2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar etkinlik tagi ne?
-
@paretowilfredo anladım üstad, güzel haberlerini alırız inşh
-
bende bir kaynaktan dguy geleceğini öğrendim. örtüştüğüne göre var demek ki bir şeyler.
-
@dibace zamani belli mi hocam
-
Ark kurum içine okadar takilmayin. Siyasi bir karardı. Şuan vergi dairelerinde artık düz memur cok kalmadı. Kalanlarda artık emekliliği geçmiş kişiler. Süreç eskisi gibi degil sizi anlıyorum. Bir vergi daires çalışanı olarak bizde ilanları meraklara bekliyoruz. özellikle ilcelilçelerde nerde personel kalmadı. Çoğu geçici görevle idare ediliyor. Bence ders çalışmayı birakmayin.Kasim aralık-gibi ilan bekliyoruz. Yoksa cok sikinti olur zaten.Slmlar
-
@yozgat66 eylül Ekim oldu Ekim Kasım oda Aralık sonbahar gibi soldu gençliğimiz
-
Karman çorman bir vaziyet, buradan hayırlı bir şey çıkar mı bilmiyorum. İnşallah çıkar.
-
Yaş 35 yolun yarısı ediyor,35e kadar ilan beklemekle,atanmakla geciyor iibflinin zamanı. Kalan yarisini sefa sürerek gecirsek bari.
-
Biz birseyler yapmadigimiz surece sadece gunler aylari kovalayacak agustostan beri bu hafta şu gunler deyip duruldu ki artk soylenen tarih kasim oldu bunun aralik ocak olmayacagi mechul
-
arkadaslae her aksam etkinlik yapalim yoksa bu is cok zor olacak gibi....
-
@IS-LM eylem yapsak toplarlar hepimizi ben diyim, en iyi ihtimalle dagitirlar
-
@strtmn ben twitter etkinliginden bahsediyorum hocam ne eylemi ?
-
@IS-LM yok hocam, çok haklısın yani. En makul secenek. Bence de artık her gün yapılmalı. Yapmaliyiz
-
YSK da gittiyse...
-
Arkadaşlar bu aksam saat 20.00 da Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için ve kpss A grubu sorunları adına etkinlik yapma düşüncesindeyim ne kadar cok etkinlik o kadar iyi diye düşünüyrm dileyenler katılabilirler... Tag 20.00 da belli olacaktır bol etiket ve RT yapılması rica olunur
-
Artık ne yapsak bos galiba. Üstümüze toprak atsınlar yeter
-
@İibf, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar bu aksam saat 20.00 da Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için ve kpss A grubu sorunları adına etkinlik yapma düşüncesindeyim ne kadar cok etkinlik o kadar iyi diye düşünüyrm dileyenler katılabilirler... Tag 20.00 da belli olacaktır bol etiket ve RT yapılması rica olunur
Haberi yayalım dostlar.
-
Arkadaslar bende isterim hergun etkinlik olsunda ya katılım Yok yanı Yok bazıları fişleniriz diyerek afedersiniz ama salakca düşüncelere giriyor bir kısmı ben etkinliklere küstüm diyor buda onun kadar saçma Yok yanı katılım denen birsey yok ne yazık ki
-
@İibf gorunen o ki diger arkadaslarin dedigi gibi Agustos-Eylulu, Eylül - Ekimi kovalayacak birde bakmissiniz ki 2020 kpss gelmis ki 2020'ye kaldiktan sonra hicbir anlami kalmiyor, henuz vaktimiz var ne olur herkes aklini basina alsin, saygi cercevesinde magduriyetimizi dile getirelim, soyleyin es- dost tanidiklara, hatta anne-bananiza-kardesinize onlar da destek olsun, birlik olursak olacak bu is, umutsuzluk yok, burada dert yanmanin kimseye faydasi olmaz, hadi hakkimiz olani almak icin etkinlik yapalim
-
Is isten gittikten sonra guy kurumicine verildikten alim ordan yapildiktab sonra hic bisey değiştiremeyiz. Oyle olursa herkes baslicak isyan edecek ama hic bisey degismeyecek böyle olmadan lutfen 2 3 tvit bile yeter bastirmamiz lazim fake acin bi foto koyun ordan atin ama yine atın!