2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Gelir idaresi koordinatörlüğünden bir tanıdıkda guy alımı olacağını yüksek ihtimallede vergi geleceğini söylemiş bizim arkadaşa ne kadar doğru bilmiyorum herkes bişey diyor
-
guy ilanı çok duyulmaya başladı inşallah aslı çıkar.
karanlıktan aydınlığa çıkaran duaya amin..
-
@oean yok o duyumu sordum ben de
-
@İibf, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@mac5454 hala gitme konusunda fikrn stabil mi kardes sende varsan toplamda 6 kişi
kardes 2 gundur giremedim buraya ya simdi gordum (tasiniyoduk o yuzden) kusura bakma ya bu gun icin cevap verememis oldum. etkinlik icin ben varim yapilirsa sadece 17 nisan da mulakatim var o gun gelemem onun haricinde her zaman varim.
-
Ya arkadaşlar allah için hepimiz istiyoruz da 3000 GUY un gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz o yüzden o duyuma çok inanmıyorum ki 3000 GUY vercek olsalar 1500 2018 e geçen sene 1500 de bu sene verirlerdi. Ben pareto üstadı bilirim birde birkaç ustad var geçen sene vmy di mhuydu guy geliyo bu ay içinde diyip kaçan çok gördük o yüzden üstad paretodan güzel haberler bekliyoruz
-
@kartalyürekli o şahıs popülerlik peşinde kaç defadır bir şeyler yazıyor arada pek dikkate almayın derim.
-
Gencler Twitter da İsmail küçükkaya yarınki gundemi ne yapalm diye sormud altına dolusmuslar öğretmenler felan dilerseniz durumumuzu yazalım twit olarak bir cok kişi yazarsa değerlendirebilirler belki
-
Kime sorsak personel açığı var diyor. Ülkemizin nüfusu 83 milyona dayanmış. Kurum hala personel almıyor. Bu kadar nüfusa kamu kurumları nasıl yetişebiliyor hayret ediyorum.
-
kpss den sonra boş gezip ilan gelince çalışmaya başlayan ve kurum sinavi kazanan tanıdıklarıniz var mi arkadaslar?
-
@rabia89 Var
-
Arkadaslar ilan icin bastirmaliyiz. Aylar geçiyor gecen yil ki gibi olursa 2020 kpss kapiya dayanir. Iibf'yi dusunen yok. Bu ilan oturarak gelmez. Duyumlara aldanıp pembe hayaller kurmayin. Bir anda 3000 li duyumlar havada uçuştu, iyi guzel ama sonrasinin sessizlige bogulmamasi icin bu ilani bekleyen arkadaslari yarin ki etkinlige davet ediyoruz.
DUYURU ️
16 Eylül Pazartesi günü GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanının en kısa zamanda gelmesi umudu ile 19:30'da twitter etkinliğimiz vardır.
-
CİMER'den cevap geldi arkadaşlar.Sorularımıza ve endişelerimize cevap olmayacak cinsten ama yine de sizinle paylaşayım:
İlgide kayıtlı dilekçelerinizin incelenmesinden Başkanlığımızca Gelir Uzman
Yardımcılığı Giriş Sınavlarının ne zaman açılacağı hakkında bilgi talep ettiğiniz
anlaşılmaktadır.
Başkanlığımızca yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavları Gelir İdaresi
Başkanlığı Gelir Uzmanlığı Yönetmeliği'nin "Uzman yardımcılığına giriş" başlıklı 4.
maddesinde yer alan "Uzman yardımcıları, kadro ve ihtiyaç durumları dikkate alınarak,
Başkanlıkça uygun görülecek tarih, yer veya yerlerde açılacak giriş sınavı ile alınırlar." hükmü gereğince Başkanlığımızın kadro ve ihtiyaç durumları dikkate alınarak yapılmakta olup, Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki sınavlara ilişkin duyurular Başkanlığımızın resmi internet sitesinde (www.gib.gov.tr) yayımlanmaktadır.
Vatandaş odaklı katılımcı ve şeffaf hizmet anlayışı çerçevesinde belirttiğiniz konu veya
diğer konu ve sorunlar hakkında talepleriniz olduğunda kurumla rahatlıkla iletişime
geçebileceğinizi belirtir, hayatınızda başarılar ve esenlikler dileriz.İsmail ASLAN
Gelir İdaresi Başkanı -
@tobinq cok aciklayici bir cevap olmus kopyala yapistir....
-
Demagoji yapmamaya çalışıyorum da bu hükümetin yaptıkları da anca öyle mantığa oturabilir...
Sıradan liberal devletlerde bile kamu 3 ayağıyla (YYY) sermayeden ayrılmış, kamusal alanın sermaye tarafından işgal edilmesi, tıpkı kamunun sermayece, üretime dahil olmasına cürret dahi ettirilmemesi gibi katı bir şekilde önlenmiştir.Fakat Ak Parti Hükümeti, bu 2 odağı birbiriyle iç içe geçirmiş, ilk aşamada kamunun altından kalkamayacağı ağır altyapı yatırımlarını sermayeye paslayarak (evet geçmişte de oldu ama bu düzeyde değil), ikinci aşamada ise tam manasıyla bakanlıkları dahi sermayeye teslim ederek, bir anlamda Hüseyin Çelik gibi devlet yatılı okullarında yetişen, halkı ve yoksulluğu, bazı durumlarda hantal devlet yapısından daha fazla önemseyen bürokratları sürecin dışına itmiştir.
Yani özelde tecrübe edinmiş, başarının sadece çok çalışmayla ve rekabet ile geleceği kanaatiyle onlarca title almış, bazı durumlarda halkçı olup, örneğin kamuda iş imkanı yaratıp, istihdam yaratılmasındansa bir kişinin, pek tabi 3-4 kişinin işini yapabeceğine kendini inandırmış, sanki kamu, kâr etmesi gereken bir organizmaymışcasına ona, tabiri caizse devamlı jestler yapmaya çalışan, gerekirse halka kulaklarını tıkayan bir grup hükümet etmeye layık görülmüştür...
Ak Parti, ilk yerel seçimde, ekonomik krizin de etkisiyle kopuk bürokrasi-halk ilişkisinden ağır bir yenilgi alarak, kabine revizyonuna gidecek kadar da yanlış yaptığının farkına varmıştır.
Ezcümle nasıl ki komunizm için yegâne örneklem SSCB değilse gelişmişlik için de Amerika en iyi örnek değildir. Bu nedenle, "Amerika'da sağlık harcamaları" örneğiyle inandırıcılıklarını pekiştirmeye çalışan, Amerika'ya özeneceğim ayağına, kamuyu bazen israf bazen zarar, ne olursa olsun halkından ayırma amacı güdenler, bedelini ödemişlerdir, ödeyeceklerdir.
Kusura bakmayın rakip de olsak bu kadar beklemeniz, saçma sapan cevaplar almanız çok zoruma gidiyor... -
Arkadaşlar akşam 19.30 da sponsorsuz etkinlik var mümkün olduğunca katılım göstermenizi rica ediyorum
-
Arkadaşlar akşamki etkinlikte kullanılacak tag ne?
-
@IS-LM cimere yazanların hepsine aynı metni göndermişler
-
@mab93 tag etkinlik saati yazılacak @baumoll0 hesabından atilcak twitle başlayacak zaten yayılır hemen burayada yazılır
-
ETKİNLİK KURALLARİ
1-) 2-3 dakikada bir twit ve bu arada olabildiğince RT yapılmalı(ÖNEMLİ)
2-) profil resminiz boş olmamali (spam algılanıyor)
3-) ilk 15 dakika görsel ve etiket yok 15 dakikadan sonra herkes etiket yapmalı ama herkes
4-) RT YAPİLMALİ -
️DUYURU️
Bu akşam 19:30 da GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanın gelmesi için twitterda yapılacak olan etkinlikte gündeme girebilmemiz için şart olan bir takım kurallar mevcut.
ETKİNLİK KURALLARİ1-) 2-3 dakikada bir twit ve bu arada olabildiğince RT yapılmalı(ÖNEMLİ)
2-) profil resminiz boş olmamali (spam algılanıyor)
3-) ilk 15 dakika görsel ve etiket yok 15 dakikadan sonra herkes etiket yapmalı ama herkes
4-) RT YAPİLMALİ
5-) RT YAPİLMALİ