2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
1-1.5 yıl mülakat sonuçları açıklamadılar.ama devlet geleneği ha.
Bi bize denk gelmedi devlet geleneği -
@sinoki büyük ihtimal memur dayı çiftlikten kokoreç söyledi iki yarım acılı onu bekliyor yedikten sonra yayımlayacak:)
-
@LioN tabi o acili kokorecleri yerken bizim içimiz yaniyo bilmiyo
-
@LioN bugün ilanın geleceği yönünde bir beklenti mi vardı ?
-
@paretowilfredo kardeşim foruma bir radyo entegre edemiyormuyuz beklerken arka fonda türk sanat musikisinden kah demet akalindan atarlı giderli kah Aleyna tilki bacimizdan ezgiler dinlesek. Arada istek parçada bulunsak sen bu teknik ekiple bu konuyu istişare et kardeşim:)
-
@dust7 hayır... biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz her gece
-
@LioN Daha büyük projem var dostum aslında İyi geceler sayın dinleyenler, kaybedenler kulübü burası.
-
@paretowilfredo kim bu erol egemen üstad
-
@paretowilfredo "daha önce .... .....?" Vb.
Kuralları biraz gevşetmeniz gerekebilir üstad -
@paretowilfredo Üstad hazır burada yakalamışken:) hani hep ilkbahara işaret ediyoruz ya, martta ilkbahar mayısta. Yani ocakta ilan gelir martta sınav mı olur yoksa martta ilan gelir mayısta sınav mı olur ya da onun gibi bişeyler
-
@strtmn "Sizinle sınava girmiş miydik?" daha makul olur hocam.
-
@Statik kesinlikle benim pervasizligim, bakış açısı getirebilirdim
-
@strtmn Estağfurullah hocam
-
@strtmn Bi ufak sansür yaptım dostum burda da bizim konularımıza daha uygun bir format ki sınava girmek daha iyi gibi :))
-
@Aslıhannn Dostum çok uzağa kalmayacağını umuyorum ama buna dair muhtemel yönetmelik düzenlemeleri var dile getirdiğim. Bunlar belirleyici olabilir. Bir düzenleme hayata geçirilecekse o düzenleme artık karanın görünmesi anlamında bir işaret olacaktır
-
@LioN o dayı salsın ilanı koşarak götürürüm kokoreçine ayranı
-
Yine yokyere bekliyoruz gazeteyi de neyse bakalim
-
Uykular haram oldu gencligim bak talan da oldu cok istedim gelmedi zalımm guy
-
Yok yine gelmedi..gelmeyecek
-
@sinoki enerji bakanlığı uzman ilanı gelmiş atlama bunları ama nasıl nobettesin:)