2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
O zaman duyurudan önce bunu söylemek lazım bilmeyenler için
-
Merhaba dostlar.
Gün çok yoğun geçti, malumunuz üst üste gelen ilanlar oldu, onlara dair düzenlemelere öncelik vermek durumundaydık. Gün içerisinde o yüzden sizlere dönüş yapamadım ancak şimdi salim kafayla yazılanlara göz attım.
Ben biliyorsunuz, uzunca süredir 1500 kişilik bir GUY planlamasından bahsediyorum. Bu planlamanın hayata geçmesi adına da bir şeyler yapılması gerektiğini vurguluyorum. Aksi halde bir şekilde insafa kalacağız bu ilanın planlandığı ve olması gerektiği takvim olan sonbaharda olması için.
Dün 2000 rakamı iyidir demiş, 3000 rakamını çok bulduğumu söylemiştim. Sabit duyumum halen 1500 olmakla beraber bana çok sayıda yerden gelen, yeni taleplerin toplanması bilgisine dayanarak çıkılabilecek azami noktanın 2000 olduğu kanaatinde olduğumu söyleyebilirim.
Yani asli planlama 1500, ihtimal 2000 kişi. Tabi bu rakamların hepsi, biliyorsunuz onaya tabi rakamlar. 2000 istenip 1500 gelebilir. 1500 istenip 1250 gelebilir. Ancak 1500'ün altına yeni taleplerle birlikte, kesik yese dahi ilan, düşmeyeceğini düşünüyorum.İlana dair kulağıma ilişen zayıf bir haber var ancak kesinliğine talip değilim, çünkü benim çevremden birisi vermedi bu bilgiyi bana. Hıdısının dıdısı öyle söyleyeyim
Kurumun talebi gönderme hazırlığında olduğunu söyledi bir arkadaşım bana, yani Külliyeye gitmek üzere ilan söylediğine göre. Ama dediğim gibi çok sağlıklı bir kaynak değil, o nedenle kefil değilim. Ancak diğer haberlerle birlikte bakınca, bu mümkün geliyor bana. Ama yine de şu ihtimali vurgulamak isterim, ilana onay gelip hemen verilmeyebilir elbette. Çabuk olunması için, etkinliklere devam.Son durumlar böyle dostlar. Kendim de soruşturma halindeyim ancak daha sağlıklı bir bilgi henüz gelmedi. Gelmesi durumunda sizlerle paylaşacağım.
Hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
-
tweetter etkinligi yapalim 3 gune bir ....
-
@paretowilfredo vmy ye dair bilgi var mı hocam
-
Duyuru!!!
16 EYLÜL SAAT 19.30 İTİBARİ İLE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLANININ GELMESİ ADINA ETKİNLİK YAPILACAKTIR... O ilan buraya insallah gelecek -
@paretowilfredo hocam 2000 alım halinde puanlar tahmini kaça düşer
-
@İlkurr 70 e kadar düşer bence
-
@İibf kardeşim malesef yapılan etkinliklere katılım pek olmuyor herkes köşesine çekilip bekliyor benim kpss puanım 90 küsür ben guy gelse de gelmese de girebilcegim birden fazla kurum sınavı varken ben etkinlikler de günlük kotayı doldurana kadar twit atıyosam 70-80 puan aralıgında olan arkadaslarımız dünden atması gerekir çünkü tek girebilcegi kurum sınavı guyken adamlar ilan gelmesi için kolunu bile kaldırmıyor insan buna üzülüyor bir twitter hesabı alıp twit atmak zor bişey degil ama adam buna tenezzül bile etmiyor.Bu gidişle benim gibi etkinliklere katılıp ilan gelmesi için ugraşan arkadasları küstürecekler. Ha bide söyle bişey var etkinliklere katılmazlar ama guy ilanı gelse yok 70 düşer mi yok şurası gelir mi diye hergün buralarda olurlar ama etkinlik zamanı paralel evrendeler. Son olarak bana gelen bir bilgiyi de arkadaşlarla paylaşıyım bir guy alımı için plan var bu sonbaharda olabilirmiş lakin olası bir ertelenme ise seneye yaz aylarına kadar uzayabilirmiş .
-
@RqzeeT hocam gecen ki etkinlik baya iyiydi 20900civarı Twit atıldı. Biz yapalm elimizden geleni de yapmayan da kendne eder nasılsa napalm. Maalesef evet insanlar biraz belesçi bedavacılık sorunu var
-
14 eylüldeki İstanbul etkinliğine gidecek kimler var simdi arkadaslar?? Ona göre etkinlik yapılacak ya da iptal edecek arkadaslarmz
-
@paretowilfredo katılıyorum hocam hep beraber bastırmalıyız
-
@İibf ben burada herkese söyledim hocam ama meseleyi şahsilestirip dalga geçenler bile oldu o yüzden ısrar etmeyeceğim kim ne yaparsa kendi icin yapar. Ama insanların iyi niyetini suistimal etmek çok çirkin bir tavır
-
@İibf ben varım hocam hangi semte saat kaçta
Dediğim gibi hocam benim hitabetim kuvvetli değil -
@akncıı insanlar bi tuhaf dostm takılma yeterli sayı sağlanırsa gidilir hayırlısı olsun eden de en basta kendne eder bu ciddiyetsizlik zaten bizi bu hale getirdi bazı konularda
-
@fuzuli dostum tesekkür ederim sana gercekten hiçbir sey önemli değil cesaretin ve desteğin kafi yeterli sayı toplanrsa @akncıı @issizmezun arkadaslarla kararlastırıcz sağlanmazsa da haber ederiz sana dostm çok sağol tekrardan
-
Bende katılımcı olmak istiyorum susan vatandaşlarda aklını başına alırlar belki bu baskıyla
-
@İibf ne desek boş. Tek başıma gitmem en güzeli olacaktı galiba tıpkı önceden yaptığım gibi. Ben sadece bizi bir arada görsünler tepki gösterenin sadece bir kişi olmadığını görsünler istedim.
-
Partinin genel başkan yardımcısı olmasından ötürü kimse beğenmedi galiba bir dahaki sefere CB ye çağırırım
-
@akncıı, @issizmezun, @kdrgl , @fuzuli , @IS-LM bu 5 arkadas dısında en az iki kişi daha olursa güzel olur
-
@mac5454 hala gitme konusunda fikrn stabil mi kardes sende varsan toplamda 6 kişi