2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar konumuzla alakalı değil ama birşey sorayım size. Guydan 2 defa elenen bir insanın 3. Guy mülakatında daha önce elendigi mulakatlar şansını azaltır mı acaba?
-
1250 sayısı çok az bir sayı
-
@fuzuli onu yazanın ciddiye alınacak bir tarafı yok. Dalga geçer gibi 1250 ile açılış yapalım yazmış sanki açık arttırmaya çıkarıyor
-
@872 ben 3 defa elendim ben istisnayım gerçi benim yaşadıklarım istisna da neyse
-
Maliyenin sesi efsane ama sn bakana hakaret eden birine 3dakikan var demiş, süren doldu demiş. İhbar etmiş. ( içeriden biri olabilir ) gasteci bey bitti, şimdi de maliyenin sesi yeni hit
-
@fuzuli 2000 diyen kimdi ya
-
@strtmn ben işsiz biri olduğunu düşünüyorum, yoksa bakanlığın kendi sayfaları var zaten, ayrıca resmi kurumlarla ilgisi yoktur deyip duyuru için kim böyle bir hesap açsın, iibf'den biri olduğunu da düşünmüyorum, tahminim yaşı büyük birisi,tam olarak çözemedim doğrusu
-
@fridakahlo E aklınıza biri gelmiyo mu hocam Bu tehditkar dil, şantaj vari tavırlar ve -mış gibi yapmalar sonra emek hırsızlığı yapıp ortadan yok olmalar......
-
@Godot mümkün
-
@Godot hocam aklıma gelmedi değil hani ama kimsenin günahını almayalım, birşeyler biliyor gibi sadece tam hakim değil bence
-
Bu akşam ETKINLIK var
DUYURU
Merhabalar güzel insanlar
Bu akşam saat 21.00 de
4001 konulu etkinliğimiz olacaktr
Tag etkinlik saatinde paylaşılacak olup kurum ve bakan etiketlemesi yapılmsı mutlaka rica olunur
Herkesi etkinliğimze bekliyoruz
-
Ben bi seyler duydum ustadlarimiz biliyorsa teyit etsinler sahte belge kullanımda 100 bin alti islemler vdk dan gibe devredilcekmis yani gibe bi is yuku daha demektir bu. Personel alımı icinde yine bir yasadan bahsediliyor buda kasımda meclise sunulcakmis. Sinav hakkında bi bilgi alamadim ama durum bu.
-
@orhanakıncı hatırlamıyorum hocam
-
@akncıı milletin üzüntüsünden zevk alan insanları gerçekten anlamıyorum hocam cidden üzücü
-
@fuzuli Sınavlara hazırlanırken aynı zamanda hayatıda öğreniyoruz gibi ne değişik insanlar var ya hayatımızı bağladığımız sınavların manipülasyonunu yapan mı dersin sahte duyumla eğlenen mi dersin neler var ya...
-
@fatos nasıl bi yasa neleri kapsıyor
-
Bir buçuk yıldır ikamet ettiğim apartmanda, 24 no'lu dairede bir gelir uzmanı beyefendinin ikamet ettiği bilgisini apartmanın whatsapp grubuna dahil edildikten hemen sonra edindim. Bu bilgiyi edindikten sonra kendisiyle yakınlarda, apartman girişinde yahut asansörde karşılaşıp sohbet açma derdine düştüm. Ondan öğrenebileceğim şeyler olabilirdi. Kısmet bugüneymiş, market alışverişinden döndüğümde asansör bekliyordu kendisi. İkinci kata çıkacağım için 10-15 saniyede ne öğrenirsem kardı.
Sohbet şöyle gerçekleşti:
_Merhaba Mehmet abi, siz gelir uzmanıydınız değil mi?
_Evet canım.
_Ben de uzman yardımcılığı ilanı bekliyordum da, acaba dairelerden talep toplandıysa sizin haberiniz vardır diye ben...
_(Gülümseyerek) Canım daha kurum içi var. Bir seferliğine, günü kurtarmak için yaptılar bunu. Gib'i takip etmeye devam et.
Asansör anonsu: ikinci kat... ikinci kat... ikinci kat...
_İyi günler abi. (acı tebessüm)
_iyi günler canım.Evet bir gelir uzmanı ilanın tarihini, sayısını, verilip verilmeyeceğini bilmeyebilir ama şu kısa ve benim açımdan hevesli sohbetin sonunu kurum içine bağlamsına ne dersiniz? Ayağımıza dolaşan, elimizi böğrümüzde bırakan neden bu mu, kurum içi mi?
-
2 sene önce bizim 2000 kişilik vmy ve dguy kadro ihdasının geçmesini bekliyoduk heyecanla, oturumları falan izliyoduk. geçmesine geçti ama sadece 200 dguy aldılar. Bu da böyle bi anımdı
-
Yine paretonun dediğine geldik kurumiçi lobisi !
-
@Marsiyal hocam bildigim kadariyla vdk yi kapsayan bi yasa vdk nin bazi gorevleri gibe devrediliyormus sonra alimlar hizlanilcakmis