2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@872 attığı tweette geçen bilginin doğruluk payı*
-
Uzun yıllar denetim şirketinde çalışmış, ardından da dünyanın en kurumsal işletmelerinde imkân bulmuş bir abimiz smmm'yi anlatmış, dinlemek isteyen olur belki:
-
Arkadaşlar bir sonraki etkinlik ne zaman olacak?
-
@mab93 Pazartesi b grubu etkinliği olacak Perşembe yine bizim guy icin etkinliğimiz olacak
-
Fatih göktürk diye birisi Twitter a yazmış kasım 15 de gelir uzmanlığı gelir 28 aralıkta sınav olur güçlü tahmin demiş ne kadar doğru çıkar sizce
-
-
Maliyenin sesi, - "yakındır" yazmış. Bismillah...
-
karanlıklar aydınlığa, umutsuzluklar umuda , korkular neşeye , geceler sabaha, iibfliler ilana kavuşsun.
KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKARAN DUAYA AMİN
-
@IS-LM yürekten amin
-
@frk çok çok doğrudur inş
-
@frk Fatih Göktürk kim acaba. Duyumuna itibar etmeli miyiz? Tanıyan var mi
-
Maliyenin sesi 1250 ile açılış yapacağız yazmış
-
-
-
Bu paylaşımlar doğruluyor fatih beyi
-
@Muhalba Hocam tanımıyorum kendisi ama "tahminime gore" diye yazmis. Bana gore is tahminlere kaldiysa ohooo. Ha aldigi bir duyum varsa orasi baska. Ben iyi niyetli olarak yapilan bir paylasim olarak goruyorum lakin umut kırıntısına bile ihtiyac duyulan şu surecte yine de cok umutlanmiyorum.
-
Twitter a Eylül 2019 da katılan biri ciddiye alınmalı mı
-
Şu an buraya yazılanları okuyunca Yemin ediyorum gözlerim doldu. Ağlamamak için dişlerimi sıkıyorum. Artık nasıl bir psikozda olduğumu siz düşünün a dostlar.
Çok bekledik. Çok uğraştık. Kurban olduğum Allah artık yüzümüze baksın biz de gülelim. Yemin ediyorum artık son raddedeyim. Ya hep ya hiç moduna aldım kendimi.
Duyumu getiren arkadaştan da Allah razı olsun. -
@Baelish o değil dünya duyum oldu bu sonbahara, boş geçerse böyle patlama görülmedi olur
-
1250 sayısının Kasım vs nin aslı astarı var mı nasıl öğrenebiliriz