2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@İibf burada saydığım arkadaslarm Allahın izniyle aksi bir durum olmadıgı müddetçe tamam mı kesin inşallah??? Söze göre hareket edilir çünkü bu sefer arkadaslar ortada kalmasn netlestirilsn inşallah. Ekstra gelmek isteyen en az 2 kişi daha olursa güzel olur
-
@İibf bizim size teşekkür etmemiz gerekir çabanız için
-
@İibf hocam bugün saat 10 da program keşke dün daha erken söyleseydi arkadaşlar.
-
@akncıı bu kötü oldu
-
@akncıı 14ü demistiniz hocam ya ben o yüzden dün yazdm. Bugunku iptal o halde en yakın program ne zaman olursa oraya gidilir hocam olmaz mı???
-
@İibf hocam isteklisin arzulusun ama hem Ankara bahsi geçtiğinde Ankara'ya hem de İstanbul bahsi geçtiğinde İstanbul'a uzaksın. Öte yandan da insanları teşvik etme çaban var, bu güzel itirazımız da yok. Lâkin sen nerede yaşıyorsun merak ettim. Hem İstanbul'a hem Ankara'ya uzak olan bu gizemli ilimiz neresi? Gerekirse bilet parası vs organize de edilir. Yani teşvik anlamında ciddi çaban var ya o anlamda diyorum.
-
-
@cemalicoşan denizlide yasyrm arkadasım bunu sana daha önce de dedim gelebilecek durumda olsam zaten gelirim sahsi meselelerim oldugunu gelemeyeceğimi de soran herkese söyledim. Çaba harcıyorum evet çünkü eskiden çaba harcayan cok insan vardı artık yok istersenz çabalayan üç bes kişi de çekilsin meydanda çaba harcayan kimse kalmasn bu da mümkün.ha ben gelemiyorum diye çaba harcamayaym demiyorum üstelik İstanbula gidecek olan arkadaslardan soranlara da durumu söyledim hep. Emin ol gelebilecek olsam gelirdm ben 5.seneme girdim bu yıl her etkinlikte de pek tabi vardım.
-
@İibf kimse çaba harcamasın demedim ki. Niye konuyu değiştirdiniz? Hele de hesabı hak savunma adına 2 sefer bloke olmuş, meclis için yırtınmış, gazeteye röportaj vermiş biri olarak kimseye çaba sarfedilmesin demem. Ben sadece -Allah sorunlarınızda size yardımcı olsun, tez zamanda aşasınız inş- bu kadar istekli ve arzulu olan birinin, geceden binerse sabahına katılım sağlayıp akşamına dönebileceğini belirtmek istedim. Hala da bunun geçerli olduğunu söylüyorum.
-
@cemalicoşan kardesim dediğin buna cıkıyo bence madem gelemiyorsun karısma demekle aynı cumle oldugunu düşünüyorum su söylediklerinin.Ha bundan sonra sen müdahale et kardesim olur mu sen ayarlarsın artık rahat benden de bu kadar.
-
@İibf Olursa mutlaka haberdar ederim.
-
@İibf Allah, benim gibi aciz bir kula şahitlik etmek ister mi bilmem ama Allah şahidim olsun ki söylemek istediklerini söylemekten asla geri durmayan biri olarak, öyle demek istemedim.
Ben sadece buluşma meselelerinde GENEL inandırıcılığın artması için senin gelmenin uygun olacağını ifade etmek istedim. Ama yorum bir şekilde senin istediğin gibi şekilleniyor bunlar üzücü.
Cidden zor dönemler... -
@İibf Hocam tamam uzak olursunuz katılamayabilirsiniz uğraşırsınız elinize sağlık ama bence de @cemalicoşan sizin burada yazdığınızı söylemek istememiş gibi duruyor. Üçüncü bir göz olarak fikrimi belirtmek istedim. Şu ortamlarda birbirimize trip atmak çok garip gerçekten.
-
@mbguy bak kardesim bi daha bi daha oku dilersen bu gizemli ilimiz neresi gelemeyecek kadar uzaksınız vs lerle tamamlanms. İstanbula gelemem ankaraya gelemem tarzıyla devam etms. Evet ben böyle anladm sizde öyle sağol kardes trip değil bence
-
@İibf neyse güzel kardeşim, bu dönemlerde herkes, stresle yanlış anlamalara müsait. Gizemli ilimiz bir espriydi, gülücük koyulabilirdi. Şu dönemlerde kimsenin enerjisinden ve zamanından çalmak istemem. Allah seni de @mbguy 'u da, nasipse bizleri de istediğimiz mesleklerle ödüllendirsin. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@cemalicoşan Amin kardeşim amin Allah herkese gönlünden geceni nasip etsin.
-
@İibf helallik bir durum yok hocam bizde daha erken yapabilirdik bizde de hata var
-
Arkadaşlar Erzurum'da değerli bir hocam 3000 Guy alımının olacağını ve 70+ puanı olan herkesin sınava adapte olmasını yavaştan hazırlanmaya başlaması gerektiğini söylüyor. Eylül sonu ilan gelebilir dedi. Duyumlar sıklaştı. Umarım yanılmayız.
@paretowilfredo böyle bişey paylaşılmış . Ne diyorsunuz? -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba dostlar.
Gün çok yoğun geçti, malumunuz üst üste gelen ilanlar oldu, onlara dair düzenlemelere öncelik vermek durumundaydık. Gün içerisinde o yüzden sizlere dönüş yapamadım ancak şimdi salim kafayla yazılanlara göz attım.
Ben biliyorsunuz, uzunca süredir 1500 kişilik bir GUY planlamasından bahsediyorum. Bu planlamanın hayata geçmesi adına da bir şeyler yapılması gerektiğini vurguluyorum. Aksi halde bir şekilde insafa kalacağız bu ilanın planlandığı ve olması gerektiği takvim olan sonbaharda olması için.
Dün 2000 rakamı iyidir demiş, 3000 rakamını çok bulduğumu söylemiştim. Sabit duyumum halen 1500 olmakla beraber bana çok sayıda yerden gelen, yeni taleplerin toplanması bilgisine dayanarak çıkılabilecek azami noktanın 2000 olduğu kanaatinde olduğumu söyleyebilirim.
Yani asli planlama 1500, ihtimal 2000 kişi. Tabi bu rakamların hepsi, biliyorsunuz onaya tabi rakamlar. 2000 istenip 1500 gelebilir. 1500 istenip 1250 gelebilir. Ancak 1500'ün altına yeni taleplerle birlikte, kesik yese dahi ilan, düşmeyeceğini düşünüyorum.İlana dair kulağıma ilişen zayıf bir haber var ancak kesinliğine talip değilim, çünkü benim çevremden birisi vermedi bu bilgiyi bana. Hıdısının dıdısı öyle söyleyeyim
Kurumun talebi gönderme hazırlığında olduğunu söyledi bir arkadaşım bana, yani Külliyeye gitmek üzere ilan söylediğine göre. Ama dediğim gibi çok sağlıklı bir kaynak değil, o nedenle kefil değilim. Ancak diğer haberlerle birlikte bakınca, bu mümkün geliyor bana. Ama yine de şu ihtimali vurgulamak isterim, ilana onay gelip hemen verilmeyebilir elbette. Çabuk olunması için, etkinliklere devam.Son durumlar böyle dostlar. Kendim de soruşturma halindeyim ancak daha sağlıklı bir bilgi henüz gelmedi. Gelmesi durumunda sizlerle paylaşacağım.
Hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
-
@kartalyürekli twitterdan süleymankoç musun ?