2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Eylül de 3000 guy geliyor diye baya sağlam duyum olduğunu iddaa edenler var tweetarda @amirim @paretowilfredo bir duyumunuz var mı acaba sizden duymayınca heyecanlanamıyor insan
-
@Hayırlısıı 20 bine yakin twit atildi hocam
-
@issizmezun gösterim=tweet se 20bin evet yanlış bakmışım
-
@Hayırlısıı bende 20 bin göremedim hocam
-
Tag satın alma degilmiydi niye gündem olmadık
-
ben 15.9 a kadar gördüm arkadaşlar sonra nasılsa kayboldu arkadaşım 20 bin olduğunu söyledi sanrm kural dışı yapılan bazı seylerden dolayı gündemden çabuk düştük diğerinde olmaz inşallah baya bi gündeme girdik düştük aslında
-
@İibf en çok sana sevindim ha istediğin oldu sonunda
-
@Hayaller71 ne için bi tek bana mı sanki gelse ilan
-
@İibf ilanın gelmesi değil sürekli diyodunya. Etkinlik olsa falan o açıdan dedim
-
ben hep böyleyim çabalıyom çabalıyom sonra ilan geliyo il tercihinde gümmm
-
@Hayaller71 aynen
-
yarında yapalım arkadaşlar her akşam yapsak ne çıkar ki ?
-
@İibf belki bende gümlerim reis tecrübe yok bişey yok sudan çıkmış ördek gibiyim
-
@IS-LM her akşam olmayabilir hocam nasılsa hergün var kafası oluşuyo iibf de bir yerden sonra ama bence de 2 güne bir yapılmalı ama gene de hergün dersenz de varım
-
@Hayaller71 nayırr inşallah her birimiz gelecek olan ilanda istediğimiz şehirlerde olacaz
-
@İibf inşallah
-
@gencbiraday 3000 güzel rakammış dostum
-
@paretowilfredo güzelmiş derken siz de mi onayliyosunuz bu duyumu?
-
@nslhn Tam aksine, aklıma yatmadığı için böyle yazdım dostum 2000 en olağan seçenek gibi görünüyor bana hala. Çünkü her ne kadar il bazında müdürlükler daha fazla talepte bulunsa da bu taleplerin tamamı karşılanmaz merkez tarafından. Kaldı ki Strateji Bütçe Başkanlığı onayından geçeceği kanaatinde değilim. Duyumdan haberdar değilim ancak bu haberin kaynağı şu olabilir, 3000 talep edilmiştir belki. Oluşan talep bu olsa da bu rakama bir kerede çıkılacağını zannetmiyorum. 2000'i alırsak bence gayet iyidir.
-
@paretowilfredo Eylül ihtimali ne kadar olağan saygıdeğer hocam.