2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@bealish adamdır. Onun yeri ayrı :)) dostum, dile düşmüşüz madem, dile getireyim dedim.
İdari yargı da gelmiş, guy da gelir umarım hızlısından,
herkese sevgiler, saygılar. -
-
Bugünlerde kabine değişikliği fazlaca konuşuluyor ya şimdi bunun yüzünden de beklemezsek iyi
-
Merhaba arkadaşlar geri döndüm biraz küsmüştüm olan bitene...
Her neyse bi süredir ordan burdan haber almaya çalışıyorum ️ Benim duyduğum şey şu 2000 gelmeyebilirmiş maalesef beklenti 1500 müş. -
@gmzankr066 Hocam valla ona da raziyim yeterki bir gelsin belki 500 vmy yapip 2000 e tamamlarlar insallah
-
@strtmn Teşekkür ederim dostum. Gerginliğe gerek yok. 2018'de alım olmayınca artık birisi duyum ateşini yakınca herkes dökülüyor duyduklarını. Ama Haziran ayındaki gibi mhuy, vmy hakkındaki duyum faciasını yaşamak istemiyor insanlar elbet. Her duyum gerçekleşecek diye bir şey yok ama ne yazık ki bazı kişiler art niyetli kullanabiliyor bu durumu.
@gmzankr066 Hocam Nisan - Mayıs ayından beri @paretowilfredo zaten 1500 kişilik bir hazırlık olduğunu söylüyordu. Daha üstü gelirse ne ala ama bence üstadın duyumundan sapmamak bizim yararımıza olur.
-
Değerli üstadım @paretowilfredo sen daha iyi bilirsin ama artık bir ortalığı yoklama bilgi toplama vakti gelmedimi sence ?
-
@paretowilfredo Değerli hocam bizler için yeni bir bilginiz duyumunuz var mı sizden bir bilgi olmayınca diğer duyumlara inanasımız gelmiyor
-
Bu duyumlar neden etkinlik yapildiktan hemen sonra geliyor
-
@newworldorder duyum paylaşılmayınca nerde bu duyumlar dersiniz, paylaşıldığı zaman da umut tacirliği yapmayın dersiniz ortası yok valla. Adam/Kadın duyumunu paylaşmış ki guy ve vmy için gayet makul sayılar.
-
2 yıl ben de ilan bekliyorum. Ancak illaki gelecek arkadaşlar. Örneğin vmy en son 2016 kpss puanıyla alım yaptı. 2017puaniyla olacak alım iptal edildi. Yani 2016dan bu yana gerçekten bir açık illaki vardır diye düşünüyorum. Guy ihtiyacını zaten anlatmama gerek yok. Duyumum yok ancak gelecek. Öyle bir günde gelecek ki hazır olmayan elenecek...
-
@RootofAllEvil sgk baslıgında biz çok gördük bu duyumları veee inanır mısız hiçbiri tutmadı. Hiç girmeyelim hocam bu mevzulara Bilgi verenlere teşekkür ederim. İnşallah sgknın akibetine ugramaz bu bilgiler.
-
@gmzankr066 olsun, @mbguy olsun. Burada beraber isyan ettiğimiz arkadaşlar. Onlar yazıyorsa, illa ki bir şeyler vardır ele avuca gelen.
-
Bence duyumlar güzel güzel olmasına da bizi sakinleştirmesin daha önce de Eylüldü Ekime kaydı sonra Kasım sonra haziran derken kaldı bu sene de Eylüldü Ekim oldu o yüzden ilan gelene kadar hiçbirseyin netliği yok sevinin ama garanti gözüyle bakmayın
-
@newworldorder ya bilader bi ekim sonuna kadar bekleyin tutmazsa, bi açıklama da yapmazsa hep birlikte linç ederiz. Adam duyum paylaşıyor altına "bunu diyip kaçıyosunuz bla bla bla" tarzı anlamsız yorumlar paylaşıyosunuz. Sonra niye kimse duyum paylaşmıyor, niye başlık hareketsiz.
-
@İibf kuşkusuz , netliği her zaman tartışmaya açık. Bunu kimse bilemez durumu test edildi ve onaylandı galiba daha önce :))
-
Forum kurulduğundan beri buradayız çok şükür 5.yılında atanmış bir kardeşiniz olarak aldığım bilgiyi size iletip heyecanınızı paylaşmak istedim, tekrar iyi forumlar.
-
@strtmn hocam bizim sistemik sorunlarımız var biliyoruz bunu artk örnek vermek gerekirse suan Ekim duyumu diyelm mesela evet hali hazırda ekimde ilana çıkmayı düşünüyor olsalar dahi ani değişikliklerle alımımız duruyo bizim erteleniyor bu yüzden diyorum duyumlar güzel sevinelim ama garanti gözüyle bakmayalım diye geçmişte örneği cok.arkadaslarmz sağolsun duydugunu bizimle paylasıyo sevindiriyorlar bizi onlara bişi demiyorum tabiki Allah razı olsun ümit etmek bile güzel ama dediğim gb her an hersey değişebiliyor
-
@İibf orası öyle canım. AA geliyormuş oley yapamıyoruz bu yüzden. Üstad bile adını koysa burada, herkes yine ilanı görene kadar ufakta olsa şüpheyle bakacaktır. Şu ilan var ya, yılın olayı oldu vesselam
-
@Hayırlısıı gündeme girememenin nedeni bazı arkadaşlar(bilmediği için ) ardı ardına twet ve rt den dolayı spam oldu.