2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kurumicine verilenlerden başlayıp sonra geçen sene guy da istanbul yazmama kadar gittim vay benim şansıma yaktın beni istanbul
-
CİMER CEVABI GELDİ ARKADAŞLAR .
YAZIM ŞU :
Çok değerli Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hazine ve Maliye bakanımız! İibf mezunu olarak her sene gelen gelir uzm yrd, vergi müf. Yrd, devlet gelir uzm yrd sınav ilanları en son 7, 18 haziran 2018 de geldi. 2017 de 2018 kpss'ye hazırlanmaya başladık. 1 yıllık yoğun çalışmayla 2018 kpss den 85 üstü başarılı puanlar alarak kurum sınavı ilanlarının gelmesini bekledik ve çalışmalarımızı hiç aksatmadan devam ettik. Fakat Sgk denetmen yrd hariç her yıl gelen ilanlar gelmedi. 1 yılı aşkın zamandır ilanları bekliyoruz. 2019 kpssye de girmek durumunda kaldık ardından sınav sonuçları açıklanana kadar beklemeye koyulduk ve sınavın açıklamasına 5 gün kaldı. 2 seneyi aşkın zamandır sabah akşam ders çalıştık, çalışıyoruz. Her yıl 60bin civarında sınava giren biz iibfliler devletimizden her yıl gelen sınav ilanlarını bekliyoruz. Çok yoğun çalışma temposunun yanında uzun zamandır kurumlardan sınav ilanı bekleyerek ruhen ve maddi olarak çok yorulduk. Lütfen yetkilerden bizim de sesimize kulak vermelerini istiyoruz. Sayın cumhurbaşkanım bize el verin, bu vatanın evlatları olarak devletimizin idaresinde azimle, verimli bir şekilde çalışmayı ülkemizi daha da kalkındırmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya her zaman hazırız. Her sene istikrarlı bir şekilde gelen ve kurumun ihtiyacı olan Gelir Uzm Yrd, geçen sene iptal edilen Vergi Müfettiş Yrd, Devlet Gelir Uzm. Yrd, uzun zamandır ilana çıkmayan Mali Hizmetler Uzm. Yrd vd kariyer meslek sınav ilanlarının gelmesini talep ediyoruz. Arz ederim.
CEVAP BU :
Başvurunuz incelenmiştir.
Bilindiği üzere 2/7/2018 tarihinde yayımlanan 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 3 üncü maddesinde “8/6/1984 tarihli ve 217 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve diğer mevzuatla Devlet Personel Başkanlığına verilen görevler, bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl süreyle anılan Başkanlık tarafından yürütülmeye devam olunacağı, bu sürenin bitiminde ise Başkanlığın kapanmış sayılacağı ve Başkanlık birimlerinin personel, taşınır ve taşınmazlar ve diğer ilgili hususlar bakımından Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığına devri, bu Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 1 inci maddesinde belirtilen hükümler çerçevesinde Cumhurbaşkanınca belirlenen makam tarafından yürütülür” hükmüne yer verilmiş olup; anılan hükme istinaden 09/07/2019 tarihi itibariyle Devlet Personel Başkanlığı mülga edilmiştir.
Diğer taraftan mülga Başkanlığa ilişkin devir işlemleri henüz başlatılmamış olup; Başkanlığın görev ve yetkileri hususunda yeniden yapılanma veya yetkili kurumun belirlenmesi hususu kesinleşinceye kadar herhangi bir iş ve işlem/görüş tesis edilmesi mümkün bulunmamaktadır.
Rica olunur.
Mülga Devlet Personel Başkanlığı
Bilgi Edinme Birimi -
@IS-LM stresten hiç bişey anlamadım hocam ne demek istemişler yani ?
-
@busrag kadroları ihtisas eden birim yapılanma aşamasında bu aşama tamamlanana kadar ilan gözükmemektedir diyo benim anladığım
-
@IS-LM görev ve yetkileri hangi bakanlığa veya kuruma gitti. Henüz gitmedi sanırım, belirlenene kadar ilan yok diyor.
-
Bir bu kadar daha bekleyin diyor ses çıkarmayın
-
@strtmn böylesine bir cevap ilk kez alınıyor sanırım?
-
@Hayaller71 Allah yardımcımız olsun hepimizin..
-
@busrag amin ne diyelim..
-
Üstad, bu cevaptan sonra ilan beklemek ?
@paretowilfredo -
@IS-LM cimer başvurunuzun muhatabı maliye bakanlığı, mülga edilmiş dpt ye niye yönlendirmişlerki
-
@müfettiş_37 hala yapılanma aşamasında olduğu için olabilir belki
-
Bizi yapılanma var diye bekletiyorlar inşallah kurumicini duymayız.
-
@strtmn o zaman obur alimlar nasıl yapılıyor acaba dp kapandiysa saglik bakanligi 2 atama verdi demekki alakasi yok. Karman corman oldu bu is hocam
-
@fatos filmin biletleri komple vip , anlamak güç.
Aydınlatıcı cümlelere ihtiyaç var(!) -
@strtmn Dostum çok yanlış anlamışlar mesajı. Dpb ye göndermeleri hata olmuş direkt hmb muhatap tutulsaydı böyle bir yanıt olamazdı. Dpb şunu demek istemiş, biz aslında yokuz, bu konuda size yanıt veremeyiz. Bu yönden malesef cevabın bir kıymeti harbiyesi yok. Bir yönden de iyi, olumsuz bir yanıt değil bu. Muhatabı yanlış olduğundan yanlış bir yerden yanıt almışız.
-
Arkadaslar aksam saat 20. 00 da Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için ve Kpss A grubu sorunları adına etkinlik yapılacaktır dileyenler katılabilirler tag 20.00 de yazılacak direk RT yapmayı 2_3 dk da bir twit atmayı ihmal etmeyelim ilk 15 dk görsel koymamaya etiket yapmamaya dikkat edelim derttaslar
-
Arkadaşlar saat 20.00 de herkes twetter da olsun hepimiz yorulduk biliyorum ama sustukça elimizden tek tek gidiyor. Lütfen duyarlı olalım derdimizi anlatalım.
-
YSK da kurumiçinin baskısıyla gitti. Guy da ne yaparlar düşünmek bile istemiyorum
-
#KurumiçiUzmanlıkHaksızlıktır