre. Ama özel sektörün işe alırken koyduğu şartlara bakınca sanıyorum ki uzaylı arıyorlar.
Geçenlerde Kuveyt Türk Bankasının iç denetçi ilanına denk geldim. Askerlik şartı koymuş en az 2021 tecilli diye. Bedelli için başvuran ve 2020 celbini bekleyen bir kişi bu ilana başvuramıyor. 33.250 TL para bayıl ama kriterlere uygun değilsin diye seni almasınlar. Bu vicdanlara sığar mı? Sadece askerlik de değil. Tecrübe, lisanslar, sertifikalar gibi birçok konu yeni mezun, hayata yeni başlamış kardeşlerimizden isteniyor.
Kamu ilanlarında ne tecrübe isteniyor ne de askerlik sorun ediliyor. Hatta kamuda bedelli askerliğe başvurmuş kişilere bile ayrıcalık sağlanıyor. İnsanlar kamuya yatış için değil işe alım şartları daha uygun olduğu için girmeye çalışıyor.
Eğer kamuya personel tasarrufu yapıyorsalar özel sektör iş ilanlarına çok acil düzenleme yapılması gerekiyor.
-
Arkadaşlar istanbulda toplanıp bir etkinlik yapilacaksa ben de katılabilirim ne gerekiyorsa yapalım
-
@poncik hocam bende varım
-
Istanbulda toplanacak olunursa kimler gelebilir
-
istanbulda ne yapilabilir ? ben gelirim
-
Valla şöyle bir İstanbul etkinliği bi de Ankara etkinliği olsa mis gb olur bir iki hafta da tt olsak gündeme girsek Twitter da o zaman bence cok sey olma ihtimali var ama işte çabalayan üç bes kişi dısında birileri lazım uzaktan izlemeyen elini tasın altına koyacak birileri
-
@poncik, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
️DUYURU️
Çarşamba günü saat 19:30 da 2018 ve 2019 Kpss ye girenler için GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının gelmesi umudu ile etkinlik yapacağız.
️Lütfen yüksek katılım sağlayalım..Artık ne yapılması gerekiyor ise yapalım etkinliklere katılalım bitme noktasına geldik
-
@IS-LM hocam valla ne olursa yapalm kac kisi olabilirz once onu belirleylm
-
@issizmezun, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Istanbulda toplanacak olunursa kimler gelebilir
istanbul'da bende varim kardesim her turlu aktiviteye hazirim
-
@mac5454 kac kisi olduk suan istanbul icin
-
İstanbulda 14 eylülde Leyla Şahin Usta bir panele katılacak arkadaşlar. Yalnız program kadınlara özel olacak ama izin alarak hepimiz içeri girebiliriz diye düşünüyorum. Ama siz ne düşünürsünüz ?
-
@akncıı yapalim istanbul iibfliler ses verinn
-
@IS-LM ben istanbuldayım
-
Galiba katılmak isteyen yok neyse bundan sonra kimse twitter falan demesin. Köşemde beklerim.
-
@IS-LM ben varım ama benim ağzım pek laf yapmaz o yüzden hitabeti kuvvetli arkadaşlardan da katılım olursa iyi olur
-
@akncıı olur hocam yayılsın şu fikir