2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@rabia89 bu seferde Ekim nöbetine başlarız
-
Geçen sene yeni atanan kardeşi hasta bir arkadaşımız eğitimde iken ilan gelecek arkadaşlar sadece sabır diyordu. Umarım kardeşi sağlığına kendisi de mutluluğa kavuşmuştur buradan ona geçen seneki sayfayı diri tuttuğu için teşekkür etmek isterim. Öyle güzel insanlara her zaman ihtiyacımız var yoksa hepimiz karanlığa doğru gidiyoruz
-
-
Ekim benim doğum günü ayım. Hep uğur getirdiğine inandığım ay. Ne olur bu sefer hepimize uğur getirsin. Hem Ekim duyumları da artmaya başladı.
Ne olur... -
Arkadaşlar kasım aralık gibi ilan gelir mi?
-
Hangi aya girersek onun sonunda ilan geliyo
-
Arkadaşlar tag açtım lütfen yayın twit atın boş durmaktan iyidir
#geliridaresibaşkanlığıguyilanı
-
@kpsscikız aralikta sinav olur bence
-
@rabia89 Hocam aralıkta ilan anca gelir deniyor, sınav için erken olmaz mı
-
DUYURU
YARIN AKŞAM saat 21:00 da
Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için etkinlik düzenlenecektir.
Tüm İİBF AİLESİNİ etkinliğimize davet ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.
Rt ile yayalım rica ediyrm
#kendisesinoliibf
Vazgeçersek kaybederiz.
-
LÜTFEN gelecek olası GUY ilanın kurumiçine gitmemesi için etkinliğe katilim gösterelim.
-
Arkadaşlar merhaba, ben ilanın yakında geleceğini düşünenlerdenim bu sebepten sizlere 2 aylık ilan-sınav süresi aralığında nasıl bir çalışma takip etmek gerekir sorusunu sormak istedim. Daha önce hazırlanan ya da çalışmaya başlamış olanlar veya fikri olanlar yanıtlarsa çok müteşekkir olurum.
-
@Anhedoniccc muhasebe ve Maliye hep belirleyici oluyormuş kazananlar ve hazırlananlar böyle söyledi, bende muhasebeden başlıcam Açıklamalı soru bankası var Ferhat yıldızın ondan bakıcam sonra muhasebe denemesi şeklinde devam edicem,bütün derslerde bu şekilde ikerlemiştim kpssde, video izleyenlerde var da ben pek sevmiyorum video ama çok yararını görenlerde var, bir de adem kılıç guy çıkmış sorular kitabı var onu da aldım, bu kitabi üç kez dönmek niyetindeyim, her sene çok benzer çıkıyormuş zaten.
-
Arkadaşlar etkinliğe katılalım lütfen bir de ben İzmir milletvekili Atilla Kaya ya Instagramdan yazdım dm yolu ile, 15 aydır sınav bekliyoruz, yıllardır atanamayan bir sürü insan var vs yazdım, guy ilanı bekliyoruz yardımcı olur mu dedim tamam dedi, bı kaç arkadaş daha yazarsa en azındn bir yerlere ulaşır bu, @matillakaya hesabı, o ilan gelecek inşaallah
-
@Anhedoniccc her dersı tekrar ederseniz faydanıza olur . Artık guy da her sene aynı sorular sorulmuyor.
-
Muğla ortacalı varmı aramızda muğladan ilan bekleyenler kimler
-
Arkadaslar yarin saat 21:00'da etkinlik var. Serhat Karaman'in duyumu iyi hoş ama kurumicine yonelik olabilir. Bunu belirtmedi. Yonetmelik değişikliğinden bahsetti. O yuzden yarin ki etkinlige katilim gosterin. Yoksa ilan ertelenebilir.
-
@Baelish çok haklısın.
-
@Baelish inşallah twitter işe yaramıyor diyenler de katılırlar ciddiye alıp ben bile katılacağım
-
Su twiterda bi ise yaramiyo diyenleri anlamiyorum yaramazsa yaramasin kardesim at 3-5 twit parmagin kopacak değil ya