2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar hashtag #16aydırgelmeyen3000guy
-
nerde bir issiz varsa iibfli orda malesef omrunuzun en guzel zamanlari(olmasi lazimken) suanki durum insani icten ice bitiriyor.
-
Hocalarım bu YDS mevzusu nerden çıktı nedir bu konunun Aslı astarı? gün geçmiyor ki bir can sıkıcı dedikodu çıkmasın bütün olumsuzluklar guy için geçerli galiba bu ülkede
-
Sn. Başkanın bugün ki ifadelerinden sonra, kimden ney istiyoruz hakikaten şöyle bir düşünüyor insan.
Biraz enflasyonda iyidir, biraz işsizlikte ama biraZ -
@miraculumd42 22:00 dan itibaren dinleyin hocam. Üniversitelerimizde verilen eğitim bunun bir kısmını karşılıyor diyor. Kimseyi savunmak değil niyetim ama bu olay baydı. Genel olarak bahsettiği eğitimde yapılanmaya gidilmesi çıtanın daha da yükseltilmesi. Orada İİBF liler yaktim sizi Guy da gidiyor demiyor. Biraz mantık ya ysd ye giren kişi sayısına alınan puanlara baktıkları zaman biz ne verdik ne istiyoruz diye dusunmeyecekler mi ? Size değil tepkim zaten gerginiz bir de bunu daha da alevlendirmeye ne gerek var. Evet bizi dinleyen duyan yok ama kendimizi böyle şeylere kaptırıp daha da harap etmememiz lazım bence
-
-
Şu 3000 ci 5000ci diye ortaya atılan şovmenlere inanmayın ya. Valla bizim ciddi çıkarsız duyumlara çok ihtiyacimiz var. Motivasyon yerlerde
-
@akncıı hocam bu konuşmadan ilanlara yds gelecek anlamını çıkarmak paranoyaklık gibi geldi bana.
-
Yapmayın Allah aşkına ne yds si! Bir de guy için olabilir mi diyorlar arkadaşlar yok artık!
-
Twitter da ki muhabbeti gördüm.
Yazan arkadaş , "bak gör-iibf yi bitirecekler-katilim bankalarında ilahiyatcilar calisacak" gibi şeyler de yazmış. Bir şeylere kızmış.
Cumhurbaşkanı, kamu- özel ayirdetmeksizin yabancı dilden tutun talep edilen birçok husus var demiş.
O arkadaş da oradan guya bağlamış.
Bir kişi yetti ortalığı karıştırmaya...
Cumhurbaşkanı diplomayla yetinmeyin, extraa şeyler de yapın demiş özeti. -
@Marsiyal kimse dinlememis hocam. Kulaktan kulağa yayılınca bu hali aldı olay malesef insanlar gözleriyle gormedikleri şeylere nasıl bu kadar kolay inanıyorlar hayret ediyorum
-
Yds nereden cikti yahu. Lutfen bunlara aldiris etmeyin arkadaslar. Pareto ne diyor bu konuda
-
Eylül’de biticek şimdi
-
Etkinlik duyurusu
Saat 19.30 da HAZİNE VE MALİYE BAKANLİGİ ile GELİR UZMAN YARDİMCİLİGİNA yönelik TT çalısması yapılacaktır lütfen kişisel hesabından 3-5 twit atıp kenara çekilecek kisiler etkinlik hesabı açıp katılım gösterirse daha çok ses duyurabiliriz
-
Olası bir gelir uzman yardımcılığı sınavında Vergi hukuku'ndan soru çıkıyor mu? Sınav konuları içerisinde Türk Vergi Sisteminin Genel Esasları yazmakta.
-
Gencler gundemdeyiz. Hadi etkinlige devam.
#MaliyeBakanligindan3000GUY -
21bin tweet atılmış
-
Değerli bir hoca 3000 kişilik Guy ilanına çıkılacağını söylemiş güya! Yok yok o 5000'dir! Sayıda biraz ölçülü davranmalıymış hoca. Gece gece gülsem mi ağlasam mı şaşırdım vallahi. Ortalama zekaya sahip her insan bilir bu dönemde bu sayıda bir alım olmayacağını. Gerçekci olmak lazım biraz. Tamam etkinlerde 3000 diye yazıyoruz, çünkü az sayıda alıma razı olmadığımızı belirtmek istiyoruz.
-
@872 hangi hoca demis acaba bende takip etmek istiyorum ..
-
@IS-LM hocam burada yazılanları okuyordum da Süleyman Koç diye birinin attığı tweetin haklılığı sorulmuş. Ona istinaden yazdım ben de. Bahsedilen hoca kimdir,Süleyman Koç kimdir bilmem yani.