2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@2577 nerden aldiniz bilgiyi acaba boyle konusup giden cok oldu
-
Dguyda kadronun dolmayacağını ve ne zaman açıklanacağını söyleyip bilen kişi bu. Zehri salar sonra ortalıktan kaybolur. Malesef bu duyumu ciddiye almak zorundayız. Çok üzücü.
-
@2577 hocam başkası dese ciddiye almamda kaynağınız nedir acaba sağlam mı duyum?
-
@2577 Ne demek haziran hiç gelmesin bu nedir ya ne istiyolar bizden amaç ne sebep ne !
-
@gazot önümüzde ki Haziran, bir daha ki genel seçimi bulur. Bende bunu buraya yazayim. Haziran olur yıl sonu. Yıl sonu olur, tekrar Haziran derken derken 2023...
-
@2577 Pollyannacılık yapmayı sevmiyorum eyvallah ama bu da çok acı oluyor be !
-
biz alnımıza kpssye girer puan alır atanamaz dövmesi yaptıralım bari. Alın yazımız mı bu ya boş boş ilan bekleyip elde sıfırı görmek
-
@paretowilfredo üstad doğru mu ?
-
Bu sene kurumiçinin senesi mi ?
Pazartesi günü etkinlik yapsak -
ya nolur şaka olsun
-
Bir açıklama olması gerek bu haberin...
-
Şaka mı bu inanmak istemiyorum ben
-
@2577 Serhat Karaman’ın geçen hafta ilan gelecekti ama olmadı vs bu ay bekliyoruz açıklaması hakkındaki fikriniz nedir hocam ? O kadar gecikmesinin sebebi ne ? Öncelik kurum içi mi ? O da değilse nedir sahiden ?
-
Yakında Guy'ların uzmanlık sınavı yapılacak. Oradan bilgi alırız canınızı sıkmayın.
-
@gmzankr066 kime inanacağımızı şaşırdık acaba Serhat beyin dediği ilan kurumiçi mi
-
@mathilda hiç bi fikrim yok gerçekten iyice suyu çıktı
-
İibf için kıyamet çoktan koptu herhalde bizim haberimiz yok.
-
Şuraya olmadık şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum!
-
Alım olur da kurum içi olursa hiç şaşırmamak gerek. İşi olan adamlara sınav açıp işsiz insanlara "Üniversite okuyunca iş sahibi olunacak diye bir şey yok." desinler.
-
El baba iktisadi ve idari bilimler Aç
kendi ülkenin mezunlarını hiçe say görmezden gel yok gör öldür gitsin en iyisi 50000 mezun ne ki bir hiç gözlerinde ilanın gelmesini engelleyen bürokratların !!