2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
ya gelmezse linç yerim korkusundan kaç haftadır yazma konusunda tereddütlüydüm ama bugün eylül duyumları kuvvetlendiğine göre artık bende yazabilirim dedim.
ankara'da kendime göre gerçekten güvenebileceğim üst düzey birinden -vergi dairesi personeli değil- eylül ekim gibi 2000 civarı alım olacağını duydum. vergi müfettişliği ile beraber de gelebileceğini söyledi. ne kadar doğru çıkar bilmiyorum. -
Bende aynı şekilde guy olan bir arkadaşımdan 3000 sayısını duydum
-
Selam dostlar; @mbguy un duyumuna benzer birkaç şey ben de duydum. GUY için 1500 vmy için 500 konuşuluyor Ekim ayının ortasına doğru ilana çıkacağını umuyorum. İyi forumlar herkese
-
@istatistikçik o 1500 2000 olsa tadından yenmez vallahi . artık bir sınav yüzü görelim yahu️
-
@istatistikçik böyle diyorsunuz diyorsunuz 1 ay sonra hesabı kapatıp ortadan yok oluyorsunuz kardeşim. Umut tacirliği yapmayın.
-
@newworldorder @istatistikçik in sözü bizim için senettir.
-
@newworldorder oncelikle sakin hocam arkadaslar duyduklarini paylasiyor, - ki duyum paylasan herkese tsk ederim- inanip inanmamak kisiye kalmis,lutfen insanlar yeterince gergin gereksiz polemik yaratmayin
-
@newworldorder kesinlikle katılıyorum
-
İstatistikler yalan söylemez :)) ki abimiz, 2016'dan beri boy göstermekte, pls :))
-
Arkadaslar tasra vergi dairesin de yonetici bir abimiz de Ekim ayi icin baya olumlu konustu gecen hafta, bende heran hersey degistigi icin bosa heveslenmemek mantigiyla paylasmamistim insh bu defa yuzumuz guler
-
@fridakahlo "inanıp inanmamak kişiye kalmış" da ne demek? Bu bir filme ya da kitaba yapılan bir yorum mudur ki kişiye kalsın? Bilimsel olmayan bu duyumlar, duyumdan hemen sonra susan, susunca da karizmatik olduğunu düşünen bazı hesaplar belki insanların 1 yıllık planlarına şekil veriyorlar haberleri yok.
Burada yazılan duyuma inanıp inanmamak derseniz olmaz.
Bir de biri cesaret edene kadar, ne hikmetse hepsi suspus. Tanıdıkları var ama birinin cesaret etmesini bekliyor. Bu işleri geçin! -
serhat karaman ağustos eylül demişti, şimdi ekime sardık. Umarım gelir sonra kasım aralık diye atmayalım haber gelsin artık yar'dan
-
@strtmn seni de anlamıyorum Hocam ya, ara ara gelip birkaç nicke övgüler güzellemer yapıp gidiyorsun. Dün de birkaç hesaba etkinliğe katılın da güzelleşsin minvalinde bir şeyler yazmışsın. Neden yani? Gerçekten insan, sadece burada daha eski bir hesap diye ne demeye birilerini över?
-
@cemalicoşan hocam fazla heyecanlisiniz anliyorum ama yasi kemale ermis makul bir insan oldugunuzu dusunerekten biraz dusununce ne demek istedigimi anlayaciginizi umut ediyorum ve bu gereksiz muhabbete son veriyorum
-
Sakin olun arkadaşlar kimseden cesaret almadım bu haftanın başında böyle bir bilgi aldım Twitter hesabımda paylaşmıştım buraya da şimdi yazdım kimsenin puanıyla hayaliyle oynayayım diye bir amacım yok
-
@cemalicoşan Cemal sen neden sterslisin gardaş bu kadar? Bu tutulmalar neden? Hayrolsun?
-
@fridakahlo heyecan yok mantık var, yaşı kemale ermek... Tanımıyoruz birbirimizi, yaş nereden çıktı anlamadım. Allah'tan kronoloji diye bir olgu var, neyi doğrulayacağını iyi belirliyor. Başarılar.
-
@strtmn ne tutulması? Ne stresi aksine şu süreçte emek vermenin derdindeyiz başka bir çabamız yok. Edep sınırları içerisinde gazetesinden meclisine, meclisinden forumuna alıştırıldığımız yoklukla derdimiz. Sadece devamlı övüyor olman garip geldi onu sordum. Sanırım konuyu değil kişiyi konuşmak aşamadığımız bir alışkanlık. Neyse herkesin hakkında hayırlısı olsun...
-
@cemalicoşan Cemal dostum, sende güzel bir kardeşimizsin. Hayırlısı olsun elbet :))
-
@newworldorder @nslhn haklı olabilirsiniz ancak buraya şunları yazan insanların profillerine bir bakarsanız tası tarağı toplayıp ortadan yok olmayacaklarını anlarsınız zaten.
sırf bu sebeplerden işte duyum yazılmıyor. şahsen tereddüt ede ede yazdım yine tutmazsa diye. ama kendime de saklayabilirdim. değil mi ?