2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ryan katilim son iki etkinlikte fena degildi sanki, ayrica yeri gelmisken fislenmekten korkan arkadaslarim bakanligin isi gucu yok 20.000 twit atanimi inceleyecek hem incelese ne olur twitiniz hakeret icermiyorsa ya da bekleyin @paretowilfredo ustadin dedigi gibi hakkimiz olan kadrolar isgal edilirken izleyin oylesi daha guvenli
-
Kimse fislenmekten korkmuyor bence o ekip azınlıkta. Bundan birkaç ay önce burada çok aktif gördüğüm arkadaşların birçoğu yok. Çünkü onlar çok cabaladılar ben de elimden geleni yaptım tabi ama niye etkinlik yapılıyor mülakat yapılsın diye tepki gösterenler vardı. Şimdi onlar buyursunlar kpss ye 2-3 ay kala ses yükselmeye başlarsa böyle olur.
-
Kimse kusura bakmasin bizim millet is isten gectikten sonra isyan eder ! Biseyin kıymetini elimizden gitmeden bilmiyoruz malesef
-
Bu gidişat kötü bir yere gidiyor anlamıyorum binlerce kişiyiz ilan bekleyen ama gel gelelim bir geçenyılki etkiyi gerçekleştiremiyoruz böyle gidersek 2020 yi bulucak 'ne yapılması gerekiyorsa yapalım artık yorulduk yaa ilan beklemekten biz Geçen yıl böyle değildik daha fazla sesimiz çıkıyordu ilanda yapılan etkinlikler sonucu gelmisti
-
@fridakahlo dostlar geçtiğimiz yılları saymadan diyrm ki 4 seneyi bitirms bir insanım ben bakınız defaatle dedim demeye devam ediyrm kaç aydır artık lütfen elinizi tasın altına koyun yoksa çok geç olacak her gün iki twit atsak ne olur anlamıyrm. Tamam gündeme giremedik çoğu zaman eyvallah ama mutlaka haberdar oluyrlar etiketlerden yazılanların bazılarından bu da nedir yani bu sorun düşüncesine itiyordur çoğunu bu bile bize çıkıs olabilir gelin etmen eylemen yapalım bişiler yoksa daha cok beklemek zorunda kalacaz aksam dileyen kendine emeklerine ailesine saygısı olan hiç olmazsa bi on twit on RT atabilir yok diyrsanz o da sizin kendnize yaptığınız zarar olur bişi diyemem
-
Sanırım bu platformu bilmeyenler var. O kişiler daha çok facebook gruplarından takip ediyor süreci facebook grupları da hep kitap çekilişi derdinde reklam peşinde. O yüzden etkinlikleri her yerde yayalım gerekirse arkadaşlarınıza mesaj atın. Instagramdan kpps -a sayfalarını takip edenler o sayfalara da ulaşıp story olarak etkinlikten bahsetsinler. Yoksa insan hakkı olanı istemekten neden korksun anlamıyorum. Ben onlara iyiniyetle yaklaşıp sadece habersiz olduklarını düşünüyorum fişlenmek gibi dertleri yoksa eğer.
-
@İibf kardeşim aynen öyle son gelen ilan pareto üstadın da dediği gibi anı bir kararla gelmişti yani yapılan etkinlikler sonucu baskıyla gelmişti biz sesimizi duyuramazsak kimsenin bizi düşündüğü yok ağlamayasın kimse sesinini duymaz binlerce kişiyiz açıkçası böyle boş boş oturup ilan beklemekten utanıyorum ben gerekiyorsa etkin kişilerden bir grup kurulsun binlerce kişiyi organize etsin bizim sesimizi duyurmaktan başka çaremiz yok
-
Kurumiçinin ayak sesleri. DUYMAYAN KALDI MI?
-
Hiç istekli olmayanlardan biri de benim artık çünkü artık gerçekten yoruldum. Gelmeyen ilanlardan sesimizin duyulmamasindan. Ancak sosyal medya nın gücünü kullanmamız gerekiyor. Bu işi otelemeyelim bu akşam başlayalım. 3 telefondan tweet attığım günler oldu herkes bu şekilde yaparsa az kişide olsak sesimizi duyururuz.
-
Evet arkadaşlar lütfen birlik olalım artık lütfen.Benim instagram kpss sayfam var oradan da duyuracagım etkinligi tag belli olunca. Maliyeden60bin atama tagi ile adamlar kaç bin twit atıp gündem oldular kaç gündür biz kendi bakanlığımız için bile bu kadar etkili olamıyoruz.
-
Bugün ysk başka bigün farklı kurumlar daha çok canımız yanacak yoksa bu gidişle..
-
Guyun gelmemesinin bir sebebi de kurum içidir bence zamanında tk denen şahıs sizi etkilemez diyordu ysk da nasıl etkilediğini gördük. şimdi onlar da kendileri için bekliyor ilanı ama Allah büyük bu kadar emeğin yok sayılmasına tabiki izin vermez.
-
Bi kaç haftaya guy kurumicini gorurseniz sasirmayalim
-
@fatos ben artık bekliyorum
-
Mali müşavirliğe selam verin bence sevgili dostlarım. Buraya umutsuz umutsuz yazmaktan/yazılanları okumaktan nefret ederim ve çok çok azdır böyle yazdığım.
Benden size dost tavsiyesi. Gidin mali müşavirlik başlatın. Elde var 1 deriz en azından.
Eylül Ekim duyumunu verdim ama artık ona bile güvenim kalmadı. İnşallah gelir. Ama dediğim gibi kendinizi garantiye alın. Yoksa iibfliyi harcadılar matmazel olacağız. -
@mbguy hocam sende böyle dediğine göre atın üstümüze toprakları resmen ..
-
@mbguy eyvah eyvah,
Buraya kadar mı şimdi
Üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım -
@Don-Pablo @strtmn keşke demeseydim ama olmuyor dostum. Genciz kaç yaşında insanlarız ve halen “kaba tabirle” bir baltaya sap olamadık. Bilgileriniz tazeyken stajı başlatın cebinizde dursun. Devlet olursa ne ala. Ama olmazsa da özelde iş bulabilme imkanı artsın.
-
@mbguy Olan işsiz gençliğe, yıllara oluyor. Akabinde mülakat kurulu üyeleri bu yaşında iş bulamadın mı hala diye insanları aşağılıyorlar. Etkinlik dahi yapamayan bizlere aslında her şey mustehak. Yazıklar olsun İİBF'lileri vatan hainiymiş gibi görenlere.
-
ETKİNLİK DUYURUSU
Saat 20.00 da elimizde tek kalan GELİR UZMAN YARDİMCİLİGİ ilaninin gelmesi icin etkinlik yapacağız. Amacimiz gündeme girmektense sesimizi duyuracağımız bazı vekillere ulaşmaktadır. Örneğin sn Asuman Erdoğan bakan beyle konusacagi sözünü vermişti daha önce böyle mesajlarımızı görüp kaale alabilecek kişileri topluca etiketlememiz lazim. Kendi şahsi hesabından twit atmak istemeyenler LÜTFEN etkinlik hesabı açalım arkadaslar